بیشتر به خاطر اینکه وصله ناجور مجموعست و یه جورایی تک افتاده.
به خودی خود خیلی بازی خوبیه ولی خب برای طرفدارهای مجموعه هم خیلی عجیب بود این شکل از سیستم مبارزه و رفتن به ژاپن.
البته بخش مبارزه و دشمنهاش پاشنه آشیل بازی هست انصافا ولی به اون بدی هم که میگن نیست.
سایلنت هیل کی بخش مبارزه خفنی داشته که این دومیش باشه؟
این 3-2 خط بالا رو نوشتم بعد ویدئوهای IGN/GS رو در مورد TownFall دیدم ، منتقد گیم اسپات هم دقیقا همین نظر رو در مورد SH F داره.
خواستم متن رو پاک کنم نگن از روی ویدئو کپی کرده ، ولی به خودم گفتم چه ربطی داره؟
اون منتقد هم مثل ما گیمره ، همینجا چندتا از بچه های دیگه از جمله خودت هم این نظر رو داری ، چرا بیخود خودسانسوری کنم؟

==============
==============
Silent Hill: Townfall Might Be Exactly What the Series Needs | IGN Preview
==============
Silent Hill Townfall Hands-On Preview - GameSpot
از همون ابتدا که معرفی شد ناشر عالی...
ایده بازی و اول شخص بودنش عالی...
نمایش گیم پلیش هم واقعا کم ایراده.
طبق پیش نمایش ها (چند خط از گیم اسپات مینویسم ، IGN هم تو همین مایه هاست و خیلی تعریف کرده):
- داستان در شهر بندری Saint Emilia در اسکاتلند اتفاق میافته.
- اون دستگاه رادیو مانند کلیت گیم پلی به اون وابستست و ازش برای حل معما ، پیدا کردن مسیر یا حتی بخشی از مبارزات هم روی دوش اونه.
- تمرکز بازی کاملا روی مخفی کاریه و این بخش خیلی خوب کار شده
- اسلحه و مهمات خیلی محدوده
- خود بازی هم میخواد که پلیر بیشتر مخفی بشه و تا جای ممکن از درگیری مستقیم فرار کنه.
- منتقد گیم اسپات میگه چند نفر از اعضای تیم قبلا روی Alien: Isolation کار کردن و این به خوبی خودش رو تو مواردی مثل استفاده از یه وسیله آنالوگ(رادیو) ، حس تنش بازی نشون میده و حتی اون رو پیشرفت هم دادن!
- محیط و طراحی محیطی خیلی پرجزئیاته و تک تک پوسترها ، آگهی های تبلیغاتی ، ساعات کاری فروشگاه ها و... داستانی برای گفتن دارن.
کلا داستانگویی محیطی رو خیلی ازش تعریف کرده.
نظر خودم: این جاش تو SH F واقعا خالی بود مخصوصا بعد از تجربه سایلنت هیل 2 که بلوبر این کار رو مثل همیشه عالی انجام میده.
در آخر هم از کونامی خیلی تعریف کرده که این شجاعت رو داشته و به استودیوها هم تزریق کرده که هر کدوم برداشت خودشون رو از سایلنت هیل داشته باشن و امضای خودشون رو پای مجموعه بزارن.
اینکه نسخه سال قبل مربوط به ژاپن و فرهنگ آسیایی بود ولی این نسخه کاملا بر پایه فرهنگ اروپایی و اسکاتلندیه (خود استودیو Screen Burn Interactive i که اسم قبلیشون No Code بود هم اسکاتلندیه) و مشکلات مربوط به صنعتی شدن شهرهای کوچک و فروپاشی اجتماعی تو این شهرها ، اشتباهات گذشته کمپانیهای بزرگ و... درش کاملا نمایانه.
===========
آمااااااااااااا
حالا بازی منتشر میشه و همینها اولین 6 و7 هارو میدن