حدسم درست بودبعد از جلو رفتن تقریبا 2 ساعت از کمپین 6-7 ساعته بازی به نظرم برای دوستانی که از سری بازیهای outlast و فرانچایز های مشابه که هدف اصلی گیم فرار از دست انمی هست تجربه جالبی میشه اما برای دوستانی که دنبال تجربه مشابه سایلنت هیل 2 یا سایلنت هیل های قدیمی هستند فکر نمیکنم جالب باشه.
به شخصه فکر نمیکنم که ادامه بدمش.
یعنی شروعش بگیر نیست؟بعد یه مدتی بازی تازه شروع میشه و کلا میفهمید با چه جواهری روبرو شدید.پشمام ریخته.منی که با silent hill2 نترسیدم با این مثل چی میترسم.
یادمه سایلنت هیل f شروعش توی اون روستا و اتمسفرش آنقدر عالی بود که وقتی دیدم سریع زدم دانلود و استارت ولی این شماره نگیرا هستشدانلود كردم ولى نميدونم چرا حس شروعش نمياد![]()
از F به نظرم بهتر بود یکی دو ساعت اولش.به گفته یه سری دوستان بازی بعد از 2 ساعت اول خیلی بهتر میشه، منم مشتاق شدم ادامه بدمش امشب ببینم چطور میشه.یادمه سایلنت هیل f شروعش توی اون روستا و اتمسفرش آنقدر عالی بود که وقتی دیدم سریع زدم دانلود و استارت ولی این شماره نگیرا هستش
دو ساعت زمان بده اقادانلود كردم ولى نميدونم چرا حس شروعش نمياد![]()
شما سایلنت هیل دو ریمیک و اف رو بازی کردین؟ اوندو تا رودوست داشتین؟ من فقط بخاطر اسمش میخوام برم سمتش، اگر فقط اسم سایلنت هیل روش باشه با چیزی که شما میگی به کارمن نمیاد، (طرفدار outlast و amnesia و .. نیستم)بعد از جلو رفتن تقریبا 2 ساعت از کمپین 6-7 ساعته بازی به نظرم برای دوستانی که از سری بازیهای outlast و فرانچایز های مشابه که هدف اصلی گیم فرار از دست انمی هست تجربه جالبی میشه اما برای دوستانی که دنبال تجربه مشابه سایلنت هیل 2 یا سایلنت هیل های قدیمی هستند فکر نمیکنم جالب باشه.
به شخصه فکر نمیکنم که ادامه بدمش.
موزیکی که دوست داری رو بلند بلند بخون و بازی رو بده بالا ، درست میشه.دانلود كردم ولى نميدونم چرا حس شروعش نمياد![]()

من سایلنت هیل 2 ریمیک به نظرم شاهکار بود اما f رو به هیچ عنوان نپسندیدم.شما سایلنت هیل دو ریمیک و اف رو بازی کردین؟ اوندو تا رودوست داشتین؟ من فقط بخاطر اسمش میخوام برم سمتش، اگر فقط اسم سایلنت هیل روش باشه با چیزی که شما میگی به کارمن نمیاد، (طرفدار outlast و amnesia و .. نیستم)