Silent Hill: Townfall

سازنده
No Code
تاریخ انتشار
Upcoming
ناشر
Annapurna Interactive, Konami Digital Entertainment
کلاً بازی خیلی حس Alien: Isolation می‌ده.
توی پست‌های قبل‌تر هم گفتن که چندتا از سازنده‌های همون alien اینجا برای سایلنت هیل هستن. من اولین تریلی که ازش دیدم حس و حال همون رو داد. ولی خیلی سخته بازی‌ای بتونه به گرد پای اون برسه. حتی نسخه دوم alien هم من چشم ندارم :D
در هر حال امیدوارم این قسمت جدید سایلنت هیل در ادامه روند banger after banger خودش، چیز خوبی از آب دربیاد.

بیشتر نقدها به مشکلات فنی بازی ایراد گرفتن، مدیریت منابع و مخفی کاری توی بازی اهمیت زیادی داره. اول شخص جواب داده. اتمسفر، اکتشاف و معماها امضا اثر رو با خود دارن. بازی چون مثل سری های قبلی سوم شخص نیست نمی تونی مانور زیادی در بخش کامبت بدی و به اطرافت اشراف داشته باشی یا فرار کنی، اگر زمان بندیت در حین مبارزه اشتباه باشه بازی تنبیه سختی می کنه!

بازی زودتر از موعد روی کامپیوتر کرک شده

دوستانی که تجربه کردند : عین outlast 2 و Blairwitch فرار و مخفی کاری داره به عنوان هسته اصلی یا شوتینگ و اسلحه نقش پر رنگی دارد در گیم پلی ؟؟؟؟؟

سلام.شاید عجیب باشه ولی بازی نسخه rune را دانلود کردم و از طریق لینوکس بر روی ps5 در حال اجرا و بازی هستم با حداکثر تنظیمات گرافیکی و برای من که سالنت هیل را از شماره اول در ۳۰ سال پیش روی ps1 ادامه میدادم تا الان این تجربه اول شخص جالبه برام امیدوارم بازی نا امیدم نکنه🙂

من به طور وحشتناکی برای کنترل هایپم ، خیلی برای تجربش تمرین و بدنسازی کردم :D
رفتم آلن ویک ۱ ، کنترل رو هم بازی کردم ولی دیگه نرسیدم به آلن ویک 2 که کاملا همه چی یادآوری بشه.
ولی تا همینجا هم خیلی راضیم چون مهمتر از همه همون کنترل 1 بود.

ولی خب تصمیم گرفتم هایپ رو کنترل کرده تا یکی از این تیمهای زیرنویس فرصت کنه که بازی رو برسونه چون تجربه بازیهای رمدی که خیلی داستان محوره با زیرنویس واقعا یه لذت دیگه ای داره.
گیمساب که خیلی گزیده کار میکنن و الان هم کمکارتر شدن.
ولی دیدم فنساب داره کارش رو انجام میده که بعد از گیمساب از مابقی خیلی کارش بهتره.

خلاصه گفتم اول Townfall رو بازی کنم تا زیرنویس کنترل آماده بشه.
از امشب میفتم سر ایشون.
ترافیک بازیهای خوب وحشتناکه ، بکلاگ که هست و قرار نیست جایی بره.
همین جدیدها رو به روز اگه بتونیم بازی کنیم لااقل دیگه بازی دیگه ای به اون لیست کثافت اضافه نمیشه... خودش جای شکر داره :D

من به طور وحشتناکی برای کنترل هایپم ، خیلی برای تجربش تمرین و بدنسازی کردم :D
رفتم آلن ویک ۱ ، کنترل رو هم بازی کردم ولی دیگه نرسیدم به آلن ویک 2 که کاملا همه چی یادآوری بشه.
ولی تا همینجا هم خیلی راضیم چون مهمتر از همه همون کنترل 1 بود.

ولی خب تصمیم گرفتم هایپ رو کنترل کرده تا یکی از این تیمهای زیرنویس فرصت کنه که بازی رو برسونه چون تجربه بازیهای رمدی که خیلی داستان محوره با زیرنویس واقعا یه لذت دیگه ای داره.
گیمساب که خیلی گزیده کار میکنن و الان هم کمکارتر شدن.
ولی دیدم فنساب داره کارش رو انجام میده که بعد از گیمساب از مابقی خیلی کارش بهتره.

خلاصه گفتم اول Townfall رو بازی کنم تا زیرنویس کنترل آماده بشه.
از امشب میفتم سر ایشون.
ترافیک بازیهای خوب وحشتناکه ، بکلاگ که هست و قرار نیست جایی بره.
همین جدیدها رو به روز اگه بتونیم بازی کنیم لااقل دیگه بازی دیگه ای به اون لیست کثافت اضافه نمیشه... خودش جای شکر داره :D
یکبار به حرفم کن و از زیرنویس فارسی ساز استفاده کن پشیمان نمی شی

قیمتش مفته . اگر بد بود دلت نمی سوزه

سلام.شاید عجیب باشه ولی بازی نسخه rune را دانلود کردم و از طریق لینوکس بر روی ps5 در حال اجرا و بازی هستم با حداکثر تنظیمات گرافیکی و برای من که سالنت هیل را از شماره اول در ۳۰ سال پیش روی ps1 ادامه میدادم تا الان این تجربه اول شخص جالبه برام امیدوارم بازی نا امیدم نکنه🙂
آقا این شیوه جدید هست نشنیدم همچنین چیزی رو !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or