Silent Hill Shattered Memories

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستی بر و بچ سایلنت هیل باز من چند تا مشکل پارادوکسی تو خط داستان این بازی دیدم کسی نظری نداره؟
[اگه بازی رو تموم نکردی نخونیا!]
اول اینکه مگه هری میسون رو تو سایلنت هیل 3 نکشتن و خود هدر هم تونجا 17 سالش بود؟ در صورتی که سیبل بنت میگه که هری 20 سال پیش مرده! :eek:
دوما دکتر کافمن هم تو یکی از پایان های سایلنت هیل 1 میمره ولی تو این سایلنت هیل زندس!
سیوما اصلا تو قسمت اول هدر (شرل) به دنیا نیومده بوده که داره خاطره تعریف میکنه.
اگه کسی روشنم کنه ممنون میشم. ;)

آخرین ویرایش:
دوستان من الان اون جایی هستم ( اوایل بازی ) که سوار ماشین پلیس اون زنه میشیم . بعد که زنه غیبش میزنه و من هم از ماشین پیاده میشم کلی اطراف رو میگردم . وارد چند تا خونه میشم و در آخر هم چند تا چاقو و... پیدا میکنم اما دیگه معلوم نیست چی کار باید کرد .
کسی میدونه چی کار کنم ؟

چند سال و اندی بود به تاپیک PSP سر نزده بودم!

با یکی صحبت می‌کردم، می‌گفت Shattered Memories نسبت به Origins اصلا ترسناک نیست. آیا واقعا همینطوره؟
و دیگه اینکه از اون آهنگ‌های زیبای Akira Yamaoka توی این قسمت هم هست؟

ترسناک .. آره یه مقدار Origins ترسناک تر بود ... ولی دیگه نه در اون حد . آهنگ ها هم مثل همیشه خوب هستند .
-----

فقط از این بدم میاد که کسی دنبالم کنه و من فرار کنم ... خیلی برام دلهره آوره :SS

من رسیدم به اون خونه که مجسمه یخ زده پدر و مادری توش هست و یک بچه هم روی صندلی نشسته و باید با سازی که روی صندلی هست آهنگ بزنیم .
من از روی مکالمات مادره فهمیدم باید چه نتی را بزنم ولی هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .
چی کار کنم ؟

من رسیدم به اون خونه که مجسمه یخ زده پدر و مادری توش هست و یک بچه هم روی صندلی نشسته و باید با سازی که روی صندلی هست آهنگ بزنیم .
من از روی مکالمات مادره فهمیدم باید چه نتی را بزنم ولی هرچی میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .
چی کار کنم ؟
دقیق تر به صدا گوش بده ... یه دونه از صدا ها رو باید دو بار بزنی ... من خودم با توجه به همون مکالمه ه فهمیدم .

دقیق تر به صدا گوش بده ... یه دونه از صدا ها رو باید دو بار بزنی ... من خودم با توجه به همون مکالمه ه فهمیدم .

درسته باید صدای سوم را دو بار بزنم . ولی نمیدونم چرا هر طوری میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته .
راستی باید سریع زد یا آروم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or