Silent Hill Shattered Memories

• Thread starter Thread starter S0HEIL
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چقدر این تاپیک پست خورش زیاده ! :smile:
خواستم بگم که بازی 29 ـم این ماه داره میاد...
نسخه ی Wii نمرات خوبی گرفته ولی نسخه های PSP و PS2 رو باید صبر کرد تا بیان .
البته از نظر من نسخه های PSP و PS2 هم نمرات خوبی خواهند گرفت...

گم اسپات تاریخ رلیزشو زدو 16 ژانویه یعنی دو روز دیگه
959240_123207_front.jpg

چقدر این تاپیک پست خورش زیاده ! :smile:
خواستم بگم که بازی 29 ـم این ماه داره میاد...
نسخه ی Wii نمرات خوبی گرفته ولی نسخه های PSP و PS2 رو باید صبر کرد تا بیان .
البته از نظر من نسخه های PSP و PS2 هم نمرات خوبی خواهند گرفت...

100% بهترین نمره برای wii هست .
من این بازی رو دارم . گرافیکش برای wii که نسبت به بازی های دیگه خیلی قوی هست .
از قابلیت حرکتی دسته wii هم خیلی خوب استفاده کرده . طوری که چراغ قوه رو شما با تکان دادن دسته تکون میدید !!

ای بابا این تاپیک چرا اینقدر سوت و کوره !
مثلا بازی منتشر هم شده :دی
خب من بازی رو دیشب دانلود کردم و امروز هم یه مقداری نشستم پاش ببینم چه طوریه .
در یک کلام بازی فوق العادست ! البته من هنوز اوایلشم . ادم واقعا ترس رو حس میکنه تو بازی . مخصوصا وقتی که بدونی دورو برت تاریکه و فقط جلوت با چراغ قوه روشنه و از طرفی موزیک های بازی هم فراموش نکنید :) ( کلا چه تو این بازی چه تو Origins چراغ قوه بازی بسیار عالی از اب در اومده اما خب من تو این بازی حس بهتری بهم دست میده از این لحاظ ) گرافیک بازی هم واقعا بالاست . من خودم شخصا فکرش رو نمیکردم بازی همچین گرافیکی داشته باشه . از لحاظ داستان هم که خب من هنوز تو داستان زیاد پیشروی نکردم که ببینم چه طوریه اما با توجه به چیزی که سایت ها گفتن داستان بازی هم همون حال و هوای SH های اصیل رو داره ( البته دوستان مطمئنا میدونن که کلیت داستان مربوط به همون SH 1 هست )
اما چیزی که از همه جالبتر بود برام منوی بازی بود . بار اول که دیدمش شوکه شدم ! :دی چون تو PSP فکر کنم اولین بار هست که از این تیپ منو ها میبینیم . حالا خودتون وقتی مشاهده کردید میفهمید منظورم چیه :دی
خلاصه که بازی بسیار بسیار عالیه حتی با اینکه من چند دقیقه هم بیشتر بازی نکردم . امیدوارم در ادامه هم بازی همینطوری جذاب باقی بمونه که اینطور که پیداست میمونه !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or