Silent Hill : Homecoming

بالاخره عروسکه را کشتم.

برای کشتنش باید تبر را بیارین برین پهلوش هی بزنینش (البته پاهاش)وقتی که دستش را برد بالا که بهتون بزند شما جاخالی بدین ودوباره بزنینش وقتی که مرد حالت دومش میاد :biggrin1:که فقط با چاقو می میره وقتی چاقو را میارین وباهاش می زنین دیگه نمی تونه هیچ کاری انجام بده.
موفق باشن:love:

دوستان خنجر یا کلید درب زیرزمین رو گرفتم ولی عملا هیچ راه ورودی وجود نداره و تمام نقشه بسته ست. کمک کنید لطفا.
چقدر این بازی اشکال داره!!.

دوستان خنجر یا کلید درب زیرزمین رو گرفتم ولی عملا هیچ راه ورودی وجود نداره و تمام نقشه بسته ست. کمک کنید لطفا.
چقدر این بازی اشکال داره!!.
خُ این درب اشغال رو دیدم، با این نور و رنگ بندیش :laughing:. اون قسمتی که باید 3 تا مدال رو به سینه اون لباس زد گیر کردم. میلیون بار حالتش رو عوض کردم ولی نمیشه!.

سلام به اهالي silent hill بچه ها هر مشكلي دارين به صفحه ي 7 به بعد بريد جواب تموم سوالاتون از اونجا به بعده.
ولي يكيتون گفته بودين اين بازي مشكل داره:mad:دمت گرم بابا همين چيزاشه كه بازي خري شده از طرفي تنها بازي هستش كه حس ترسرو به طور كامل ارضا مي كنه:o

من 2-3 تا غول این بازی رو زدم ولی بازی ای که حتی توش نشه دشمنای معمولیش رو کشت و هر دفعه هم بره از save point بازی رو لود کنه, ارزش بازی نداره. اصلا silent hill نیست, برم 3 رو دوباره بازی کنم جدا خیلی لذت بخش تره تا این, یه جور سادیسمه. یه ساعت نشستیم بازی کنیم, زرت همون بیرون این schism ها لهت میکنن.

سلام دوستان ببخشید من یه سوال خیلی خیلی واجب داشتم . تو راهنمای اچیومنت های این بازی گفته که 10 الی 11 ساعت وقت لازم هست تا بازی رو 1000 کنی . واین در حالی هست که بازی چندین پایان داره و برای هر پایان یه اچیومنت جدا . آیا عواملی که در پایان بازی تاثیر دارند اواخر بازی هستند یا اواسط بازی یا اوایل آن ؟؟؟
ممنون.

سلام دوستان ببخشید من یه سوال خیلی خیلی واجب داشتم . تو راهنمای اچیومنت های این بازی گفته که 10 الی 11 ساعت وقت لازم هست تا بازی رو 1000 کنی . واین در حالی هست که بازی چندین پایان داره و برای هر پایان یه اچیومنت جدا . آیا عواملی که در پایان بازی تاثیر دارند اواخر بازی هستند یا اواسط بازی یا اوایل آن ؟؟؟
ممنون.
جواب:

از همونجايي كه مادر الكس اسير شده تقريبا اواخرش كشتن نكشتن مادر الكس بخشيدن يا نبخشيدن پدر الكس نجات دادن يا ندادن اون پليسه كه اسمشو يادم نيست با تصميم گيري در مورد هر كدوم اگه اشتباه نكنم و يادم باشه 5 پايان داره كه مي بيني.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or