Silent Hill : Homecoming

خوب بازی رو منم تموم کردم.
آخر مال من خیلی زشت بود که!!!!
مال من اینجور شد که رفت تو خیال بعد الکس رفت جاش رو از خواب بیدار کرد بردش قابق سواری بعد با هم دعواشون نیشه سر انگشتر بعد جاش پرت میشه تو آب و باباش میاد نجاتش میده. الکس هم دعوا میکنه....

قول رو که کشتم از تو شکمش جاش میاد میرون ولی مرده حیونکی بعد چاغ قوه و انگشتر رو میگذارم روشو میرم

بعد دمو نشون میده روی تخت هستم یعنی برگشت به اول بازی بعد 2 تا دکتره الکترسیته وصل میکنن به مغز الس و فکر کنم میمیره نه

خلاصه بازیش قشنگ بود اما حیف وقت
مثلا تکلیف دختره الی چی شد. افسر که جونش رو نجات دادم تکلیفش چی شد.
بعد از این همه مکافات سر جاش آخرسر مرد الاف بودیم این همه...............

پایان شما چطور بوده؟

خوب بازی رو منم تموم کردم.
آخر مال من خیلی زشت بود که!!!!
مال من اینجور شد که رفت تو خیال بعد الکس رفت جاش رو از خواب بیدار کرد بردش قابق سواری بعد با هم دعواشون نیشه سر انگشتر بعد جاش پرت میشه تو آب و باباش میاد نجاتش میده. الکس هم دعوا میکنه....

قول رو که کشتم از تو شکمش جاش میاد میرون ولی مرده حیونکی بعد چاغ قوه و انگشتر رو میگذارم روشو میرم

بعد دمو نشون میده روی تخت هستم یعنی برگشت به اول بازی بعد 2 تا دکتره الکترسیته وصل میکنن به مغز الس و فکر کنم میمیره نه

خلاصه بازیش قشنگ بود اما حیف وقت
مثلا تکلیف دختره الی چی شد. افسر که جونش رو نجات دادم تکلیفش چی شد.
بعد از این همه مکافات سر جاش آخرسر مرد الاف بودیم این همه...............

پایان شما چطور بوده؟
واسه من آخرش که قوله رو کشتم با دختره از تو فاضلاب در اومدیم رامون رو گرفتیم رفتیم.
ولی در کل من خیلی با بازیش حال کردم.

در هر صورت جاش میمیره .
فقط پنج نوع حالت پایانی داره
1- مادر الکس رو بکشی . پدرش رو ببخشی . افسر پلیس رو نجات بدی. Good
2- مادر الکس رو نکشی . پدرش رو نبخشی . افسر ویلر رو نجات ندی . Bogeyman
3- مادر الکس رو بکشی . پدرش رو نبخشی . فرقی نداره نجاتش بدی یا نه . Drowning
4- مادر الکس رو نکشی . پدرش رو ببخشی . فرقی نداره نجاتش بدی یا نه . Hospital
5- مادر الکس رو نکشی . پدرش رو نبخشی . افسر ویلر رو نجات بدی . UFO
اگر حالت 5 رو بری تا اخرش یه اسلحه جدید توپ که تیرش بینهایته بهت می ده تو اتاق خاب الکس که حالت سخت بازی برات میشه اب خوردن .

سلام

اول اینکه لطفا وقتی در مورد پایان یه بازی صحبت میکنین از تگ Spoiler استفاده کنین. که نوشته به صورت
اینطوری
بشه.

دوم اینکه میشه لطفا یکی در مورد مبارزه ها توضیح بده؟ پوست من کنده شد, سر زدن دشمنای معمولیش به مکافات خوردیم, چه برسه به جلوتراش. الان تو
فاضلاب
هستم.

دوستان من پیش همون عروسک که بزرگ میشه هستم جون هم نصفه هست بار اول می کشمش بعد باردوم که دوباره زنده میشه می کشدم:biggrin1: قلقی چیزی داره؟بدجورروی اصاب راه می ره:evil:

دوستان من پیش همون عروسک که بزرگ میشه هستم جون هم نصفه هست بار اول می کشمش بعد باردوم که دوباره زنده میشه می کشدم:biggrin1: قلقی چیزی داره؟بدجورروی اصاب راه می ره:evil:
قلق خاصی نداره فقط بهش ضربه میزنی بعد وقتی هم مثلا سرش گیج رفت میری نزدیکش وارد حالت دکمه زنی میشی و چند بار همین کارو تکرار میکنی تا بمیره
ضمنا حتما از ضرباتش باید جا خالی بدی چون Item زیادی نداری تو دست و بالت
موقعی هم که دیدی اطرافت نیست رفته رو سقف که بپره روت اینو حتما باید جا خالی بدی

قلق خاصی نداره فقط بهش ضربه میزنی بعد وقتی هم مثلا سرش گیج رفت میری نزدیکش وارد حالت دکمه زنی میشی و چند بار همین کارو تکرار میکنی تا بمیره
ضمنا حتما از ضرباتش باید جا خالی بدی چون Item زیادی نداری تو دست و بالت
موقعی هم که دیدی اطرافت نیست رفته رو سقف که بپره روت اینو حتما باید جا خالی بدی
نکبتی را هرکاری می کنم نمی میرد:biggrin1:اخه اینم شد بازی:evil:
انگاراین بازی باهامون راه نمیاد.پس بریم همون منچمون را بازی کنیم:smile::biggrin1::cheesygri

خیلی زیادی سخت شده, اونم رو Normal. من همه SH های قبلی رو تموم کردم (غیر از 4) ولی از دشمنای معمولیه این بیشتر از غول آخر های بازی های دیگه میترسم. نمیدونم شاید روش خاصی داره که من بلد نیستم. آیتم هم که انگار رو دیسک جا نمیشده, اصلا نیست هیچ جا.

منم پیش همین عروسکه هستم (چه تفاهمی) ولی جونم نصفه هستش, هیچی آیتم هم ندارم, آقا غوله هم که ماشا الله ...

5 دفعه دیگه سعی میکنم بعد save ش رو هم پاک میکنم.

خیلی زیادی سخت شده, اونم رو Normal. من همه SH های قبلی رو تموم کردم (غیر از 4) ولی از دشمنای معمولیه این بیشتر از غول آخر های بازی های دیگه میترسم. نمیدونم شاید روش خاصی داره که من بلد نیستم. آیتم هم که انگار رو دیسک جا نمیشده, اصلا نیست هیچ جا.
جونم نصفه هستش, هیچی آیتم هم ندارم, آقا غوله هم که ماشا الله ...
SH4 خیلی از این SHH سخت تر بود.شما این نکته هایی که موقع loading گفته میشه خواندین؟
یه نمونه مثلا گفته چاقو در برابر سگها بهتر جواب میده و...
آیتم هم تو بازی به جز همین مرحله ی غول عروسکی(Scarlet) پیدا نمیشه شاید شما خوب نمیگردی. ضمنا ایشون عروسک ماده هستند!:biggrin1:

منم پیش همین عروسکه هستم (چه تفاهمی) ولی جونم نصفه هستش, هیچی آیتم هم ندارم, آقا غوله هم که ماشا الله ...

5 دفعه دیگه سعی میکنم بعد save ش رو هم پاک میکنم.

اگه تونستی رد کنی مارا بی خبرنذار;)

روش کشتن اسکارلت اینجوریه:
ابتدا مهمات باقی مانده ی خود رو برای از بین بردن پاهای اسکارلت مصرف کنید.سپس با ضربات چاقو یا هر سلاح سرد دیگری تا حد امکان از طرفین به او حمله کنید.اگر او شروع به غرش کرد،قصد دارد حمله ای با ضربت زمینی آغاز کند بنابراین فرار کنید.بعد از اتمام ضرباتش به طرفش بدوید و حملات بی امان خود را به پاهایش ادامه دهید.بعد از این که به اندازه ی کافی آسیب دید ،او برای مدتی کوتاه بی حس شده و زانو میزند.در این لحظه ابتدا بازوها و سپس سرش را هدف قرار دهید.آن قدر این کار را ادامه دهید تا بتوانید مرحله "دکمه ی نمایش داده شده" را اجرا کنید.
در مرحله ی دوم او شروع به خزیدن میکند.فقط باید روی منهدم کردن سر و بالا تنه تمرکز کنید.اگر او به سقف چسبید،آماده ی جاخالی دادن باشید.سپس آماده شوید و صورتش را داغان کنید.با تکرار رو یا سه مرحله از حالت "دکمه نمایش داده شده" او خواهد مرد!
همین!:biggrin1:

روش کشتن اسکارلت اینجوریه:
ابتدا مهمات باقی مانده ی خود رو برای از بین بردن پاهای اسکارلت مصرف کنید.سپس با ضربات چاقو یا هر سلاح سرد دیگری تا حد امکان از طرفین به او حمله کنید.اگر او شروع به غرش کرد،قصد دارد حمله ای با ضربت زمینی آغاز کند بنابراین فرار کنید.بعد از اتمام ضرباتش به طرفش بدوید و حملات بی امان خود را به پاهایش ادامه دهید.بعد از این که به اندازه ی کافی آسیب دید ،او برای مدتی کوتاه بی حس شده و زانو میزند.در این لحظه ابتدا بازوها و سپس سرش را هدف قرار دهید.آن قدر این کار را ادامه دهید تا بتوانید مرحله "دکمه ی نمایش داده شده" را اجرا کنید.
در مرحله ی دوم او شروع به خزیدن میکند.فقط باید روی منهدم کردن سر و بالا تنه تمرکز کنید.اگر او به سقف چسبید،آماده ی جاخالی دادن باشید.سپس آماده شوید و صورتش را داغان کنید.با تکرار رو یا سه مرحله از حالت "دکمه نمایش داده شده" او خواهد مرد!
همین!:biggrin1:
من همین کارا می کنم ولی در مرحله دوم که باید بکشیمش هرچی هم جاخالی می دم بازم میمیرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or