Silent Hill : Homecoming

دوستان من دیروز بازی روشروع کردم خیلی هم قشنگه چرا اینهمه زدین تو سرش اتفاقا حالا داره تازه حیجانی میشه شده مثله فیلما .خیلی ردیف شده ولی کشتن جونوراش خیلی سخت شده تو بازی هم که دلشون نیومده گلوله تفنگ و معجون بزارن .ولی نصبت به قبلیاش زیاد پیشرفت نداشته ولی خوشم اومد این یکی کاراکتره (الکس) مثل قبلیا گاگول نیست فقط وایسه نگاه کنه لا اقل 4تا سوال درست حسابی میپرسه

منم جذب نشدم اما جو گرفت منو تمومش کردم
پایانهای دیگشم تو youtube دیدم:laughing:
سخت که نبود به هیچ وجه
فقط حال ادمو میگرفت که دیگه کاری نمیشد کرد
شمام اینطوری شدین؟؟

فقط حال ادمو میگرفت که دیگه کاری نمیشد کرد
شمام اینطوری شدین؟؟
من يه ذره بازي كردم تا اونجايي كه ميره توي خونه پيش زنه ديگه اصلا دلم نيومد برم سمتش .
ولي در كل قشنگ بود ولي من خوشم نيومد چون تكراري بود.

اگر واقعا شماها سایلنت باز بودید از اینم خوشتون میومد.
من فهمیدم که این سایلنت هیل ادامه داستانه فیلمشه. چون یه تیکه پلیسه به موتور زنه که تو فیلمش پرت شده بود اشاره کرد.
بنظر من این بعد از 4 قشنگترینه

آخرین ویرایش:
سلام به همگی

سلام و خسته نباشید شرمنده یه سوال داشتم شما تو این Page 7 در رابطه با این ساعت تو سایلنت هیل گفتید که 2:06 باید باشه آقا هر مدلی که گفتید من گذاشتم عقربه بزرگه رو 2 عقربه کوچیکه تو 06 همه مدلشو امتحان کردم تو ساعت 2:06 گذاشتم تو 2:30 گذاشتم عقربه کوچیکه رو جاشو با بزرگه عوض کردم ولی اصلا جواب نمیده بره من همه 3 تا معما رو هم حل کردم فقط این یه دونه مونده پدره منو در آورد اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم :love:;)

سلام و خسته نباشید شرمنده یه سوال داشتم شما تو این Page 7 در رابطه با این ساعت تو سایلنت هیل گفتید که 2:06 باید باشه آقا هر مدلی که گفتید من گذاشتم عقربه بزرگه رو 2 عقربه کوچیکه تو 06 همه مدلشو امتحان کردم تو ساعت 2:06 گذاشتم تو 2:30 گذاشتم عقربه کوچیکه رو جاشو با بزرگه عوض کردم ولی اصلا جواب نمیده بره من همه 3 تا معما رو هم حل کردم فقط این یه دونه مونده پدره منو در آورد اگر من رو راهنمایی کنید ممنون میشم :love:;)
شما عقربه بزرگ را بذار روی 2 و عقربه کوچیکه را تکون بده .
وقتی درست قرار بگیره در باز میشه
پ.ن: لطفا از اسپویلز استفاده کن

بچه ها من تو یه جا گیر کردم که اون دختره دیگه سر اون تابلو نیست تو بیرون از خونش و رادیو رو جواب نمیده اون موجوده رو کشتم ولی بعدش نمیدوم چی کار کنم

قابل توجه سایلنت هیل بازا ساعت تو سایلنت هیل من تو ساعت 11:38 دقیقه تنظیم شد و دمو نشون داد پس نتیجه می گیریم فقط رو یه ساعت تنظیم نمیشه . هر چی تو 2:06 دقیقه میزدم تنظیم نمی شد!!

سلام مجدد باز به همه ما که هی مزاحم میشیم آقا این ترتیب چیدن این 5 تا قاب تو مرحله کلیسا رو به من بگید ممنون میشم که هر کدوم رو تو کجا بزاریم بعد از کشتن اون دو تا جونور ؟؟؟

سلام مجدد باز به همه ما که هی مزاحم میشیم آقا این ترتیب چیدن این 5 تا قاب تو مرحله کلیسا رو به من بگید ممنون میشم که هر کدوم رو تو کجا بزاریم بعد از کشتن اون دو تا جونور ؟؟؟
درود
در مورد اون پنج تکه باید بگم موقعی که داری جمع میکنی بدون از کجا بر میداری
مثلا شمع رو از پایین سمت راست بر می داری و جام رو از پایین سمت چپ
تعظیم کردن رو از بالا سمت چپ و درخت رو از بالا سمت راست
چاقو هم که میشه وسط بالا
همه رو بهت گفتم برو حالشو ببر:biggrin1:

ویرایش : اسپویلر یک هزار و بیست و هشتم !

آخرین ویرایش:
سلام به همه خواستم از همه تشکر کنم که من رو راهنمایی کردن دمتون گرم منم به جمع کسانی که رفتن آخر این بازی پیوستم رو هم رفته بازی قشنگی بود من که باهاش خیلی حال کردم از نظر گرافیک و هیجان و فکری بودن و این معماهاش بازی قشنگی بود به دل آدم میشینه مخصوصا کاراکترش من که شروع می کنم یه دفعه دیگه این بازی رو میرم ولی یه ذره داستان بازی گیج کنندس شاید به خاطره اینه که زیاد حرفهایی که می زدن رو من نمی فهمیدم فقط دست و پا شکسته می فهمیدم ولی از گیم پلی بازی خوشم اومد خلاصه دستتون درد نکنه که راهنمایی کردین منو .....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or