Multi Platform Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
September 25, 2025
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
چی شده امسال بازی ها یکی یکی جذاب تر از دیگری؟

شروع شیرین اکسپدیشن 33 و حالا f، امیدوارم این سمفونی بازی های خوب همچنان ادامه داشته باشه! فقط حیف در شرایط اقتصادی بسیار خوبی قرار داریم و نمیشه بصورت کامل در روز اول لذت برد.

خب ظاهرا دیگه وقت خداحافظی با ویندوز 10 رسیده :) :( :((
چرا ؟

چی شده امسال بازی ها یکی یکی جذاب تر از دیگری؟

شروع شیرین اکسپدیشن 33 و حالا f، امیدوارم این سمفونی بازی های خوب همچنان ادامه داشته باشه! فقط حیف در شرایط اقتصادی بسیار خوبی قرار داریم و نمیشه بصورت کامل در روز اول لذت برد.
در مرحله فروپاشی کامل هستیم دادا

• Smile
Reactions: Helghast
چرا ؟
چون من ویندوزم 10 هست و بازی همون اول برام کرش میکنه. رفتم چک کردم و دیدم مینیمم سیستم رو نوشته ویندوز 11 :|
حدس میزنم به همین مربوط باشه.

پ.ن: کسی اینجا هست که با ویندوز 10 براش اجرا شده باشه؟ :-"

ویرایش: حل شد، مشکل از خودم بود :D

آخرین ویرایش:
SILENT HILL f - Digital Soundtrack
SHf_OST.rar
========
من هنوز بازی نکردم ولی این رو گوش دادم.
شاید الان گرمم و دارم مبالغه میکنم ولی در حال حاضر فکر میکنم به راحتی میتونه رقیب موسیقی متن سایلنت هیل 2 باشه.
آکیرا و مابقی آهنگسازهای این نسخه ترکوندن.

آخرین ویرایش:
SILENT HILL f - Digital Soundtrack
SHf_OST.rar
========
من هنوز بازی نکردم ولی این رو گوش دادم.
شاید الان گرمم و دارم مبالغه میکنم ولی در حال حاضر فکر میکنم به راحتی میتونه رقیب موسیقی متن سایلنت هیل 2 باشه.
آکیرا و مابقی آهنگسازهای این نسخه ترکوندن.

View attachment SILENT HILL f Opening song.mp4

تا اینجا که رفتم خیلی با بازی حال کردم هم مبازاتش خوبه و هم محیط وتم و موسیقی داستان هم جالب به نظر میاد هر چند بیشتر حسfatal frame میده ولی رگه های از سایلنت هیل هم تا اینجا داشته روی پی سی به نظرم بهینه بود در مقایسه با متال گیر و سایلنت هیل ۲ البته زیاد بازی نرفتم یکم کنترل بازی سخته مخصوصا برای استفاده آیتم ها.دارم روی درجه سختی هارد میرم البته دو تا درجه سختی بیشتر نداره هارد و استوری هم برای اکشن و هم پازل ها تا اینجا که من رفتم پازل ها زیاد سخت نبوده ولی خوب هستش

تا اینجا که رفتم خیلی با بازی حال کردم هم مبازاتش خوبه و هم محیط وتم و موسیقی داستان هم جالب به نظر میاد هر چند بیشتر حسfatal frame میده ولی رگه های از سایلنت هیل هم تا اینجا داشته روی پی سی به نظرم بهینه بود در مقایسه با متال گیر و سایلنت هیل ۲ البته زیاد بازی نرفتم یکم کنترل بازی سخته مخصوصا برای استفاده آیتم ها.دارم روی درجه سختی هارد میرم البته دو تا درجه سختی بیشتر نداره هارد و استوری هم برای اکشن و هم پازل ها تا اینجا که من رفتم پازل ها زیاد سخت نبوده ولی خوب هستش
القای حس ترس بازی در چه حده؟ بابت ترس و وحشتش نظرت چیه؟

• Like
Reactions: Thundersky

اوه من تقریبا اوایل بازی هستم و وقتی رسیدم به این قسمت واقعا لذت بردم، عحب چیزی بود! کلا اتمسفر و موسیقی و حال و هوای ژاپنی روستا رو تا اینجا خیلی پسندیدم، فعلا در حال تعقیب و گریز با دشمنان هستم هنوز نرسیدم مبارزات، اینکه بازی سلاح گرم نداره برام عجیبه و یه نکته منفی توی ذهنمه مگر اینکه سازنده ها در ادامه خلافشو بهم ثابت کنند، چون سایلنت هیل باشی و سلاح گرم نباشه یه جوریه!!

القای حس ترس بازی در چه حده؟ بابت ترس و وحشتش نظرت چیه؟
من از صبج نشستم پاش.
خیلی ترسناک نیست.
برای من اینطوره.

ولی پازلهاش..............
گذاشتم روی Lost in the fog چون به تازگی هم Hell is us رو بازی کرده بودم و از خودم مطمئن.
در مورد سایلنت هیل خیلی فکر کردم ولی در آخر با اعتماد به نفس کامل میتونم بگم خیلی بیجا کردم این گزینه رو انتخاب کردم.
باید یه سطح پایینتر هارد رو انتخاب میکردم.
مغزم ذوب شد.~X(~X( :D

ولی همچنان از روی نمیروم.
گاید دیدن هم کار این نوب موباست.
خون دل و جیگر میخورم ولی حاصل به گاج رفتن خودم رو میخورم:D
========

جدای از این بازی عالیه.
کی فکرش رو میکرد؟

هرکی فکر میکنه بازی اونچیزی نیست که باید و باهاش حال نمیکنه چون گان نداره و... بیاد یه لوله بدم دستش:

!A new steel pipe killer enters the chat
A new steel pipe killer enters the chat!ی.jpg

من از صبج نشستم پاش.
خیلی ترسناک نیست.
برای من اینطوره.

ولی پازلهاش..............
گذاشتم روی Lost in the fog چون به تازگی هم Hell is us رو بازی کرده بودم و از خودم مطمئن.
در مورد سایلنت هیل خیلی فکر کردم ولی در آخر با اعتماد به نفس کامل میتونم بگم خیلی بیجا کردم این گزینه رو انتخاب کردم.
باید یه سطح پایینتر هارد رو انتخاب میکردم.
مغزم ذوب شد.~X(~X( :D

ولی همچنان از روی نمیروم.
گاید دیدن هم کار این نوب موباست.
خون دل و جیگر میخورم ولی حاصل به گاج رفتن خودم رو میخورم:D
========

جدای از این بازی عالیه.
کی فکرش رو میکرد؟

هرکی فکر میکنه بازی اونچیزی نیست که باید و باهاش حال نمیکنه چون گان نداره و... بیاد یه لوله بدم دستش:

!A new steel pipe killer enters the chat
View attachment 394043
ولی یه چیزی، لوکوموشین حرکت کرکتر خیلی ساده نیست؟ یعنی انگار اصلا انمیشن های حرکتی بلند اسپیس ساده هستش از idle -> walk -> run
در حالی که مثلا مقایسش کنی با سایلنت هیل دو ریمیک یا رزیدنت ایولهای ریمیک همشون از روت موشین با وزن استفاده کردن که اینطوریه idle->walk start -> walk loop -> walk stop-> idle و همشون در همه دایرکشن ها هستن ، یه کمی این فعلا زده توی ذوق واسه یه بازی 2025

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or