Multi Platform Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
September 25, 2025
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
خیلی عالیه که شرکت ها متوجه شدن گذاشتن و نذاشتن یه قفل تاثیری روی فروش کلی در دراز مدت نمیذاره ، همون قدر که میبینم دوستانی که علاقه مند بازی هستن بازی رو خریداری کردن و کسانی هم که قصد خرید نداشتن میتونن بازی ـرو به نحوی تجربه کنن و اگه خوششون بیااد تهیه می کنن و در نهایت این خریدار واقعی بازی هست که بهش احترام گذاشته میشه =D>=D>=D>

• Like
Reactions: Thundersky
موسیقی شروع بازی واقعا آدمو میندازه وسط آثار اصیل ژاپنی ، پرفورمنس بازی خیلی خوب به نظرم بهینه سازی شده ، اینو از این رو نمیگم که خوب فریم میده یا نه چون من نمیدونم سیستم به سیستم چطوریه ، از این نظر میگم که هر تغییر در تنظیمات گرافیکی هم از نظر بصری قابل تشخیص ـه هم از نظر فریم دهی تغییرش رو کاملا می تونیم ببینیم و به همین خاطر مشخصه که با شخصی سازی این تنظیمات تقریبا همه می تونن از بازی لذت ببرن ، اتمسفر بازی فوق العاده ـست و همین هم از Silent Hill انتظار میره ، Franchise ـی که همیشه اون مه معروف ـش اتمسفر خاص دنیای خودشو تعریف می کنه ، کنترل کرکتر هم چیزی که بیشتر برام مهم بود چطور میشه با Mouse + Keyboard ، به نظرم خیلی خوب پیاده سازی کردن و نرم و روونه واقعا ؛ این هم یک سری اسکرین شات از صحنه ابتدایی بازی که Spoil ـی درش نباشه :

SH (1).jpg SH (2).jpg SH (3).jpg SH (4).jpg
SH (5).jpg SH (6).jpg SH (7).jpg SH (8).jpg
SH (9).jpg SH (10).jpg SH (11).jpg SH (12).jpg
SH (13).jpg SH (14).jpg SH (15).jpg SH (16).jpg

:x:x:x

موسیقی شروع بازی واقعا آدمو میندازه وسط آثار اصیل ژاپنی ، پرفورمنس بازی خیلی خوب به نظرم بهینه سازی شده ، اینو از این رو نمیگم که خوب فریم میده یا نه چون من نمیدونم سیستم به سیستم چطوریه ، از این نظر میگم که هر تغییر در تنظیمات گرافیکی هم از نظر بصری قابل تشخیص ـه هم از نظر فریم دهی تغییرش رو کاملا می تونیم ببینیم و به همین خاطر مشخصه که با شخصی سازی این تنظیمات تقریبا همه می تونن از بازی لذت ببرن ، اتمسفر بازی فوق العاده ـست و همین هم از Silent Hill انتظار میره ، Franchise ـی که همیشه اون مه معروف ـش اتمسفر خاص دنیای خودشو تعریف می کنه ، کنترل کرکتر هم چیزی که بیشتر برام مهم بود چطور میشه با Mouse + Keyboard ، به نظرم خیلی خوب پیاده سازی کردن و نرم و روونه واقعا ؛ این هم یک سری اسکرین شات از صحنه ابتدایی بازی که Spoil ـی درش نباشه :

View attachment 393864 View attachment 393865 View attachment 393866 View attachment 393867
View attachment 393868 View attachment 393869 View attachment 393870 View attachment 393871
View attachment 393872 View attachment 393873 View attachment 393874 View attachment 393875
View attachment 393876 View attachment 393877 View attachment 393878 View attachment 393879

:x:x:x
تنها مشکل بازی موقع فایت ، وقتی ضربه می زنی صحنه انگار تیک می زنه و صدم ثانیه گیر می کنه !!!! نمی دونم هدفشون از این نوع طراحی مبارزه چیه

20250923_121527.jpg 20250923_121349.jpg
خوده بازی پیشنهادش واسه voice language ژاپنیه !!! که قطعا نظر همه همینه :D
منوی بازی خیلی جو مریض و تنهایی و قشنگی داره ، بازی کردن این عنوان تو روز شرعا و رسما حرامه :D
پ.ن : خب بازی به شدت سنگینه و تا خرخره تصویر پره افکته کروماتیکه و فیلم گرین ، خیلی به بهینه ساز و ماد به نظرم نیاز داره که این افکتارو اول برداریم ،upscaler های بازی هم به شدت محدوده ،قشنگ باید صبر کرد ماد واسش بدن تا بشه یه تجربه ناب ،خلاصه خیلی عجله نکنید .

آخرین ویرایش:
View attachment 393883View attachment 393882
خوده بازی پیشنهادش واسه voice language ژاپنیه !!! که قطعا نظر همه همینه :D
منوی بازی خیلی جو مریض و تنهایی و قشنگی داره ، بازی کردن این عنوان تو روز شرعا و رسما حرامه :D
پ.ن : خب بازی به شدت سنگینه و تا خرخره تصویر پره افکته کروماتیکه و فیلم گرین ، خیلی به بهینه ساز و ماد به نظرم نیاز داره که این افکتارو اول برداریم ،upscaler های بازی هم به شدت محدوده ،قشنگ باید صبر کرد ماد واسش بدن تا بشه یه تجربه ناب ،خلاصه خیلی عجله نکنید .
دقیقا طبق باقی بازیهای ue همین روز اول/دوم ماد اپتیمایز و رفع استاتر، افزایش فریم براش میاد.
نباید عجله کرد.
آقا بازیو کسی شریکی پایه س بخریم رو PS5؟ :دی
۳.۷۰۰ الی ۴.۱۰۰ ناقابله نسخه معمولی... بازی موقع لانچ اصلا وسعم نمیرسه بگیرم
اجاره ای هم همه جا رزرو شده چک کردم
یعنی راهی نیست و باید پیاده شم مبلغو؟😭:((
بدبختی رو pc هم سیستمم خراب شده باید کارت گرافیک جور کنم
پ.ن: سنسه کمک!! :دی @m.d.makan

مهم نیست همین که امیدمون رو ناامید نکرد عالیه
ربطش به سایلنت هیلهای دیگه هم خب زیاده روحشونو حفظ کرده در کل

نیجریه ایم نشدیم... :(
باید تلاش کنیم با زحمات عاغایان نیجریه آسیا شیم🤗
من در مورد کنسول خیلی نمیدونم ولی حتما اکانتهای ظرفیتی جواب کارته.
ظرفیت 3 زیر دوتومنه الان.
تهش اینه که بزنی به سیم آخر و کنسول رو جیلبرک کنی بره :))

دقیقا طبق باقی بازیهای ue همین روز اول/دوم ماد اپتیمایز و رفع استاتر، افزایش فریم براش میاد.
نباید عجله کرد.

خب یه نگاهی انداختم سیل مادها از ۳ ساعته پیش داره میاد برا بازی ، از فعال کردن ریتریسینگ ،تا اپتیمایز و فعال کردن ماد فریم جنریشن....
https://www.nexusmods.com/silenthillf/mods/6

آره انریل ۵ که وضعیت اپتیمایز افتضاحی داره ولی اگر یک بازی باشه که بهترین اپتیمایز رو بین بازیهای انریل ۵ داشته باشه همین بازیه.
df میگه که این بازی کمترین میزان استاتر توی بازیهای انریل ۵ رو داره چه روی کنسول‌ها چه روی pc.
روی pc هم عملکرد خوبی داره و با 4080 میشه میانگین ۱۱۶ فریم تو DLSSQ گرفت.

View attachment 393834
این بنچمارک 2k بدون dlss هست حالا اونم بیاد روش امکان نداره 57 فریم بشه 116 تا نهایت 80 75 می شه
1758627374929.png
این اسمش بهینه سازی نیست یعنی با 5080 هم dlss q حتی 2k نمی شه 120 ثابت گرفت
اینم 4k
1758627481045.png

اون استاترشم که بود دیگه هر چند ثانیه ای یک تیک مشتی می زد که دیگه اسمش استاترم نیست لگ هست گند می زنه به تجربه ی بازی
بازیم کرک شده خودم می رم توی کارش اما همیشه بنچمارک های این سایت درست بوده حتی بدترم از اینم بوده چون ممکنه یک ساعت اول بازی که اینا تست می کنن بدترین پرفورمنس نداشته باشه
این فاز دفاع از بازی مورد علاقه تون نمی دونم چیه اگر واریزی دارید بگید ما هم دفاع کنیم :D

این فاز دفاع از بازی مورد علاقه تون نمی دونم چیه اگر واریزی دارید بگید ما هم دفاع کنیم :D
لول چه دفاعی؟ مگه چیزی هم از خودم گفتم؟ :D میگم digital foundry گفته قبول نداری. سایت wccftech بررسی کرده بازیو و نمره هم داده قبول نداری. چرا فکر میکنی یکی یه چیزی بگه که تو فکر میکنی درست نیست یعنی دفاع کرده؟ اتفاقا کسی دفاع نکرد از این بازی تو مرتب علاقه داری حمله کنی :D

Stutter Zero
View attachment VID_20250923_152222_323.mp4

در مورد اون سایت بنچمارک روسی بدترین جایی هست که میشه بهش استناد کرد چون بشدت چرت و چرت میذاره. بخصوص تا وقتی که این همه سایت خوب مثل techpowerup هست

آخرین ویرایش:
ظرفیت ۳ روش نمیشه تروفی گرفت :(
رو ظرفیت ۱ هم باز فکر نکنم بشه
فقط رو ۲ میشه!
جیل بریک هم بیخیال رو همون 4 هم پدر دستگاهو درمیورد رو‌ فایو اصلا اخبارشو دنبال نکردم نمیدونم

لول چه دفاعی؟ مگه چیزی هم از خودم گفتم؟ :D میگم digital foundry گفته قبول نداری. سایت wccftech بررسی کرده بازیو و نمره هم داده قبول نداری. چرا فکر میکنی یکی یه چیزی بگه که تو فکر میکنی درست نیست یعنی دفاع کرده؟ اتفاقا کسی دفاع نکرد از این بازی تو مرتب علاقه داری حمله کنی :D

Stutter Zero
View attachment 393942

در مورد اون سایت بنچمارک روسی بدترین جایی هست که میشه بهش استناد کرد چون بشدت چرت و چرت میذاره. بخصوص تا وقتی که این همه سایت خوب مثل techpowerup هست
کار من که حمله کردنه اصلا اصول پیشرفت همینه من همیشه شمشیرم از رو بستم :D
اگه دیجیتال فاندری منظورت اینه که داره می گه استاتر داره اینم مدرکش Screenshot (2284).png
تازه روی کنسول ها که فریم هم 60 لاک می شه همیشه اوضاع بهتره
گفته اما محیط های بسته اوکی هست که بالا هم اشاره کردم
من اتفاقا خوشحال می شم اشتباهاتم پیدا کنید بهم بگید اما کار راحتیم نیست چون همیشه قبلش تحقیق می کنم
اون سایت روسی هم اتفاقا چون تحریمه کسی بهش پول نمی ده معروف نیست از همه جا معتبر تره این اشتباه اکثریت انسان ها هست که همیشه دنبال برند یا معروفیت هستن یک فریب شیرین برای سرمایه داران
حالا این یعنی هر غیر معروفی حرفش درسته؟ خیر من قبولش دارم چون توی این همه سالی که گیم زدم و حدود بیش از 20 تا کارت گرافیک هم عوض کردم حتی یک مورد چرت هم توش پیدا نکردم که با تستی که خودم گرفتم همخوانی نداشته باشه
لازم به ذکره من بالای 50 ترابایت هارد با اس اس دی دارم و همه ی بازی های خوب تست می کنم
تازه با این تفاسیر خودم دیجیتال فاندری خیلی قبولش دارم و اونم گفته استاتر داره و رزولوشن کنسول هم گفته قابل تشخیص نیست بالا گفتم چرا اون wcctech هم که با غلتک از روش رد شده گفته رزولوشن 5 چیزی بین 360 تا 720p هست
یعنی فرقی نمی کنه من منبع معتبر بیارم یا غیر معروف در هر حال اگر از بازی بد گفته هر کی گفته چرت گفته :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or