Multi Platform Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
September 25, 2025
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
25 سپتامبر 2025
______
نمیدونم شاید بیاد نظر عوض بشه ولی خوب نمیزد. حس و اتمسفر خوبی داشت ولی ....
بزار بیاد بعدا ولی رو پر میکنیم
این کلانکی بودن جدی شده بخشی از DNA سایلنت هیل

و خوب این نویسنده و چند ارتیست مهم رو فاکتور بگیریم... بازیو دادن دست استدیویی که نسخه های انلاین RE که اکثرا هم سم بودن ساختن:دی

استدیو های خیلی بهتری لیاقت اینو داشتن کونامی بهشون اعتماد کنه... بنظر نمیاد بازی بدی باشه...ولی بوی یک عنوان خیلی خوب رو نمی ده

برای من تا الان ریمیک Silent Hill 2 بهترین بازی نسل نهم بوده که تجربه کردم. از اونجایی که سر ریمیک زود قضاوت کردیم امیدوارم سر این هم همین مسئله پیش بیاد و بازی عمیقی رو ببینیم. البته که فاز فیریکی f خیلی زیاده و واقعا مغزم کشش نداره فعلا برم سراغش.

خیلی نمایشش خوب بود. طراحی انمی‌ها عالیه. اتمسفر فوق‌العاده. صداگذاری و صداپیشگی عالی. گیم‌پلی هم خوب بود من مشکلی نداشتم. قشنگ ضربه رو که میزد با تمام وجود حسش میکردی. انتخاب دختربچه به عنوان شخصیت اصلی خیلی حرکت ریسکی بود ولی به نظرم تونستن از پسش بربیان.

بازی از نظر حال و هوا و ستینگ عالیه نقص نداره ولی همونطور که حدس میزدم در مورد گیم پلی و بخش اکشن باید نگران بود. امیدوارم موفق عمل کنه به هر حال.

تابلوه که بازی برا یه قشر خاصی از گیمرها ساخته شده که حالا حالا ازش صحبت خواهند کرد؛ ولی به شخصه بعید میدونم فروش خوبی داشته باشه که امیدوارم اشتباه کنم!

چون از هر طرف به این بازی نگاه میکنم، شاهد یه بازی خوف برانگیز با خشونت بسیار بالا هستم! :D :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or