آخرین ویرایش:
لعنت بهش این چه طرحیه. دقیقا دست گذاشته رو ترایپوفوبیا
حالا من نیم ساعته دارم زوم میکنم تو این سوراخ سمبهها شاید یه نکتهای پیدا کنملعنت بهش این چه طرحیه. دقیقا دست گذاشته رو ترایپوفوبیاتمام بدنم خارش گرفت
جدا امیدوارم تو بازی از اینا نداشته باشه.
تریلر واقعا خوف بود. یکم وایب Memories of Murder هم میداد شروعش.
یحتمل منتظرن تکلیف تاریخ دقیق GTA VI در پاییز مشخص بشه بر اون اساس برنامه بچینن، ناشرای دیگه هم دست به عصا دارن راه می رن! نویسنده ف خیلی معروفه و کاربلده، موسیقی هم که نیاز نیست کسی تایید کنه، گیم پلی از تریلر مشخصه چقدر حس تعلیق قراره ایجاد کنه و طبق توضیحاتم در تاپیک اطلاعات رسمی کارکتر بازی هیناکو غیر قابل پیش بینیه مثل کارکترهای مرموز سری، بنظرم اون روی دیگه شخصیتیش در جایی که داشت به سمت گیم پلی پیش می رفت و کات خورد وجه تاریکش رو نشون می داد. بازی به لحاظ روانشناختی با تریلر و توضیحات نزدیکترین به سایلنت هیل و خوفناک ترین به لحاظ اتمسفره. من که مغزم ذوب شد با تریلر بازی!چرا یه گیم ولی از بازی نشون نمیدن؟؟؟؟
حس دوگانه نسبت به بازی دارم از یه طرف بازی حس fatal frame ها رو برام داره از طرف دیگه اینکه سیستم مورد نیاز رو گفتن تو فروشگاه ها داره لیست میشه و هیچی از بازی معلوم نیست میگم نکنه با یه سایلنت هیل دورهمی برای تست مخاطب طرف باشیم و تهش اصلا نزدیک به کارهای خوب سایلنت هیل هم نشه.
اینایی که گفتی بازم ربطی به نشون ندادن گیمپلی نداره. گیمپلی که دیگه باید تکمیل باشه و دیگه وقت عوض کردنش نیست. خب میتونستن یه گیمپلی یک دقیقهای شده نشون بدن تا بفهمیم چند چندیم. الان فقط تو سرخوشی هستیم که نمیدونیم واقعی هست یا نهیحتمل منتظرن تکلیف تاریخ دقیق GTA VI در پاییز مشخص بشه بر اون اساس برنامه بچینن، ناشرای دیگه هم دست به عصا دارن راه می رن! نویسنده ف خیلی معروفه و کاربلده، موسیقی هم که نیاز نیست کسی تایید کنه، گیم پلی از تریلر مشخصه چقدر حس تعلیق قراره ایجاد کنه و طبق توضیحاتم در تاپیک اطلاعات رسمی کارکتر بازی هیناکو غیر قابل پیش بینیه مثل کارکترهای مرموز سری، بنظرم اون روی دیگه شخصیتیش در جایی که داشت به سمت گیم پلی پیش می رفت و کات خورد وجه تاریکش رو نشون می داد. بازی به لحاظ روانشناختی با تریلر و توضیحات نزدیکترین به سایلنت هیل و خوفناک ترین به لحاظ اتمسفره. من که مغزم ذوب شد با تریلر بازی!
مانور این نمایش روی استوری بود و مصاحبه با توسعه دهنده مثل سایر انونس های دیگه، با این دید می شه به GTA VI هم ایراد گرفت! گیم پلی می ره برای ایونت اختصاصی کونامی یا شوکیس. این نگرانی ها با توجه به نمایشی که ترتیب داده بودن در حال حاضر بی موردهاینایی که گفتی بازم ربطی به نشون ندادن گیمپلی نداره. گیمپلی که دیگه باید تکمیل باشه و دیگه وقت عوض کردنش نیست. خب میتونستن یه گیمپلی یک دقیقهای شده نشون بدن تا بفهمیم چند چندیم. الان فقط تو سرخوشی هستیم که نمیدونیم واقعی هست یا نه
SILENT HILL fطبق توضیحات ESRB ظاهرا بازی سلاح گرم نداره. سلاحهایی که اسم برده مثل تبر، اهرم، چاقو و نیزه هستند.
چند تا از صحنه های خشن بازی رو توصیف کرده که یجورایی میتونه اسپویلر باشه. احتمالا شاهد خشن ترین و خونین ترین بازی سری باشیم.
SILENT HILL f - ESRB