Silent Hill f

سازنده
NeoBards Entertainment Limited
تاریخ انتشار
نامعلوم
ناشر
konami

Silent-Hill-f.jpg

تاپیک به ز.دی آپدیت میشه

تریلر 1
تریلر 2
ویدئو 40 دقیقه معرفی بازی در silent hill transmission 2025 : لینک
بازی رو از امروز در ps و xbox و steam و epic به whishlist خودتون اضافه کنید

1ble7k629joe1.jpeg

آخرین ویرایش:
هی من میام برم زن بگیرم، یهو سایلنت هیل ریمیک میشه شاهکار، سایلنت هیل جدید معرفی میکنن فضاسازیش همونی که آرزوی من بوده، استروبات میاد شاهکار، فورتزای ۵ واسه ps5 تائید میشه، dlc از life of pi میاد، به یکباره سر و کله ی غولی به اسم kingdom come 2 تو زندگیم پیدا میشه، وسط این ترافیک بازی یهو نسخه ی ۲ گوست آو سوشیما میاد تو سرت، داری تو تاپیک ها میگردی از یه طرف ماکان و دوستان دیگر تعریف از Darkwood و بازیای ایندی میکنن که همگی شاهکارن، خودت خوره ی بلادبورن و دارک سولز افتاده تو جونت، انتهای سال واسه Gta vi صبر میکنی که به شرط حیات بازیش کنی، یهو این ور سال تریلر برگ ریزان از doom میاد، اون لا لو ها Housemarque تریلر از شبه ریترنال جدیدش میده.

نامسلمون ها دهنتون سرویس.... .

نم نم باید به فکر وام گرفتن باشیم انصافا. پول و خریدش به کنار، وقت داریم کم میاریم با این همه شاهکار.

=======

ژاپن و مشرق زمین در ادبیات وحشت، بشدت قوی و غنی ان. حتی در ژانرهای دیگر هم حرفای زیادی واسه گفتن دارن ولی ازونجاییکه نگاه و ذهنیت ها الیگارشی و سلطه ی رسانه غربی رو ترجیح داده، خیلی ها از پتانسیل وحشتناک بالای شرق غافلن. خیلی خوشحالم بابت معرفی این سایلنت هیل. اتمسفر و فضاشو اگر مثل ۱۹۶۰ در بیارن، باید منتظر یک اثر کالت و بنیان افکن مثل ریمیک ۲ و الن ویک ۲ باشیم. ویش لیست خواهد شد.

تریلر خوبی بود.
مه و بارون و شهرستان کوچیک تو ژاپن منو یاد پرسونا۴ انداخت
شخصیت اصلی هم جذاب (:دی) بود
فقط الان این بازی اگه سایلنت هیل هست تمام سایلنت هیل ها ما تو یه شهر میگشتیم جاهای مختلفش بیمارستان، مدرسه، رستوران، کافه، خونه های مختلف، ایستگاه پلیس و... این همه ش تو یه معبد بود امیدوارم تو نمایش های بعدی از شهر بیشتر نشون بدن.
اون الهه سگ تو معبد هم اشتباه نکنم اینوگامی هست.

مواردی که در ایونت مطرح

"شیمیزو هینکائو زندگی معمولی یک نوجوان را داشت، تا اینکه ناگهان شهرش در مه فرو می‌رود و به شکلی وحشتناک تغییر می‌کند. حالا، او باید شهری را که دیگر نمی‌شناسد کاوش کند، معماها را حل کند، با دشمنان عجیب بجنگد و هر کاری که لازم است برای زنده ماندن انجام دهد... تا در نهایت با تصمیمی سرنوشت‌ساز روبه‌رو شود. این داستانی است درباره‌ی انتخابی زیبا، اما ترسناک."

1000099039.jpg
این بازی جدید داستانی کاملاً اورجینال خواهد داشت و نقطه‌ی خوبی برای ورود بازیکنان جدید به مجموعه است، اما در عین حال، شامل برخی اشارات مخفی (Easter Eggs) برای طرفداران قدیمی سری نیز خواهد بود. کونامی همچنین اطلاعات بیشتری درباره‌ی بازی منتشر کرده، از جمله اینکه داستان آن در شهر خیالی "اِبیسوگااوکا" در ژاپن اتفاق می‌افتد. اما این شهر بر اساس یک مکان واقعی ساخته شده است: کانایاما، در شهر گِرو، استان گیفو.

1000099040.jpg

صحبت های KERA در مورد بازی:
"من عاشق سری Silent Hill هستم و این بازی تأثیر بزرگی بر من داشته است، به‌خصوص، همیشه Silent Hill 2 را به یاد دارم، نوشته‌های روی دیوارها، موسیقی و طراحی هیولاها. بنابراین، وقتی نوبت به Silent Hill f رسید و قرار شد که فضای آن را به ژاپن بیاوریم، باید چیزی را خلق می‌کردیم که کمی متفاوت باشد، و من واقعاً باید فکر می‌کردم که چگونه آن احساس را منتقل کنم.

طراحی هیولاها سخت‌ترین بخش کار بود. من باید همه‌ی موجودات قبلی در سری Silent Hill را در نظر می‌گرفتم و راهی پیدا می‌کردم تا این بازی را در مسیری متفاوت پیش ببرم، اما همچنان حس Silent Hill را حفظ کنم. ممکن است منظره‌هایی پر از خون و زنگ‌زده را به همان شکل قبلی نبینید، اما امیدوارم از دنیایی که خلق کرده‌ایم لذت ببرید."

1000099042.jpg
موسیقی نیز نقش مهمی در Silent Hill f خواهد داشت و تیم توسعه، آهنگساز قدیمی سری، آکیرا یامائوکا، را در کنار کنسوکه ایناگه (از سری Dynasty Warriors و دیگر آثار) برای ساخت موسیقی دنیای مه‌آلود و دنیای دیگر گرد هم آورده است.

"من موسیقی‌ای برای دنیایی ناآرام، اما زیبا ساخته‌ام که از تصاویر معابد الهام گرفته و موسیقی سنتی دربار ژاپنی را با پژواک‌های محیطی ترکیب می‌کند،" ایناگه گفت. "من از تکنیک‌های مختلفی استفاده کردم تا بازیکن را به درد، کشمکش درونی، ترس و دیگر احساسات شخصیت اصلی متصل کنم."
1000099041.jpg 1000099043.jpg

امیدوارم نسخه سوییچ ۲ و کنسول دستی مایکرو رو از یاد نبرن فقط
هیچی اندازه بازی وحشتناک رو کنسول دستی زیر پتو حال نمیده، سایلنت هیل اریجینز یادش بخیر...

• Like
Reactions: BehzaDG
اینطور که من متوجه شدم کلمه f توی لگوی بازی شبیه یکی از علامت های توی موسیقی هست که شدت یا داینامیک اجرای نت رو مشخص میکنه.
IMG_3974.jpeg
و کلمه f به معنی اینه که شما اون نت رو باید با شدت بالا و قوی اجرا کنید.
البته یکی هم نوشته بود اگه کلمه f رو ٩٠ درجه بچرخونیم شبیه خنجر میشه
IMG_3975.jpeg

حاجی خیلی خفن بود تریلر . کونامی داره یه کامبک کپکامی میزنه به نظرم .
اگه کامبک بزنه من راضیم ازشون.
فقط سری متال گیر رو یا بفروشن یا کوجیما رو برگردونن یا هر طور که بیفته دست خالق اصلیش چون واقعا اون یکی رو نمیتونن ادامه بدن. (بحث ریمیک فرق داره)

اینطور که من متوجه شدم کلمه f توی لگوی بازی شبیه یکی از علامت های توی موسیقی هست که شدت یا داینامیک اجرای نت رو مشخص میکنه.
View attachment 370971
و کلمه f به معنی اینه که شما اون نت رو باید با شدت بالا و قوی اجرا کنید.
البته یکی هم نوشته بود اگه کلمه f رو ٩٠ درجه بچرخونیم شبیه خنجر میشه
View attachment 370972
اونقدر وحشتناک بود این تریلر که میتونه به معنی Freaky باشه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or