مواردی که در ایونت مطرح
"شیمیزو هینکائو زندگی معمولی یک نوجوان را داشت، تا اینکه ناگهان شهرش در مه فرو میرود و به شکلی وحشتناک تغییر میکند. حالا، او باید شهری را که دیگر نمیشناسد کاوش کند، معماها را حل کند، با دشمنان عجیب بجنگد و هر کاری که لازم است برای زنده ماندن انجام دهد... تا در نهایت با تصمیمی سرنوشتساز روبهرو شود. این داستانی است دربارهی انتخابی زیبا، اما ترسناک."
این بازی جدید داستانی کاملاً اورجینال خواهد داشت و نقطهی خوبی برای ورود بازیکنان جدید به مجموعه است، اما در عین حال، شامل برخی اشارات مخفی (Easter Eggs) برای طرفداران قدیمی سری نیز خواهد بود. کونامی همچنین اطلاعات بیشتری دربارهی بازی منتشر کرده، از جمله اینکه داستان آن در شهر خیالی "اِبیسوگااوکا" در ژاپن اتفاق میافتد. اما این شهر بر اساس یک مکان واقعی ساخته شده است: کانایاما، در شهر گِرو، استان گیفو.
صحبت های KERA در مورد بازی:
"من عاشق سری Silent Hill هستم و این بازی تأثیر بزرگی بر من داشته است، بهخصوص، همیشه Silent Hill 2 را به یاد دارم، نوشتههای روی دیوارها، موسیقی و طراحی هیولاها. بنابراین، وقتی نوبت به Silent Hill f رسید و قرار شد که فضای آن را به ژاپن بیاوریم، باید چیزی را خلق میکردیم که کمی متفاوت باشد، و من واقعاً باید فکر میکردم که چگونه آن احساس را منتقل کنم.
طراحی هیولاها سختترین بخش کار بود. من باید همهی موجودات قبلی در سری Silent Hill را در نظر میگرفتم و راهی پیدا میکردم تا این بازی را در مسیری متفاوت پیش ببرم، اما همچنان حس Silent Hill را حفظ کنم. ممکن است منظرههایی پر از خون و زنگزده را به همان شکل قبلی نبینید، اما امیدوارم از دنیایی که خلق کردهایم لذت ببرید."
موسیقی نیز نقش مهمی در Silent Hill f خواهد داشت و تیم توسعه، آهنگساز قدیمی سری، آکیرا یامائوکا، را در کنار کنسوکه ایناگه (از سری Dynasty Warriors و دیگر آثار) برای ساخت موسیقی دنیای مهآلود و دنیای دیگر گرد هم آورده است.
"من موسیقیای برای دنیایی ناآرام، اما زیبا ساختهام که از تصاویر معابد الهام گرفته و موسیقی سنتی دربار ژاپنی را با پژواکهای محیطی ترکیب میکند،" ایناگه گفت. "من از تکنیکهای مختلفی استفاده کردم تا بازیکن را به درد، کشمکش درونی، ترس و دیگر احساسات شخصیت اصلی متصل کنم."