Silent Hill : Downpour | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باور کردنی نیست که بازی اومده ! از اون باور نکردنی تر اینکه این تایپیک چرا اینقدر خالیه !!!

حاضرم قسم بخورم یه زمانی بیشترین فنهای سایلنت هیل تو بازی سنتر متمرکز بودن |!
دوست من چی بگیم اخه الان هنوز دیسک بازی دست یک چهارم بچه ها هم نرسیده مس افکت م هست من خودم تازه فردا صبح سایلنت هیل دار میشم:d

آخرین ویرایش:
مردم از انتظار تا فردا نميتونم صبر كنم :((:-s:x بعد از ي عمري و چند بار تاخير بلاخره فردا بازي مياد دستم دوستاني كه بازي كردن توضيح بدن
تنها بازيه كه تمام سريشو تموم كردم

لینک مستقیم بازی که خودم ازش گرفتم تست شده و تا 10 روزم اعتبار دارد ...

S.H.D.P.part1.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part2.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part3.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part4.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part5.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part6.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part7.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part8.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬
S.H.D.P.part9.rar | Downloads.ir | دانلودز | دانلود مستقیم از رپیدشر، تورنت , مگا آپلود، فایل سرو، فایل سونیک، مدیا فایر‬

دوستان من دیروز بازیو دانلود کردم و امروز موفق به رایت و بازیش شدم
فقط در یک کلام گرافیک فوق العاده ( شانه به شانه بتمن)
یک ساعت از بازی که میگذره و به قسمت های خشنش میرسد چنان جو بازی روتون اثر میزاره چنان خوف میکنید که حد نداره
مدتها بود هیچ بازی اینجور میخکوبم نکرده بود و ترس رو بهم القا نکرده بود
در یک کلام هرکس اینو از دست بده واقعا ضررکرده.
در ضمن یک معما از بازی رو حل کردم واقعا بازی به ریشه های فکری نسلهای قبل مخصوصا نسل اول برگشته
فقط درجه کامبت بازی رو روی نرمال و پازلها رو روی نرمال تنظیم کنید
موفق باشید.

دوستان من دیروز بازیو دانلود کردم و امروز موفق به رایت و بازیش شدم
فقط در یک کلام گرافیک فوق العاده ( شانه به شانه بتمن)
یک ساعت از بازی که میگذره و به قسمت های خشنش میرسد چنان جو بازی روتون اثر میزاره چنان خوف میکنید که حد نداره
مدتها بود هیچ بازی اینجور میخکوبم نکرده بود و ترس رو بهم القا نکرده بود
در یک کلام هرکس اینو از دست بده واقعا ضررکرده.
در ضمن یک معما از بازی رو حل کردم واقعا بازی به ریشه های فکری نسلهای قبل مخصوصا نسل اول برگشته
فقط درجه کامبت بازی رو روی نرمال و پازلها رو روی نرمال تنظیم کنید
موفق باشید.

واقعا اینقدر قشنگه یا داری فن بازی در میاری ...دو دلم برم بگیرمش یا نه ..عید هم که شد

من خودم که خیالم راحته چون 360 دارم و خیالم راحته فردا بازیش میکنم ولی این بازی نسخه PC داره و اگه داره کی میاد؟
فعلا که نه ولی احتمالا با تاخیر چند ماهه میاد!
منم بعداز اتمام MASS 3 :(( از دیشب اینو شروع کردم همه چی بنظر بی نقص و به خوبی کار
شده مخصوصا صداگذاری ها و موسیقی که خیلی باهاش حال میکنم...
ارزش این انتظار و واقعا داشت.

منم بالاخره دانلود کردم و یک ساعتی بازی کردم، اولا که گرافیکش خیلی فوق العادس و در مورد صداگذاری بازی هم باید بگم خیلی عالی کار شده و گیم پلی اش هم که آدم و توی جو بازی کاملا قرار میده، به نظر من به نمره های بازی کاری نداشته باشین و به همه توصیه میکنم این شماره از بازی رو و مخصوصا فن های Silent Hill از دست ندن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or