Silent Hill : Downpour | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با اینکه هیچ وقت نمره هاش خوب نمی شه اما من با همه چیزش حال میکنم از homecoming خیلی بهتر از نظر من .معما های کلاسیک سر گرم کننده داره جو محیطم عالی.....

آقا بازی دز گرخش بسیار بالایی داره الان یک دو ساعت رفتم فقط همین مثال داداشم کنارم یک جیقی کشید در یک صحنه که من از جیغ اون بیشتر ترسیدم در ضمن جو بازی بسیار خوب هست طرفداران بازی ترسناک حتما بخرن

یکم بیاید توضیح بدید قند تو دلمون آب شه!:دی
من هرجا میرم نداره:(
من از Home Coming خیلی خوشم اومد این چجوریاس؟!
تو HC اکشن زیاد بود و باید همه رو میکشتی!اینم همونطوری ـــه؟

این بازی و این نئع سبک برا اونایی که دوست دارن وخاطره دارن ازش همیشه اینطور بوده که دوست دارن زود ریلیز بشه و وقتی ریلیز شد افسوس می خورن کاش یا دیر تر میومد یا نسخه بعدی داشته باشه.من خودم همیشه میگیرم ودیر بازی میکنم یا کم کم مرحله رد میکنم که دیرتر تمام بشه.تمامش کردم یه دست یک روزه از اول یک ضرب میرم تا داستانشو جاهای مخفیشو پیدا کنم.به هر حال میگن اخرین قسمتشه این نسخه.......

دوستاني كه دانلود كردن حجم فايل ايزو چقدر بود؟ با اين اينترنت زپرتي اصلاً ميشه دانلودش كرد؟ اگرم يه لينك درست درمون معرفي كنيد كه ديگه آخر مرام معرفتين :d

من که خیلی با جوش حال کردم و یاد سایلنت هیل های قبلی افتادم

چنتا سوال دارم اگه کسی میدونه بهم جواب بده

همون اوایل بازی که یه دستگاه پخشکننده صدا هست و چنتا سکه توش میندازیم و یه موزیک پخش میشه،مال کدوم سایلنت هیل بود؟!

اولین معمای بازی که یه چیزی مثل گاو صندوقه رو باید چه طوری باز کنم؟راهنمایی کنید فقط:دی

همون اوایل بازی که یه دستگاه پخشکننده صدا هست و چنتا سکه توش میندازیم و یه موزیک پخش میشه،مال کدوم سایلنت هیل بود؟!

اولین معمای بازی که یه چیزی مثل گاو صندوقه رو باید چه طوری باز کنم؟راهنمایی کنید فقط
1 : مال دموی سایلنت هیل 1 ه
2 : اولین معمای بازی همون دستگاه که 3 تا گوی سبز و آبی و قرمز روشه! باید گوی ها رو کنترل کنی به سمت سوراخ مربوطه
مثلا گوی قرمز = سوارخ قرمز

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or