Acatalectic کاربر سایت Jan 15, 2011 #16 من حداقل در تصاویر بازگشت به اصالت ها رو دارم می بینم، یعنی می تونه موفقیت سایلنت هیل 2 رو تکرار کنه؟!
من حداقل در تصاویر بازگشت به اصالت ها رو دارم می بینم، یعنی می تونه موفقیت سایلنت هیل 2 رو تکرار کنه؟!
Polaris کاربر سایت Mar 3, 2011 #19 هیچ شماره ای از بازی تا کنون به پای شماره دومش نمیرسه ....امیدوارم این یکی حودشو بتونه نزدیکش بکنه. دلم لک زده واسه آهنگ ها و جو و مود سایلنت هیلی
هیچ شماره ای از بازی تا کنون به پای شماره دومش نمیرسه ....امیدوارم این یکی حودشو بتونه نزدیکش بکنه. دلم لک زده واسه آهنگ ها و جو و مود سایلنت هیلی
Ham3d کاربر سایت Mar 3, 2011 #20 جوش که خیلی خوفه! با این محیط بارونیش هم حال میکنم از اسمشم که پیداس!
GENE کاربر سایت Apr 18, 2011 #23 تصاویر جدید که اتمسفر سنگین بازی را به تصویر کشیدند. امیدوارم SH به روزهای اوجش برگرده.
S semejpc کاربر سایت Sep 29, 2011 #26 نوشته شده توسط S.N.A: سوالی داشتم دوستان . . . چند نسخه Silent Hill برای 360 داریم ؟ بیشتر... [h=3]Silent Hill Homecoming[/h][h=3]Silent Hill: Downpour[/h]البته تا اونجا که من می دونم
نوشته شده توسط S.N.A: سوالی داشتم دوستان . . . چند نسخه Silent Hill برای 360 داریم ؟ بیشتر... [h=3]Silent Hill Homecoming[/h][h=3]Silent Hill: Downpour[/h]البته تا اونجا که من می دونم
farshid.parvar کاربر سایت Sep 29, 2011 #27 تاریخ دقیقه انتشارش رو یکی بهم میگه؟آخه من تا 18/9 بیشتر اینجا نیستم باید برم خدمت. خدایا یعنی میتونم بازیش کنم؟ ss ss ss
تاریخ دقیقه انتشارش رو یکی بهم میگه؟آخه من تا 18/9 بیشتر اینجا نیستم باید برم خدمت. خدایا یعنی میتونم بازیش کنم؟ ss ss ss
S semejpc کاربر سایت Sep 29, 2011 #28 نوشته شده توسط farshid.parvar: تاریخ دقیقه انتشارش رو یکی بهم میگه؟آخه من تا 18/9 بیشتر اینجا نیستم باید برم خدمت. خدایا یعنی میتونم بازیش کنم؟ ss ss ss بیشتر... 4 نوامبر 2011
نوشته شده توسط farshid.parvar: تاریخ دقیقه انتشارش رو یکی بهم میگه؟آخه من تا 18/9 بیشتر اینجا نیستم باید برم خدمت. خدایا یعنی میتونم بازیش کنم؟ ss ss ss بیشتر... 4 نوامبر 2011
Heart Broken کاربر سایت Sep 29, 2011 #29 بازی در تاریخ 2011/11/04 برابر با 13 آبان منتشر میشه، یعنی تقریباً 37 روز مونده به قدم زدن در سایلنت هیل.
بازی در تاریخ 2011/11/04 برابر با 13 آبان منتشر میشه، یعنی تقریباً 37 روز مونده به قدم زدن در سایلنت هیل.