Silent Hill Downpour قابل مقایسه با Silent Hill ۲

S.T Infamous

کاربر سایت
163440_1799735074468_1272518373_32068673_3274564_n1.jpg

در یک مصاحبهٔ اخیر در مجله Gamepro ی آلمان، آقای Radek Marek, از افراد در حال کار برروی Silent Hill Downpour, گفت که Downpour بیشتر قابل مقایسه با Silent Hill ۲ تا Homecoming یا بازی‌های دیگر از این سری می‌باشد.

آنها همچنین فکر میکنند که " ژانر Survival Horror در چند سال گذشته کمی‌ مرده بوده است" و " ما می‌خواهیم به آن نفسی تازه وارد کنیم"
در آخر " ما به چیز‌هایی‌ که بازیکنان میخواهند، نتنها در مورد جوّ و اتمسفر ترسناک بلکه داستان نیز، احترام میگذریم."

منبع

:|
خیلی ها میگن شماره دوم سایلنت بهترین شمارش بود از جمله خودم:)
به شما حال نداده باشه پس مطمئنا از هیچ کدوم از شماره های SH خوشت نیومده
والا من خیلی با 3 و 4 و 1 حال کردم!!
البته نمیگم 2 قشنگ نبود ولی به اندازه 3 بهم حال نداد!!!

تو دیگه چرا فریدون !:d خو aw شبیه به sh بود حالا میگی چی کار کنن این بد بختا دیگه بیخیال شماره های قبل بشن؟
درود بر استاد :دی
اخه این دیگه از اوله بسم الله چراغ دست گرفته وبا همون سبک بازی ذکرالفوق (:دی) پیش روی میکنه. این کجا و SH2 کجا.

عكسهايي كه از بازي ديدم خيلي خوب بوده و جو ترس رو ميشه توش حس كرد.ولي مشخصه كه سازندگان دارن روي نقطه قوت خودشون دست ميذارن و اين شماره رو با نسخه دو مقايسه ميكنن تا اعتبار از دست رفته رو دوباره به دست بيارن.كاشكي تو عمل هم همينطور باشه!
ولي حيف كه واسه پي سي نمياد:|

عكسهايي كه از بازي ديدم خيلي خوب بوده و جو ترس رو ميشه توش حس كرد.ولي مشخصه كه سازندگان دارن روي نقطه قوت خودشون دست ميذارن و اين شماره رو با نسخه دو مقايسه ميكنن تا اعتبار از دست رفته رو دوباره به دست بيارن.كاشكي تو عمل هم همينطور باشه!
ولي حيف كه واسه پي سي نمياد:|

تا بازی دست امریکایی هاست امیدی نداشته باش ! تیم سایلنت هیل عوض شده...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or