Silent Hill: Book of Memories

بازیش کردم
به نظرم بد نبود:)....
فعلا که هیچ بازی ویتا به خوبی آنچارتد و lbp نیست:-s

رفیق آنچارتد که چرت بود. نباید فقط چون اسمش آنچارتده بگی خفنه. اصلا قشنگ نبود.

فعلا بازی هایی که ارزش خرید برا ویتا دارن اینا هستن:

1.MGS HD Colection
2.Gravity Rush (لازم به ذکره که این بازی بهترین بازی سال ژاپن در بین همه ی پلتفرما شده)
3.LBP

Sound shapes هم بازی نکردم.

Silent Hill هم پتانسیلشو داره که خوب بشه. البته این دموش که اصلا خوب نبود. باید ببینیم Co Op ـش چجوری میشه و میتونن تنوع توو داستان و مراحل بدن یا نه. (البته از کلا با ریشه ها خدافظی کرده)

1.MGS HD Colection
2.Gravity Rush (لازم به ذکره که این بازی بهترین بازی سال ژاپن در بین همه ی پلتفرما شده)
3.LBP

Silent Hill هم پتانسیلشو داره که خوب بشه. البته این دموش که اصلا خوب نبود. باید ببینیم Co Op ـش چجوری میشه و میتونن تنوع توو داستان و مراحل بدن یا نه. (البته از کلا با ریشه ها خدافظی کرده)
انچارتد درسته در حد نسخه های دیگه اش نبود ولی بازم یه بازی عالی بود وجزو بهترینهای ویتا تا الان اینکه میبینی دربرابر نسخه های قبل نمرهاش کم تره چون در حد اونا فوق العاده نبود ولی بین بازیای ویتا جزو بهترینهاست و اینکه یکی بگه چرنده واقعا بی انصافیه

من که از آنچارتد خیلی خوشم اومد:)
داستان و موسیقی و گرافیک خیلی خوبی داشت...
فقط یه آنلاین مد کم داشت
نمره ی من به آنچارتد 8.5
این سایلنت هیل هم بد نبود...ولی خب من توقع بیشتری داشتم:-s
این کجا و سایلنت هیل ریشه ها psp کجا!!!!!!!!

انچارتد درسته در حد نسخه های دیگه اش نبود ولی بازم یه بازی عالی بود وجزو بهترینهای ویتا تا الان اینکه میبینی دربرابر نسخه های قبل نمرهاش کم تره چون در حد اونا فوق العاده نبود ولی بین بازیای ویتا جزو بهترینهاست و اینکه یکی بگه چرنده واقعا بی انصافیه

کلا بازی خوبی نبود من برای اولین بار با گیم اسپات موافقم که داده 7.

من که از آنچارتد خیلی خوشم اومد:)
داستان و موسیقی و گرافیک خیلی خوبی داشت...
فقط یه آنلاین مد کم داشت
نمره ی من به آنچارتد 8.5
این سایلنت هیل هم بد نبود...ولی خب من توقع بیشتری داشتم:-s
این کجا و سایلنت هیل ریشه ها psp کجا!!!!!!!!

مثل اینکه شما آنچارتد قبلی ها رو بازی نکردی! گرافیک این عنوان اصلا خوب نبود در مقابل اون گرافیک بی نظیر نسخه های قبلی در زمان خودش.

گیم پلی هم خیلی ساده و بی مزه بود و به خوبی از امکانات ویتا استفاده نکرده بود. مثلا بالا رفتن از جاهای خطرناک آنچارتد 2 رو با این مقایسه کن. ته ته خفنیش اینه که یه لحظه دستش میلغزید بعد باید رو صفحه ی ویتا با انگشت به طرف بالا میدادی.

1.MGS HD Colection
3.LBP

دوست عزیز گرافیکی که Uncharted GB داشت رو من تا حالا رو هیچکدوم از بازی های Vita ندیدم...
در کل خوب یا بد بودن بازی سلیقه ای هستش, مثلاً من به شخصه از Gravity Rush خوشم نیومد ولی بر نمیگردم بگم چرته...
در رابطه با Score های Game Spot باید بگم که اولاً GS ظاهراً با Vita مشکل داره اکثر بازی هارو Score پایین میده !! (اینو میتونی به وضوح تو Comment ها ببینی) ثانیاً به نظر من GS نسبت به 2,3 سال قبل واقعاً از نظر Review افت کرده مثلاً یکی اخرین شاهکارش این بود که به FIFA 13 همون امتیازی رو داده که به Pro Evolution Soccer 2013 داده بود !!

آنچارتد گلدن ابیس نسبت به برادرای بزرگش که هرکدوم آس ps3 بودن! شاید لول به مراتب پایین تری داشته باشه ولی در قیاس با بازی های عرضه شده تا به حال روی یک کنسول دستی اون هم به عنوان اولین تجربه بی نظیر بود ! همونطور که آنچارتد 1 وقتی اومد همه لذت بردن ولی 1 کجا و نسخه های 2 و 3 کجا ! الان هم درست نیست که گلدن ابیس رو با آنچارتد 3 مقایسه کنیم چون این تازه شروع این عنوان روی یه کنسول دستی هست !

ولی قضیه سایلنت هیل فرق داره! این که اولین سایلنت هیل روی ویتا هیچ نشانی از اون فضا و اتمسفر مه آلود و مرده ای که باهاش ترس رو تجربه کردیم و سایلنت هیل رو شناختیم نداره خیلی جای تاسف داره چون همین عنوان روی psp واقعا آبروداری کرد ! هرچقدر هم بازی قشنگی از اب دربیاد ولی به نظر من ای کاش به عنوان سایلنت هیل جدید روی ویتا نمیومد ! شاید هم من به دلیل خاطره های قشنگی که با سایلنت های قدیمی داشتم با این تغییرات جدید ارتباط برقرار نمیکنم ولی فکر کنم دوستان زیادی مثل من منتظر یه سایلنت هیل کلاسیک با همون سبک و فضا و موسیقی متن دیوانه کننده بودن ولی حیف ...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز گرافیکی که Uncharted GB داشت رو من تا حالا رو هیچکدوم از بازی های Vita ندیدم...
در کل خوب یا بد بودن بازی سلیقه ای هستش, مثلاً من به شخصه از Gravity Rush خوشم نیومد ولی بر نمیگردم بگم چرته...
در رابطه با Score های Game Spot باید بگم که اولاً GS ظاهراً با Vita مشکل داره اکثر بازی هارو Score پایین میده !! (اینو میتونی به وضوح تو Comment ها ببینی) ثانیاً به نظر من GS نسبت به 2,3 سال قبل واقعاً از نظر Review افت کرده مثلاً یکی اخرین شاهکارش این بود که به FIFA 13 همون امتیازی رو داده که به Pro Evolution Soccer 2013 داده بود !!

منم گفتم زیاد با گیم اسپات حال نمیکنم ولی نمره ی آنچارتدو درست داده.

گرافیک بیشتر دقیقا همون سه بازی ای که نام بردم هست.

حتی سایلنت هیلم گرافیکش از آنچارتد بیشتره LoooooL :d

شکی نیست که انچارتد با کیفیت ترین بازی ای هست که تا الان روی ویتا اومده .هیچ بازی ای هنوز نتونسته از پتانسیل این دستگاه به اندازه این بازی استفاده کنه

1.MGS HD Colection
3.LBP

Graity Rush کجا گفتن بهترین بازی سال بین همه پلتفرمها شده ؟ سال که هنوز تموم نشده ...
تا به امروز و الان پرفروشترین و بهترین بازی ویتا که به فروشش هم خیلی کمک کرده Persona 4 بوده ... سال هم تموم نشده که بهترینها رو اعلام کنن
شما چطوری انتظار داری Uncharted ی که روی ویتا اومده گرافیک Uncharted 3 رو داشته باشه ؟؟؟ انتظار از GPU استفاده شده در ساخت VITA و PS3 متفاوت هست !
--------------------------
به نظره من این دمو چیزه زیادی نشون نداده ... اما واقعا معلوم نیست چه امتیازی بگیره ... بین 6-7 میخوره بهش ! حالا تا عرضه 1 ماه مونده همچی مشخص میشه.

کلا بازی خوبی نبود من برای اولین بار با گیم اسپات موافقم که داده 7.

مثل اینکه شما آنچارتد قبلی ها رو بازی نکردی! گرافیک این عنوان اصلا خوب نبود در مقابل اون گرافیک بی نظیر نسخه های قبلی در زمان خودش.

گیم پلی هم خیلی ساده و بی مزه بود و به خوبی از امکانات ویتا استفاده نکرده بود. مثلا بالا رفتن از جاهای خطرناک آنچارتد 2 رو با این مقایسه کن. ته ته خفنیش اینه که یه لحظه دستش میلغزید بعد باید رو صفحه ی ویتا با انگشت به طرف بالا میدادی.
:dمن هر 4 آنچارتد رو پلات کردم
به نظرم آنچارتد ویتا بازی فوق العاده ای هستش!!!!...و ارزش تکرار هم داره...
موسیقی و داستان و .... . حتی گرافیک عالی داشت
اگر همزمان نسخه ی ps3 و ویتا رو بازی کنین فک نمی کنم گرافیک ویتا تو ذوق بزنه!!!...گرافیکش قابل قبول هستش
ملت واسه همین آنچارتد رفتن ویتا خریدن!!
اگر اینجوری gow نسخه ی psp اصلا بازی خوبی نیست چون گرافیکش به gow 3 نمیرسه:-/

منم گفتم زیاد با گیم اسپات حال نمیکنم ولی نمره ی آنچارتدو درست داده.

گرافیک بیشتر دقیقا همون سه بازی ای که نام بردم هست.

حتی سایلنت هیلم گرافیکش از آنچارتد بیشتره LoooooL :d

Gravity Rush بهترین بازی سال 2012 در ژاپن شد تو نمایشگاه Tokyo Game Show نه بهترین بازی روی همه پلتفرمها تو ژاپن ام به خاطر علاقه مردمش به این سبک بازی وگرنه gravity اگه تو اروپا بود این مقام بدست نمی اورد همونطور ام که دوستمون Triangels گفت هنوز تا اخر سال چند ماه مونده :d به نظر منم uncharted خیلی ام خوب بود :x حالا چرا کسی درباره rayman چیزی نمیگه شخصیت پردازی محیط کارتونی بازی خیلی خوبه خیلی fun هست game اش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or