Silent Hill: Book of Memories

نامه ای به کونامی عزیزم:
کونامی جان...
من عاشق دنیای سایلنت هیلت هستم...همه گفتن بازگشت به خانه و رگبار ضعیف بود من بازی کردم لذت بردم...همه گفتند این شماره ها افت کردی من سینه سپر کردمو گفتم عاشق سایلنت هیلم...
همه نقد کردندو کوبیدند...من لذت بردم از دنیای ترسناکت...میدانی کابوس شبهام شهر سایلنت هیلت بود؟ میدونی چند بار وقتی به آینه نگاه کردم احساس کردم کله هرمی!! پشت سرمه ؟
میدونی عاشق ترسیدن در سایلنت هیل هستم نزار dead space جاتو بگیره ...شنیدم دوربینو عوض کردی دروغ میگن نه؟....شنیدم مولتی گذاشته عمرا تو اینجوری نیستی...میگن بازم جای یه ترسو یه قل چماق دیگه گذاشتی؟...
کونامی جان من از سایلنت هیلت ترسیدم چون دوربین پشت کاراکتر بود و هر لحظه حس ضعف بهم دست میداد
من ترسیدم چون توی سایلنت هیل تنها بودم...حس تنهایی شاهکاره اونوقت تو coop...
ترسیدم چون بعضی وقتا تیر نداشتمو فرار میکردم اما این گنده بک...
میدونی یه چیزی در گوشت میگم دیدم یه مسلسل دادی دست کاراکتر این دیگه حتما دروغه؟ بگو دروغه...
کونامی جان دوست دارم بازم اول سایلنت هیلت(مثل ریشه ها) بنویسی در تاریکی با صدای بلند وهدفون...
مگه ریشه ها یه شاهکار تو psp نشد پس چرا میخوای بهترین رویای ما رو کابوس کنی؟
من دوست ندارم با مسلسل شهر آرزوهامو به رگبار ببندم...دوست ندارم همرو به صف کنمو قتل عام کنم ...نکنه دیگه هیولایی تو سایلنت هیل نمونه...نکنه تو این شماره همرو بکشم؟...
نکنه کله هرمی عزیزمو بکشم کونامی؟
کاش میشد اینارو بهت بگم چون نگرانم نگران شهر آرزوهام...
شاید برات مهم نباشه ولی اگه اینجوری باشه بایکتت میکنم ول میکنمو از سایلنت هیلم دور میشم...

آخرین ویرایش:
من دموی بازی رو امروز رفتم ..
اول پیشنها دارم دموی بازی رو حتما دانلود کنید ! چون یک 30 دقیقه ای Gameplay داره .. هرچند از همه زوایای بازی پرده برداری نمیکنه اما خب جالب بود
شما اولش یک Charm رو انتخاب میکنید که به شخصیت شما یک قابلیت کمکی در طی بازی میده
بعدش نوبت میرسه به طراحی شخصیت ... طراحی شخصیت بین Class های متفاوت هستش و بعضی هاش هم Lock هست ... اما در کل طراحی شخصیت Basic طراحی شده و اونقدرها هم به شما قابلیت طراحی دقیق رو نمیده .
بعدش یک CutScene کوتاه نمایش داده میشه و شما از یک پستچی یک بسته رو به عنوان کادوی تولدتون دریافت میکنید که Book Of Memories هست و ازSilent Hill پست شده ...
این کتاب همه گذشته شما رو شامل میشه و شما وقتی به خواب میرید به دنیای Silent hill میرسید ! یعنی در ریا .
خب از نظر جو SH بودنش خوشبختانه انقدرها هم دور نیست ... دیالوگ ها هرچند کوتا اما جالب بودن و به سبک SH ی بودن !
خب بازی از پایه کلی یه چیزی تو مایه های Dungeon هست اما به سبک و تم Silent hill . شما از یک اطاق به اطاق دیگه میرید ... با دشنان میجنگید ... Challenge های مختلف رو انجام میدید ... گاهی با دشمان قوی مبارزه میکنید که Optional هست و گاهی هم به اطاقهای خاصی میرسید که کارهایی که در اون انجام میدید باعث تغییراتی میشه که در Demo بازی ما چیزی ندیدم .
شخصیت بازی Level up میشه . اما کلاس خاصی وجود نداره .
پس از پایان هر Challenge شما یک Key رو دریافت میکنید که پس از پیدا کردن Key ها به منظقه اخر میرید و پازال بازی رو حل میکنید و با Boss منطقه مبارزه میکنید .
هر منطقه شامل چند Zone و یک Final boss میشه .
از نظر گرافیکی بازی در سطح خوبی هست با توجه به سبکش و کنترلش و UI خوبی هم داره . از نظر بخش هنری بازی مشابه همه ی چیزهایی هست که در سری SH دیدم . از درهای قفل گرفته تا تلویزونها و note هایی که در منطقه های مختلف وجود داره و در واقع به شما بخشی از داستان رو میگن و همچنین دشمنان بازی همه تم اشنای SH رو دارن .
به هر حال تا زمان عرضه بازی چیزه زیادی نمونده ! باید دید چه شود ... من که خودم میگیرمش ...

خداییش بازی بدی هم نیست ها! من که از دموش خوشم اومد. درسته حال و هوای Silent Hill اصیل رو نداره ولی خب در نوع خودش بازی ـه خوبیه! فقط ای کاش رو انیمیشن هاش بیشتر کار میکردن...

درسته که اصل سایلنت هیل به سوم شخص بودنشه و ترسش فقط اونشکلی زیاده! ولی اینی که من دیدم خیلی خیلی عالیه!
گرافیکو ببینید!
گیمپلیشم خوب بنظر میاد!
اینم رفت تو لیست خرید بازی های ویتا :دی چون گرافیک باحالی داره :دی

با این حرف هایی که حناب Triangels زد، بازی متاش می ره زیر 50 که!!!!!
اسم این بازی رو نمی شه SH گزاشت، اینجوری که شما می گی بازی رسما شده RPG!!!!!!

نیما جان عکسم بذار

با این حرف هایی که حناب Triangels زد، بازی متاش می ره زیر 50 که!!!!!
اسم این بازی رو نمی شه SH گزاشت، اینجوری که شما می گی بازی رسما شده RPG!!!!!!
به روی چشم
بفرمائید
بازی دقیقا شده عین عنوانهای RPG
والله من قبلا سایلنت هیل بازی کردم اصلا اینطوری نبودند

در کل صدا گزاری خوب بود و من خوشم اومد
گرافیک کلا بد نبود ولی عنوانهای دیگه واقعا بهتر هستند اللخصوص آنچارتد :)
فکر نکنم بتونه نمره بالای 70 یگیره :(
اینم یه عالمه عکس که توشون همه چیزو میتونید ببینید
57485643369835135787.jpg

41296117077380460540.jpg

25651521207493907033.jpg

20892612213143631705.jpg

28111535209347634086.jpg

41284188299117988008.jpg

23759768684766481881.jpg

98843634782874607112.jpg

20394458996952313282.jpg

69603621411752423925.jpg

17757920656315283007.jpg

86819502441952280072.jpg

56544965028925902688.jpg

36822612626536180427.jpg

برداشت آزاده :)
من که خودم عمرا با این وضعیت دلار حتی بهش فکر هم نمی کنم :)
در ضمن همه عکس ها از ویتا خودم گرفته شده :) و آپلود کردم که دوستان ببینند :)

اون پستچی سياه پوسته تو Downpour هم بود.
ويتا بگيرم جز اولين بازی هاییه كه می رم سراغش...
در مورد متا هم فكر نكنم زياد پايين بگيره، مولتیش فكر كنم خوب باشه زود قضاوت نكنيد.
البته گرافيكش زياد تعريف نداره يكی دوباری كه با ويتای اين و اون بازی كردم به نظرم نسبت به انچارتد يا ريمن پايين تره.

اون پستچی سياه پوسته تو Downpour هم بود.
ويتا بگيرم جز اولين بازی هاییه كه می رم سراغش...
در مورد متا هم فكر نكنم زياد پايين بگيره، مولتیش فكر كنم خوب باشه زود قضاوت نكنيد.
البته گرافيكش زياد تعريف نداره يكی دوباری كه با ويتای اين و اون بازی كردم به نظرم نسبت به انچارتد يا ريمن پايين تره.

ريمن که گرافيک نداره. همش نقاشيه. موبايلم ميتونه اجراش کنه.

به نظر من سايلنت هيل (دمو رو بازى کردم) گرافيکش خيلى خوبه.

دمو رو دانلود کردم، شاید این بازی، بازی خوبی بشه اما بحث سر اینه که Silent Hill نیست

واقعا اسم سایلنت هیل رو روی این بازی گزاشتن شرم داره

واقعا من نمی دونم توی مخ Konami و Capcom چی می گزره که 2 تا از بهترین و اولین بازی های Survival Horror جهان رو در اختیار داشتند و خیلی راحت نابودش کردند

Resident Evil که شده Action / TPS ، سایلنت هیل هم که شده RPG!!!!!!!

دمو رو دانلود کردم، شاید این بازی، بازی خوبی بشه اما بحث سر اینه که Silent Hill نیست

واقعا من نمی دونم توی مخ Konami و Capcom چی می گزره که 2 تا از بهترین و اولین بازی های Survival Horror جهان رو در اختیار داشتند و خیلی راحت نابودش کردند

سلیقه ای هستش!!!!!
شاید یه سری از این تغییرات استقبال کنن :)
evil جدید با این که کلی تغییرات کرده فعلا رکورد فروش بازی های کپکام رو زده
من که خودم فقط از سایلنت هیل psp خوشم اومد:d
این رو فعلا بازی نکردم...بعد نظرم رو میگم

اويل رو قبول دارم ولى سايلنت هيل رو نه.
البته اين نسخه بده (اگه اسمشو سايلنت هيل بزاريم بده) ولى سرى اصلى هنوز اصالت خودشو داره به نظرم (گر چه ضعيف شده)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or