Multi Platform Silent Hill 1 Remake

Screenshot 2025-06-12 182335.png

Konami به صورت رسمی ریمیک نسخه اول Silent Hill را تایید کرد . Bloober Team دوباره باز میگرده تا یک عنوان کلاسیک دیگه از این سری رو ریمیک کنه

آخرین ویرایش:
من با نسخه چهارم پام به این مجموعه باز شد و عقبگرد کردم و رفتم قبلیها رو هم بازی کردم.
هر وقت بهش فکر میکنم هم دوست دارم دوباره بازیش کنم و هم دوست ندارم :))
خیلی روی اعصاب بود.
ترکیب لول دیزاین متوسط یا حتی ضعیف ، دشمنهای تانکی که داشت ، پازلهایی که منطق پشتشون رو نمیفهمیدم و اون گیج شدن تو بازی واقعا به ترس بازی هم اضافه میکرد.
ولی با همه اینها واقعا دوستش دارم.
برای من SH 4 ترسناکترین نسخه مجموعست.

======
خب قطعا SH2 Remake در مجموع بهترین بازی مجموعست.
یعنی سبک سنگین که میکنم و تصویر بزرگتر رو که میبینم... نمیتونم شماره دیگه ای رو به جاش بزارم.
بعد از اون حتما SH3 ، کمی پایینتر SH و آخری هم SH4.

رده بندیم اینطوره:
1-SH2 Remake
2- سایلنت هیل 1 ، (اصلی)2 ، 3 همه رو تو یک سطح دوست دارم.
3 - SH4
4 - باقی بازیهای مجموعه هم که نمیتونم بگم بازیهای داغونی هستن ولی خب اصلا در حد چهارگانه نیستن و تو بهترین حالتشون میتونن کمی نزدیک بشن.
برای من Homecoming , shattered memmories . downpour بازیهای محترمی هستن و در حد بودجه و پروداکشنی که داشتن اونقدرها هم نباید بهشون هیت ورزید.
به نظرم برای طرفدارهای مجموعه به عنوان نسخه های فرعی قابل تحمل هستن و یکی دوتا از اونها بسته به سلیقه میتونن آندرریتد هم لقب بگیرن.
==========
==========
فکر کنم این مورد رو قبلا هم جایی نوشتم که به نظرم بلوبر و کونامی بهترین شکل ریمیک مجموعه رو انتخاب کردن.
معروفترین و خواستنی ترین نسخه که 2 بود و خب با ریمیک اون نسخه نظرهای طرفدارهای تازه وارد رو جذب کردن که پس شماره اول چی شد؟
ریمیک 1 تایید شد و حتما بعد از انتشارش دوباره فروش SH2 هم زیاد میشه.
بعدی هم که کاملا مشخصه که SH3 هست به دلیل ارتباط داستانی که با نسخه اول داره از الان باید اون رو حتمی دونست.

یعنی بعد از ساخت و انتشار ریمیک سایلنت هیل 1 ملت دوباره پاشنه کونامی/بلوبر رو از جا در میارن که لعنتیها ریمیک 3 رو هم تایید کنین.
من اگه بگم برای ریمیک نسخه سوم بیشتر از نسخه اول هیجان دارم اغراق نکردم.

آخرین ویرایش:
بهترین داستان و گستردگی جزئیات و تقریبا لور کار سایلنت هیل 1 بهترین بود

چیزی که نسخه 2 رو خاص می کرد، صرفا عمیق شدن روی روایت و شخصیت پردازی کاراکترا بود...

از نظر شخصی من نسخه یک داستان به مراتب بهتری داشت
اما نسخه دوم روایت بی نظیری تو داستان شخصیت هاش داشت!

بهترین داستان و گستردگی جزئیات و تقریبا لور کار سایلنت هیل 1 بهترین بود

چیزی که نسخه 2 رو خاص می کرد، صرفا عمیق شدن روی روایت و شخصیت پردازی کاراکترا بود...

از نظر شخصی من نسخه یک داستان به مراتب بهتری داشت
اما نسخه دوم روایت بی نظیری تو داستان شخصیت هاش داشت!
خفنیت سایلنت هیل 2 تو این بود که یه بعد دیگه ای از شهر رو بهمون نشون داد
کاملترین داستان سرایی محیطی رو سایلنت هیل 2 داشت هیچ وقت یادم نمیره که تو کل بازی ما مدام جنازه هایی می دیدیم که صورتشون نابود شده ولی دقیقا عین جیمز بودند و جالبه توی ریمیک همین نکته رو اونقدر عالی در آوردن که کسانی که اون زمان منظور بازی رو نفهمیده بودند کامل متوجه اینکه چرا این جنازه ها توی شهر دیده میشن شدند.
اصلا اون دو تا نسخه اولی فراتر از یک گیم ساده ان واقعا اوج هنر توی ویدیو گیم رو میشد توی دو شماره اول ساینت هیل دید .
من که پیشنهادم اینه هر کی ساینت هیل 1 رو بازی نکرده هر طوری هست گرافیک بازی رو برای یک ساعت تحمل کنه و بازیش کنه واقعا نمیدونم چطوری توضیح بدم شاهکاری که فقط باید بازیش کنید تا بدونید چی بوده.

Silent Hill 2
Silent Hill 1
Silent Hill 4
Silent Hill 3

نسخه دوم برای طراحی دنیا و اتمسفر و موسیقی بینظیرش یکی از بهترین بازی های زندگیم هست، تاپ 5 نباشه 10 هست، نسخه های جانبی و نسل هفت هم دوست دارم ولی این 4 تا یک چیز دیگه هستند... یادش بخیر اون موقع ها اوایل 2000s چقدر ایشون خوشنام بود...

موسیقی نسخه دوم فکر کنم 23 24 ساله تو پلی لیست من هست...

اف هم ایشالا تو ماه های اینده میرم سراغش...

چرا هیچکس silent hill shattered memories رو حساب نمیکنه؟
درسته کم کاستی های داشت ولی تجربه یکی از بهترین تجربه های بود که من تو این سری از بازی ها داشتم

واقعا دوسش دارم. به جز اون قسمت های فرارش واقعا بازی خفنی بود. یه جورایی هم ریمیک نسخه اول حساب میشه. استفاده از گوشی موبایل و تاثیر انتخاب های تو روند بازی تاثیر میذاشت واقعا برای یه بازی نسل 6 بولد بود این چیزا و اصلا هم دیده نشد .
بعدا خیلی از بازی ها ازش اسکی رفتن

برای من ، نسخه‌ی اول دست‌نیافتنی‌ترین Silent Hill است Homecoming را هم بسیار دوست دارم و نسخه‌ی چهارم برایم یکی از فراموش‌نشدنی‌ترین‌هاست، اما Silent Hill 2… آن‌قدر خوب است که آدم حالش از این همه خوبی به‌هم می‌خورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or