من با نسخه چهارم پام به این مجموعه باز شد و عقبگرد کردم و رفتم قبلیها رو هم بازی کردم.
هر وقت بهش فکر میکنم هم دوست دارم دوباره بازیش کنم و هم دوست ندارم

خیلی روی اعصاب بود.
ترکیب لول دیزاین متوسط یا حتی ضعیف ، دشمنهای تانکی که داشت ، پازلهایی که منطق پشتشون رو نمیفهمیدم و اون گیج شدن تو بازی واقعا به ترس بازی هم اضافه میکرد.
ولی با همه اینها واقعا دوستش دارم.
برای من SH 4 ترسناکترین نسخه مجموعست.
======
خب قطعا SH2 Remake در مجموع بهترین بازی مجموعست.
یعنی سبک سنگین که میکنم و تصویر بزرگتر رو که میبینم... نمیتونم شماره دیگه ای رو به جاش بزارم.
بعد از اون حتما SH3 ، کمی پایینتر SH و آخری هم SH4.
رده بندیم اینطوره:
1-SH2 Remake
2- سایلنت هیل 1 ، (اصلی)2 ، 3 همه رو تو یک سطح دوست دارم.
3 - SH4
4 - باقی بازیهای مجموعه هم که نمیتونم بگم بازیهای داغونی هستن ولی خب اصلا در حد چهارگانه نیستن و تو بهترین حالتشون میتونن کمی نزدیک بشن.
برای من Homecoming , shattered memmories . downpour بازیهای محترمی هستن و در حد بودجه و پروداکشنی که داشتن اونقدرها هم نباید بهشون هیت ورزید.
به نظرم برای طرفدارهای مجموعه به عنوان نسخه های فرعی قابل تحمل هستن و یکی دوتا از اونها بسته به سلیقه میتونن آندرریتد هم لقب بگیرن.
==========
==========
فکر کنم این مورد رو قبلا هم جایی نوشتم که به نظرم بلوبر و کونامی بهترین شکل ریمیک مجموعه رو انتخاب کردن.
معروفترین و خواستنی ترین نسخه که 2 بود و خب با ریمیک اون نسخه نظرهای طرفدارهای تازه وارد رو جذب کردن که پس شماره اول چی شد؟
ریمیک 1 تایید شد و حتما بعد از انتشارش دوباره فروش SH2 هم زیاد میشه.
بعدی هم که کاملا مشخصه که SH3 هست به دلیل ارتباط داستانی که با نسخه اول داره از الان باید اون رو حتمی دونست.
یعنی بعد از ساخت و انتشار ریمیک سایلنت هیل 1 ملت دوباره پاشنه کونامی/بلوبر رو از جا در میارن که لعنتیها ریمیک 3 رو هم تایید کنین.
من اگه بگم برای ریمیک نسخه سوم بیشتر از نسخه اول هیجان دارم اغراق نکردم.