Multi Platform Silent Hill 1 Remake

Screenshot 2025-06-12 182335.png

Konami به صورت رسمی ریمیک نسخه اول Silent Hill را تایید کرد . Bloober Team دوباره باز میگرده تا یک عنوان کلاسیک دیگه از این سری رو ریمیک کنه

آخرین ویرایش:
من SH فن نیستم، چند سال پیش اومدم نسخه ی یکش رو روی پی سی برای اولین بار برم، همون اول تو معمای پیانو گیر کردم اومدم بیرون دیگه هیچوقت نرفتم :D
نسخه ی دومشم با اینکه تو برنامه هام بود بازی کنم، ولی فعلا فرصت نشده، وایمیسم تا یکیش بیاد بعد میرم سراغ 2.

به هیچ عنوان این رو نکن....واقعا اگه 2 رو بازی نکردی یه ثانیه هم درنگ کردن اشتباهه همین الان برو سراغش....این دو تا بازی اصلا کاری بهم ندارن.

بعدش هم این بازی شاید تا یکی دو سال دیگه نیاد.

خبر بی‌نهایت شیرین و خوشحال‌کننده‌ای هست. عملکرد Bloober تو ریمیک SH2 واقعاً تحسین‌برانگیز بود و ثابت کردن که از مفهوم Japanese Horror، درک درستی دارن. ولی خب ریمیک شماره اول Silent Hill، به مراتب کار سخت‌تر و پیچیده‌تریه؛ چون هم بین طرفدارانِ خیلی جدی فرنچایز، اثر بسیار کالتی محسوب میشه و تعصب زیادی روش هست و هم اینکه نسبت به شماره 2، مکانیسم‌های گیم‌پلی نسخه اوریجینال، قدیمی‌تره و مدرن کردن همه این‌ها ضمن حفظ روح ژاپنی و کلاسیک بازی، واقعاً هنر می‌خواد. Silent Hill 1، نه تنها در سری SH، بلکه در تاریخ ویدیوگیم اثر بسیار مهم و جریان‌سازیه!

Bloober تا همینجاش هم اعتماد فن‌ها رو به دست آورده ولی اگر بتونه از پس ریمیک Silent Hill 1 هم با موفقیت بربیاد، دیگه میشه با قاطعیت اون‌ها رو در ردیف بهترین‌های صنعت ویدیوگیم قرار داد. با آرزوی موفقیت برای بلوبر تیم!

ریمیک 2 یه ریمیک کاملا وفادار بود بازی 2001 اونقدر غنی بود از لحاظ داستانی که فقط و فقط نیاز به تغییر فنی داشت اما ریمیک نسخه اول علاوه بر بحث فنی توی سایر موارد هم نیاز به پردازش بیشتر داره...

یکی از بهترین کارهایی که کونامی تو عمرش کرده همین ریمیک های سایلنت هیله
به امید اینکه روزی ریمیک شاهکار SH the room رو ببینیم

منم برخلاف منتقدین وحشتناک از نسخه 4 لذت بردم...

اگه بهم بگن بهترین آنتاگونیستی که توی کل بازیهایی که تجربه کردی کی بود بدون برو برگرد میگم والتر سالیوان:

لامصب بهش فکر هم که میکنم یه حسی بهم دست میده...

ed4d4debf6bf6d578759e459dd0c9405.jpg

واقعا عجیبه!
یعنی دارن سر عقل میان؟؟؟
سابقه نداشت از 2004 به بعد چنین حرکتی کنن دوباره بازیو بدن دست یه سازنده که خوب عمل کرده! یعنی سر شترد مموریز مثلا چنین کاری نکردن. سازنده ش سر origins هم بد کار نکرد. ولی نقطه اوج کارش همین شترد مموریز بود. که بعدش باز رفت دست سازنده های دیگه و شاهد داون پور و بوک اف مموریز بودیم.
فقط کاش بلوبر سرش خلوت بود اون بازی دیگه رو نداشت، ریمیک 3 رو هم میزد که از نون شب واجبتره.

واقعا عجیبه!
یعنی دارن سر عقل میان؟؟؟
سابقه نداشت از 2004 به بعد چنین حرکتی کنن دوباره بازیو بدن دست یه سازنده که خوب عمل کرده! یعنی سر شترد مموریز مثلا چنین کاری نکردن.
فقط کاش بلوبر سرش خلوت بود اون بازی دیگه رو نداشت، ریمیک 3 رو هم میزد که از نون شب واجبتره.

توجه کردی Cronos: The New Dawn چقدر از ریمیک سایلنت هیل 2 المان قرض گرفته؟

اگه سایلنت هیل 2 با دد اسپیس ازدواج کنه بچشون میشه Cronos: The New Dawn

به ترتیب : آپارتمان ، زندان و مانکنهای آویزون

Screenshot 2025-06-12 224907.png Screenshot 2025-06-12 224916.png Screenshot 2025-06-12 224949.png

آخرین ویرایش:
منم برخلاف منتقدین وحشتناک از نسخه 4 لذت بردم...
نسل شش که من نمیدونستم نمره و نقد چیه.
به نظرم اون زمان Silent Hill 4 بهترین شماره ش بود. (در کنار 2 ها، ولی بخاطر اینکه کلا با بقیه فرق میکرد از اونم بالاتر بود برام)
بعدها با متا آشنا شدم دیدم برعکس کمترین متا رو داره...
به نظرم ولی اگه این یه دونه ریمیک خالی نباشه بهتره. باید شاخ و برگ پیدا کنه... خیلی شخصیتهای کلیدیش رو یا نمیدیدیم یا کم میدیدیم.

هیچ وقت یادم نمیره دوازده سالم بود اولین تجربه من تو سبک survival horror همین نسخه اول سایلنت هیل یک بود بعدش Re2.
سکوت مطلق و عجیب شب ،خیابون ها مه آلود و مسدود شده ، کوچه ها تنگ و باریک ، اجساد سلاخی شده، زمین ها خون آلود و محیط ها زنگ زده که هر گیمری رو مبهوت خودش میکرد زاییده ذهن مریض تویاما کیچیرو خالق افسانه ای silent hill بود.
اینترو اول silent hill 1 شاهکار آکیرا یامائوکا منو شیفته ملودی ها silent hill کرد تا جایی که منو وارد دنیای موسیقی کرد که خودم بتونم این ملودی ها رو اجرا کنم.
واقعا بزرگترین رویای گیمینگم ساخت ریمیک نسخه اول بود.
تصور دیدن لوکیشن ها مثل
Midwich elementary school، Alchemilla hospital ، park و Cafe ،
و تجدید میثاق با Fear of blood و کارکترهایی مثل هری میسون ، لیسا ، سیبل ، شری و آلسا مثل یک رویا میمونه باورم نمیشه بیست سال و اندی از اون زمان گذشت.
The fear of blood tends to create fear for the flesh.”

سایلنت هیل 1 شاهکار دنیای گیمه واقعا بی نظیره فقط یک بار بازیش کنید و nowhere رو ببینید تا متوجه بشید لول دیزاین تا چه حدی شاهکاره اصلا تو چهار تا سایلنت هیل تیم سایلنت مثل الماس درخشانند که مثلشون نمیاد به خصوص دو شماره اول که از همه نظر شاهکارند .
به نظر من از نظر بهتر بودن
1-silent hill 2
2-silent hill
3- silent hill 4
4- silent hill 3
بقیشون هم همه بی ارزشن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or