آخرین ویرایش:
من SH فن نیستم، چند سال پیش اومدم نسخه ی یکش رو روی پی سی برای اولین بار برم، همون اول تو معمای پیانو گیر کردم اومدم بیرون دیگه هیچوقت نرفتم
نسخه ی دومشم با اینکه تو برنامه هام بود بازی کنم، ولی فعلا فرصت نشده، وایمیسم تا یکیش بیاد بعد میرم سراغ 2.
خبر بینهایت شیرین و خوشحالکنندهای هست. عملکرد Bloober تو ریمیک SH2 واقعاً تحسینبرانگیز بود و ثابت کردن که از مفهوم Japanese Horror، درک درستی دارن. ولی خب ریمیک شماره اول Silent Hill، به مراتب کار سختتر و پیچیدهتریه؛ چون هم بین طرفدارانِ خیلی جدی فرنچایز، اثر بسیار کالتی محسوب میشه و تعصب زیادی روش هست و هم اینکه نسبت به شماره 2، مکانیسمهای گیمپلی نسخه اوریجینال، قدیمیتره و مدرن کردن همه اینها ضمن حفظ روح ژاپنی و کلاسیک بازی، واقعاً هنر میخواد. Silent Hill 1، نه تنها در سری SH، بلکه در تاریخ ویدیوگیم اثر بسیار مهم و جریانسازیه!
Bloober تا همینجاش هم اعتماد فنها رو به دست آورده ولی اگر بتونه از پس ریمیک Silent Hill 1 هم با موفقیت بربیاد، دیگه میشه با قاطعیت اونها رو در ردیف بهترینهای صنعت ویدیوگیم قرار داد. با آرزوی موفقیت برای بلوبر تیم!
یکی از بهترین کارهایی که کونامی تو عمرش کرده همین ریمیک های سایلنت هیله
به امید اینکه روزی ریمیک شاهکار SH the room رو ببینیم
واقعا عجیبه!
یعنی دارن سر عقل میان؟؟؟
سابقه نداشت از 2004 به بعد چنین حرکتی کنن دوباره بازیو بدن دست یه سازنده که خوب عمل کرده! یعنی سر شترد مموریز مثلا چنین کاری نکردن.
فقط کاش بلوبر سرش خلوت بود اون بازی دیگه رو نداشت، ریمیک 3 رو هم میزد که از نون شب واجبتره.
نسل شش که من نمیدونستم نمره و نقد چیه.منم برخلاف منتقدین وحشتناک از نسخه 4 لذت بردم...