Multi Platform Silent Hill 1 Remake

Screenshot 2025-06-12 182335.png

Konami به صورت رسمی ریمیک نسخه اول Silent Hill را تایید کرد . Bloober Team دوباره باز میگرده تا یک عنوان کلاسیک دیگه از این سری رو ریمیک کنه

آخرین ویرایش:
خیلی خبر خوبی بود! :دی کلی با ریمیک Silent Hill 2 حال کردم و واقعاً فراتر از انتظار بود و امیدوارم بتونن دوباره با همون کیفیت بازسازی کنن.
یه نکته خوب هم اینه SH1 برای من بسیار تر و تازه‌تر از SH2 هست و حدس می‌زنم برای خیلی‌های دیگه هم این‌طوری باشه. SH2 اثر معروف‌تری بوده و انقدر توی این سال‌ها در موردش صحبت شده و بخش‌های مختلفش دست به دست شده که من با اینکه بازی نکرده بودم، در جریان خیلی چیزهاش بودم. :دی ولی از نسخه اول به جز اوایل بازی و یه سری از بخش‌های خاص، چیز زیادی نمی‌دونم و تجربه جدیدتری برام محسوب می‌شه.

واقعا خبر خوبی بود... چیزی که در مورد SH1 وجود داره و شاید بعضیا موافق نباشن جو به شدت مریض و رعب آورش هست. توی SH2 ما یه بار دراماتیک داریم توی زمینه که داستان رو پیش میبره و ترس رو خیلی زیرپوستی وارد ذهنت میکنه ولی SH1 ترس رو بی پروا میزنه توی صورت آدم. کارکتر دالیا رو داریم که یک فرقه شیطانی رو رهبری میکنه و ما واقعا با یک نیروی شیطانی توی بازی روبرو هستیم.

امیدوارم Bloober Team اون محیط های اسرارآمیز که درب های تو در تو و راه پله های طولانی بودن رو همچنان حفظ کنه توی بازی :D

من SH فن نیستم، چند سال پیش اومدم نسخه ی یکش رو روی پی سی برای اولین بار برم، همون اول تو معمای پیانو گیر کردم اومدم بیرون دیگه هیچوقت نرفتم :D
نسخه ی دومشم با اینکه تو برنامه هام بود بازی کنم، ولی فعلا فرصت نشده، وایمیسم تا یکیش بیاد بعد میرم سراغ 2.

من SH فن نیستم، چند سال پیش اومدم نسخه ی یکش رو روی پی سی برای اولین بار برم، همون اول تو معمای پیانو گیر کردم اومدم بیرون دیگه هیچوقت نرفتم :D
نسخه ی دومشم با اینکه تو برنامه هام بود بازی کنم، ولی فعلا فرصت نشده، وایمیسم تا یکیش بیاد بعد میرم سراغ 2.
داستان هاشون ربط مستقیمی بهم نداره... راحت بازی کن 2 رو...

وایمیسم تا یکیش بیاد بعد میرم سراغ 2.
همین الانش هم دیره‌. :D تجربه سایلنت هیل ۲ بخش جدایی ناپذیر از افکارت خواهد شد.
به نظرم هرچقدر سن آدم بالاتر بره و درگیر روابط انسانی بشه این بازی بیشتر تاثیر خودش رو میذاره.

خبر بی‌نهایت شیرین و خوشحال‌کننده‌ای هست. عملکرد Bloober تو ریمیک SH2 واقعاً تحسین‌برانگیز بود و ثابت کردن که از مفهوم Japanese Horror، درک درستی دارن. ولی خب ریمیک شماره اول Silent Hill، به مراتب کار سخت‌تر و پیچیده‌تریه؛ چون هم بین طرفدارانِ خیلی جدی فرنچایز، اثر بسیار کالتی محسوب میشه و تعصب زیادی روش هست و هم اینکه نسبت به شماره 2، مکانیسم‌های گیم‌پلی نسخه اوریجینال، قدیمی‌تره و مدرن کردن همه این‌ها ضمن حفظ روح ژاپنی و کلاسیک بازی، واقعاً هنر می‌خواد. Silent Hill 1، نه تنها در سری SH، بلکه در تاریخ ویدیوگیم اثر بسیار مهم و جریان‌سازیه!

Bloober تا همینجاش هم اعتماد فن‌ها رو به دست آورده ولی اگر بتونه از پس ریمیک Silent Hill 1 هم با موفقیت بربیاد، دیگه میشه با قاطعیت اون‌ها رو در ردیف بهترین‌های صنعت ویدیوگیم قرار داد. با آرزوی موفقیت برای بلوبر تیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or