Silent Hill جدیدی در راه خواهد‌بود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
silenthill5-silenthillv-logo.jpg

Jason Allen، از طرف کمپانی Double Helix در مصاحبه با MTV می‌گوید:" من به شدت معتقدم که ما با ساختن Silent Hill: Homecoming به طرفداران این بازی نشان دادیم که می‌توانیم یک سایلنت‌هیل، به خوبی قسمت‌های قبلی بسازیم. من احساس می‌کنم که این بازی، محصول بزرگی بود که همه ما به ان افتخار می‌کنیم، به ویژه با توجه به اینکه این اولین بازی ما بود".

" به عنوان یک تیم جدید در این سری از بازی‌ها، فکر می‌کنم خیلی مهم بود که ابتدا ثابت کنیم که ما قدرت درک بازی Silent Hill را داشته‌ایم. اکنون ما می‌خواهیم که بر روی تجربه‌های خود سرمایه‌گذاری کنیم و بازی‌ای تماشایی و دیدنی‌تر بسازیم تا به معیار و شاخصی در ژانر ترسناک تبدیل شود. بازی‌ای که استعداد و توانایی واقعی ما را نشان خواهد داد".

Source

از لحاظ گرافیکی که چیزی نداشت چه اعتماد به نفسی دارن :confused:
من می خواستم بگیرم ولی انقدر تو همین بازی سنتر ازش بد گفته شده که منصرف شدم:-"

من نمیدونم شماها چه لجی دارین با سایلنت هیل 5 اتفاقا جزو بهتریناش بود .
تازه از سایلنت هیل هم فراتر رفته بود خیلی جالب بود . دیگه کاراکتراشم خنگ نبودن وایسن کنار تماشا کنن سوالهای درست میپرسیدن گرافیکشم خیلی خوب بود در حد خودش بود.
من که سایلنت جدیده رو به dead space وgears of war2 ترجیح میدم.

Homecoming یک شاهکار Silent hill بود از لحاظ تکنیکی و متاسفانه HD نبودن بازی زیاد قوی نبود ولی بهترین جو های Silent hill رو داشت تقریبا چیزی بین جوی بین 2 و فیلم SH.

sh homcoming خیلی هم عالی بود در ضمن گرافیک بدی هم داشت به نظر من از خیلی از بازی هایی که

هم زمان با اون منتشر شدن بهتر بوده

sh homcoming خیلی هم عالی بود در ضمن گرافیک بدی هم داشت به نظر من از خیلی از بازی هایی که

هم زمان با اون منتشر شدن بهتر بوده
دقیقا تایید می شه گرافیک بدی هم داشت .:)
از یه بازی تو محیط های تغریبا بسته همه انتظار گرافیک دارن این بازی تو این ضمینه موفق نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or