Silent Hill جدیدی در راه خواهد‌بود

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
silenthill5-silenthillv-logo.jpg

Jason Allen، از طرف کمپانی Double Helix در مصاحبه با MTV می‌گوید:" من به شدت معتقدم که ما با ساختن Silent Hill: Homecoming به طرفداران این بازی نشان دادیم که می‌توانیم یک سایلنت‌هیل، به خوبی قسمت‌های قبلی بسازیم. من احساس می‌کنم که این بازی، محصول بزرگی بود که همه ما به ان افتخار می‌کنیم، به ویژه با توجه به اینکه این اولین بازی ما بود".

" به عنوان یک تیم جدید در این سری از بازی‌ها، فکر می‌کنم خیلی مهم بود که ابتدا ثابت کنیم که ما قدرت درک بازی Silent Hill را داشته‌ایم. اکنون ما می‌خواهیم که بر روی تجربه‌های خود سرمایه‌گذاری کنیم و بازی‌ای تماشایی و دیدنی‌تر بسازیم تا به معیار و شاخصی در ژانر ترسناک تبدیل شود. بازی‌ای که استعداد و توانایی واقعی ما را نشان خواهد داد".

Source

تا حالا تو کل عضویتم تو بازیسنتر سابقه نداشته یه تاپیک رو بخونم و بعد دیدنش از ناراحتی بخوام گریه کنم...که امروز این اتفاق افتاد...

حرف مفت زده Homecoming کجاش در حد سایلنت هیل های قبلی بود یه لکه ننگی در تاریخ این بازی به شمار میره;)
واقعا براتون متاسفم که با وجود اون تگی که بالای یوزرت گذاشتن چنین حرفی زدید...:);)
متاسفانه وقتی هیچ کدام از اعضای هیئت تحریریه یکی از شماره های سایلنت هیل رو تا اخر نرفته باشند باید شاهد چنین حرفهای گریه اوری هم باشیم;)

بازی بدی نبود اما باید اعتراف کنم انتظارات رو خیلی بر اورده نکرد و نتونست به بزرگی شماره 4 برسه

جناب کارشناس sh!اصلا جنابعالی کدوم شماره از سری سایلنت هیل رو بازی کردی که این حرفو می فرمایید؟می خواستی چه انتظاراتی رو براورده کنه؟:mad:
وقتی که مثل من با کاراکترهای بازی زندگی نکردی نیا اینجوری به بازی توهین کن:mad:

بابا به نظر من كه بي خيال شن بهتره همشون شبيه هم ديگن با يكم تفاوت
...اعتراف می کنم در طول تمام عمرم که کاربر حرفه ای اینترنت بودم چنین اسپمی به این قشنگی نخونده بودم که طرف اصلا ندونه موضوع بحث چیه و بیاد اظهار فضل کنه...

اخه جناب کارشناس ارشد گیم اسپات شما کدوم شماره سایلنت هیل رو تا اخر رفتی که می گی شبیه هم بودند؟

حتما منظورت از شباهت اینه که کاراکترهای همه سریش مثل رزیدنت اویل باهم رفیقن و داستان همه شماره هاشم هم که مثل رزیدنت اویل حتما حول انگل لاس پلاگاس و ایناست و...:laughing::laughing:
یاد استاد نمسیس[مهدی حاج اسماعیلی عزیز]بخیر که می گفت مغز بعضی از گیمرهای این مملکت کشش فهمیدن بازیهایی مثل سایلنت هیل رو نداره;)
برا شماها همون بهتره که برید تو گرز اف وار و گاد اف وار npc ها رو با اره برقی و ساطور تیکه تیکه کنید تا لذت ببرید,اصلا گور بابای رابطه ی عاطفی هدر میسون و هری میسون در سایلنت هیل3 و گور بابای احساسات پاک والتر سالیوان نسبت به اتاق 302 که اونو مادر خودش می دونست در sh4-the room...

راستی یادتون نره حتما اسم شماره هایی که از نظرتون داستانشون کپی هم دیگه هستند رو همینجا بگید و با دلیل و مدرک توضیح بدید که داستانهاشون شبیه هم دیگه اس اگه اینو تونستید ثابت کنید من قول میدم بگم ادمین اینجا کلا یوزرمو پاک کنه:laughing:
من ورژن PS3 رو ديدم... والا چه عرض کنم.. :sick:

عرض می کردید...نکنه می خوای تو باری سبک horror براتون به سبک بازیهایی که خودتون می دونید و اسم نمی ارم براتون پوسترهای رنگارنگ بانوان و استراحتگاه ویزه هم می ساختند؟
متاسفانه چون چشم گیمرهای ایرانی دنبال این مسائل هستش طبیعیه که اصلا رابطه ی عاطفی بین الکس شپرد و خانواده اش رو تو بازی نبینند و چون شماره های قبل رو بازی نکرده اند داستان بازی رو درک نکنند;)
پ.ن.حالا نمی دونم چرا تو این سایت کسی به گرافیک alone in the dark اعتراض نکرد...!:)
حتما بخاطر اون قسمت بعد ماساز قلبی دختره بوده:laughing:
دقیقا تایید می شه گرافیک بدی هم داشت .:)
از یه بازی تو محیط های تغریبا بسته همه انتظار گرافیک دارن این بازی تو این ضمینه موفق نبود

چقدر بگم همه چیز گرافیک نیست...:mad:[اونم تو سبک horror]نمی دونم چطور شخصی که نه شماره های قبل رو بازی کرده نه دیالوگها و داکیومنتهای تو بازی رو خونده که لاقال 30 درصد داستان رو بفهمه میاد اینجا کارشناسی می کنه:mad:

خوشحالم که تو این سایت از معدود کسایی هستم که تونستم از سری سایلنت هیل لذت ببرم و باهاش زندگی کنم...
برای شما هم متاسفم
!برید تو بازیهای بی سروتهی مثل geow2 و RE5 و خوش باشید!:laughing:

سایلنت هیل چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت . من تا حالا سایلنت هیل 4 رو 3 بار بازی کردم و هر بار چیز تازه ای از داستانش میاد دستم . داستان هر کدام از نسخه های سایلنت هیل در حد یه مجموعه کتاب 10 جلدی میتونه باشه . اینو بدون اغراق میگم.
دوست عزیزم حرف درستی زد . همه چیز گرافیک نیست . سایلنت هیل اصلا گرافیک نداره ولی در عوض چیزای دیگه داره ....
باور کنید عقایدی که والتر سالیوان توی شماره 4 داشت رو میشه به یه مکتب مستقل تبدیل کرد .

واقعا براتون متاسفم که با وجود اون تگی که بالای یوزرت گذاشتن چنین حرفی زدید...:);) متن پنهان:
متاسفانه وقتی هیچ کدام از اعضای هیئت تحریریه یکی از شماره های سایلنت هیل رو تا اخر نرفته باشند باید شاهد چنین حرفهای گریه اوری هم باشیم;)
واقعا نمیدونم چی بهتون بگم که این جوری به گروهی از اعضای سایت توهین میکنید
همین قدر که اینو نوشتی میشه از حال و روزت فهمید :laughing:
امیدوارم حرفت رو از اعضای محترم تحریریه پس بگیری و دیگه از روی .... حرف نزنی

تا حالا تو کل عضویتم تو بازیسنتر سابقه نداشته یه تاپیک رو بخونم و بعد دیدنش از ناراحتی بخوام گریه کنم...که امروز ...
یکم ادب رو رعایت کن ...
هرکسی نظر خودش رو داره ....
تو با بقیه هیچ فرقی نمیکنی و اجازه ی توهین به دیگران رو نداری ...
این جوری جواب بقیه رو دادن خیلی احساس بزرگ بودن به آدم میده ؟!
جدیدا انگار مد شده ...
خواهشا یکم رعایت کنید ...

دو مرتبه بشدت براتون متاثر شدم...:(تعجبم چطور با وجود قوانین جدید هر توهینی که دلتون بخواد به کاربرا می کنید...;)
من هیچ توهینی به شما نکردم منظورم این بود وقتی که تجربه ی حداقل چهار بار تمام کردن هر شماره را نداشته اید(که تمام پایانهای بازی را دیده باشید)و در نتیجه از شماره جدید هم چیزی سر در نیاورده باشید;)نگید که Homecoming لکه ی ننگی تو سری سایلنت هیل بشمار میره,زیرا به خاطر موقعیتتون توی سایت حرف شما مدرک و منبع محسوب میشه;)
بنابراین امیدوارم شما اون پستتون رو ویرایش کنید

یکم ادب رو رعایت کن ...

دوست عزیز اگه رعایت نکرده بودم الان بعد دو روز تو سایت هنوز عضو نبودم:cheesygri اگرم یکم بد حرف زدم بخاطر این بود که دوستان در صفحه ی قبل اطلاعات نادرست داده بودند;)

هرکسی نظر خودش رو داره ....
به نظر تون وقتی کسی چیزی رو تجربه نکرده باشه چطور می تونه در موردش نظر بده؟!
بعلاوه نظر داشتن با اسپم دادن خیلی فرق می کنه...
نمونه=
بابا به نظر من كه بي خيال شن بهتره همشون شبيه هم ديگن با يكم تفاوت
بازم می گم اگه ایشون بتونند با دلیل مدرک بگن که داستان شماره های1و2و3و4 شبیه هم هستند من به قولم عمل می کنم:)
تو با بقیه هیچ فرقی نمیکنی و اجازه ی توهین به دیگران رو نداری ...
خودم کاملا این موضوع رو می دونم دوست عزیز...اما هنگامی ببینم که در جایی داره در حق یه بازی زیادی ظلم می شه و حرفهای مغایر با واقعیت گفته می شه وظیفه ی خودم می دونم که از بازی دفاع کنم
این جوری جواب بقیه رو دادن خیلی احساس بزرگ بودن به آدم میده ؟!
جدیدا انگار مد شده ...
خواهشا یکم رعایت کنید ...
خوشبختانه من هیچ وقت در طول عمرم احساس خودبزرگ بینی نکرده ام و نخواهم کرد,مطالبی که در انجمن سایلنت هیل گذاشته ام رو بخونید اول همه شون از اساتید تاپیک اجازه گرفته ام و همیشه هم عقیده دارم که تو این سایت معلومات خیلیها از من بسیار بیشتره,و همینطور با اینکه معلوماتم اجازه می ده مثل خیلیها نیستم که با یک دست سه تا هندوانه بردارم(برم تو تاپیک JPRGو...دخالت کنم;))
موفق باشید...

آخرین ویرایش:

برای شما هم متاسفم

سلام دوست عزیز شما هم اینجا زیاد روی کردی همان طور شما گفتی نباید به بازی بد گفت شما هم نباید این حرف می زدی مثل اینکه شما هم نسخهای قبلی بازی re بازی نکردی

خیلی خوب بود رو حرفی که میزنید یکم فکر می کردی و با احساسات و تخیلاتتون حرف نزنید. شما که نمی دونی ماها سایلنت هیل بازی کردیم یا نه خوب بود صفحه اصلی سایت و قسمت مقاله ها رو یک نگاهی بیاندازی. بشخصه فقط نسخه آخر رو بازی نکردم اونم به دلیل اینکه کنسول روز نداشتم ولی اگر به تالارهای پرمیوم تشریف بیاورید نقد بازی Homecoming رو هم می تونید نظاره کنید.
واقعا براتون متاسفم شدم...:(تعجبم چطور با وجود قوانین جدید هر توهینی که دلتون بخواد به کاربرا می کنید...;)
اگر دقت کنی شما با اون پست زیبات باعث مشکل شدی نه بقیه.
من هیچ توهینی به شما نکردم منظورم این بود وقتی که تجربه ی حداقل چهار بار تمام کردن هر شماره را نداشته اید(که تمام پایانهای بازی را دیده باشید)و در نتیجه از شماره جدید هم چیزی سر در نیاورده باشید;)نگید که Homecoming لکه ی ننگی تو سری سایلنت هیل بشمار میره, زیرا به خاطر موقعیتتون توی سایت حرف شما مدرک و منبع محسوب میشه;)
سایلنت ریشه ها 5 بار و سایر نسخه هر کدوم یا 3 بار یا بالای 3 بار

امیدوارم دیگه با صحبت هامون باعث ایجاد چنین بحث هایی نشویم.
ممنون و موفق باشید.

ما هرچقدرم به یه بازی علاقه داشته باشیم اجازه نداریم نظر شخصیمون رو قاطی نقد و بررسیش بکنیم، در نقد ملاک اول مسائل فنیه بازیه، هیچ بازی بدون گیم‌پلی قوی، گرافیک خوب و خیلی المان‌های دیگه و تنها بواسطه داستان نمیشه بهش گفت یه بازی خوب. و شما حق نداری درباره این‌که ما یه بازی رو بازی کردیم یا نکردیم نظر بدی. مطمئنا بچه‌های تحریریه انقدر از سایلنت هیل اطلاع دارند که بیان برای شما یه لکچر بدن و چیزهایی توضیح بدن که تابحال نفهمیده باشی. Homecoming هرچقدرم یه سایلنت هیل خوب باشه، یه بازی با میانگین امتیاز 6.5/7 بوده و خواهد بود، همونطور که رزیدنت ایول 4 هرچقدر یه رزیدنت بد بوده باشه، امتیازش 9/9.5 خواهد بود.
داستان شماره های1و2و3و4 شبیه هم هستند
معمولا وقتی یه داستان Psychological Horror داریم، و وقتی چندبار ادامه پیدا می‌کنه، برای آسیب ندیدن اصل اون نظریه و فلسفه (که در سایلنت هیل با تمام توان پردازش شده بود) همه داستان‌ها درباره اون نظریه می‌گرده و کلیت داستان یکی خواهد بود، همونطور که در تمام رزیدنت‌ها یه داستان کلی داشتیم، در همه GeOWها یه داستان (هرچقدرم بد) کلی داشتیم. و البته این‌که تم داستان‌ها تکراریه رو نمیشه در سایلنت هیل یه ضعف دونست، چون مشخص نیست اگه یه تم جدید درست بشه می‌تونه مثل قبل قوی باشه یا نه ولی اگه بشه یه تم جدید و قوی مثل قبل درست کرد مطمئنا یه نقطه قوت بزرگ به حساب میاد.
حرفهای مغایر با واقعیت
البته معمولا واقعیت یک مفهوم ذهنی‌ه و برای شخص متغیر مفهوم متغیر داره، ولی در خیلی مسائل (مثل همین بحث ما) واقعیت عینی‌ه، و اون واقعیت اینه که Homecoming یه بازی متوسط بوده. هیچکس حق نداره روش سرپوش بزاره. ولی برعکس،‌ Mirror's Edge حقیقت دربارش یه واقعیت ذهنیه، و از نظر Gamespot یه بازی بد، از نظر Videogamer یه بازی خوب بوده.
ولی Homecoming یک بازی لنگ در هوا بود و بین سنت و مدرنیزه گیر کرده بود،‌ هرچند من معتقد به منطق متافیزیکی نیستم و اعتقاد دارم همیشه شق ثالثی وجود داره، ولی این حالت سوم (مخلوط سنت و مدرنیزه) نیاز به پردازش خیلی خیلی بالا داره که Homecoming فاقد این بود و اگه بگیم یه لکه ننگ بوده، شاید زیاد بی‌راه نرفته باشیم.

سلام دوست عزیز شما هم اینجا زیاد روی کردی همان طور شما گفتی نباید به بازی بد گفت شما هم نباید این حرف می زدی مثل اینکه شما هم نسخهای قبلی بازی re بازی نکردی
سلام دوست عزیز بنده همه ی نسخه های اصلی RE رو بازی کرده ام...
و نظر شخصیم هم اینه که این سری تا RE3 سری اصالت خودش رو حفظ کرد

خیلی خوب بود رو حرفی که میزنید یکم فکر می کردی و با احساسات و تخیلاتتون حرف نزنید. شما که نمی دونی ماها سایلنت هیل بازی کردیم یا نه خوب بود صفحه اصلی سایت و قسمت مقاله ها رو یک نگاهی بیاندازی. بشخصه فقط نسخه آخر رو بازی نکردم اونم به دلیل اینکه کنسول روز نداشتم ولی اگر به تالارهای پرمیوم تشریف بیاورید نقد بازی Homecoming رو هم می تونید نظاره کنید.

1.سلام به اقا اویس عزیز,من هیچ توهینی نسبت به گروه مشخصی از کاربران نکردم متاسفانه در فرهنگ ما با گفتن حرفی به عضو یک گروه اون حرف رو به تمام اعضای گروه تعمیم می دهند...همینطور یاداوری می کنم که چون جزو گروه کاربران پرمیوم نیستم اجازه ی دسترسی به تالارهای اختصاصی این دسته رو ندارم و از مقاله ای که گفتید بی اطلاعم
2.برای درک سایلنت هیل یکبار تمام کردن بازی کردن کافی نیست,بلکه همانطور که عرض کردم باید تمام پایانهای بازی رو ببینید تا بتوانید عمق بازی رو درک کنید و بتوانید به تفسیر جملات کاراکترها و محیطهای عجیب غریب بازی پی ببرید...
و شخصی که بطور مثال از سایلنت هیل2 ایراد می گیره به نظرتون باید هر 5 پایان(in water-leave-maria-rebirth-dog)اش رو دیده باشه یا نه؟

اگر دقت کنی شما با اون پست زیبات باعث مشکل شدی نه بقیه.
:arrowd::arrowd::arrowd:
حرف مفت زده Homecoming کجاش در حد سایلنت هیل های قبلی بود یه لکه ننگی در تاریخ این بازی به شمار میره;)

نتیجه=اگر بقیه بخواهند هر طور که علاقه دارند صحبت کنند بهتره که اصلا دکمه گزارش تخلفشون برداشته شه...
و هم چنین اگه شخصی که فکر می کنند بهشون توهین شده با دلیل و مدرک ثابت کنند که بازی لکه ی ننگ محسوب می شه من حرفشون رو می پذیرم;)
از این به بعد هم به این دسته پستها جواب نخواهم داد

مطمئنا بچه‌های تحریریه انقدر از سایلنت هیل اطلاع دارند که بیان برای شما یه لکچر بدن و چیزهایی توضیح بدن که تابحال نفهمیده باشی.
من همینجا از تمامتون دعوت می کنم و بیصبرانه منتظرتان هستم:)
پ.ن.باز هم یاد مهدی حاج اسماعیلی عزیز بخیر که با وجود انهمه اطلاعات در زمینه سایلنت هیل و تاریخ فرقهازگفتن نمی دانم در بحث هاابایی نداشت...

Homecoming هرچقدرم یه سایلنت هیل خوب باشه، یه بازی با میانگین امتیاز 6.5/7 بوده و خواهد بود، همونطور که رزیدنت ایول 4 هرچقدر یه رزیدنت بد بوده باشه، امتیازش 9/9.5 خواهد بود.

بله وقتی سایلنت هیل دو 8.5گرفته(از گیم اسپات)دیگه حرف و حدیثی در مورد ظلم در حق بازی باقی نمی مونه...
بله,حق بهترین شماره سایلنت هیل و شاهکار تاریخ بازیهای کامپیوتری(از نظر من)این نمره اس ولی حق بدترین شماره RE بطور مثال dead aim کم کم 9.5هه:biggrin1:
شما اگه بتونید نیم نمره از یکی از عوامل گرافیک-موسیقی-گیم پلی و جذابیت سایلنت هیل2 با استناد به دلیل و مدرک کم کنید بنده دیگه حرفی ندارم;)
در مورد نمره homecoming هم خوشبختانه یوزر ریتی که در گیم اسپات هست همه چیز رو بیان می کنه...

معمولا وقتی یه داستان Psychological Horror داریم، و وقتی چندبار ادامه پیدا می‌کنه، برای آسیب ندیدن اصل اون نظریه و فلسفه (که در سایلنت هیل با تمام توان پردازش شده بود) همه داستان‌ها درباره اون نظریه می‌گرده و کلیت داستان یکی خواهد بود، همونطور که در تمام رزیدنت‌ها یه داستان کلی داشتیم، در همه GeOWها یه داستان (هرچقدرم بد) کلی داشتیم. و البته این‌که تم داستان‌ها تکراریه رو نمیشه در سایلنت هیل یه ضعف دونست، چون مشخص نیست اگه یه تم جدید درست بشه می‌تونه مثل قبل قوی باشه یا نه ولی اگه بشه یه تم جدید و قوی مثل قبل درست کرد مطمئنا یه نقطه قوت بزرگ به حساب میاد.

(استاد BIOHAZARD عزیز با اینکه از این قسمت نقل قولتون مشخصه که حتی به پستی که من دادم نگاهم نکردید جواب می دم)
1.بنده فکر نمی کنم وقتی درونمایه شماره1 داره زجرهایی که یه دختر بچه کشیده رو نشون می ده و شماره2 داره به روانشناسی یه مرد که زنشو فقط بخاطر لذت جنسی دوست داشته می پردازه و شماره3 هم داره به بررسی شخصیت درونی هدر و خاطر رابطه ای که با السا داره نگاه می کنه و شماره4 که داره قتلهای یه قاتل رو بخاطر عقده های یتیمی و دردی که از مورد تجاوز قرار گرفتن کشیده رو بازگو می کنه تشابه خیلی زیادی بین سایلنت هیل 1و2و3و4 وجود داشته باشه...(از لحاظ درونمایه نه از لحاظ محوریت فرقه و شهر سایلنت)
البته شماره1و3 از لحاظ ریشه های عاطفی که توشون هست کمی شبیه هستند,ولی در sh2 که محیطها و شخصیتهای بازی یه نوع مرجع جنسی هستند و شماره 4 که تمام محیطها جاهایی هستند که والتر سالیوان توشون زجر می کشیده چگونه شبیه هم هستند؟
از نظر من جایی که فرق بین Geow و MGS و sh و RE مشخص می شه در همین مکانها و npc هاشونه...به نظرتون ایا کسی هست که بتونه ادعا کنه موقع تکه تکه کردن یک لوکست دلش به حالش سوخته؟اما اگه کسی بگه موقعی که اسنایپر وولف یا بیگ باس رو می کشته اشک ریخته باور می کنید یا نه؟
ایا به نظرتون یه مکان مسخره و پر از جنازه در سیاره سراGeowاحتیاج به تفسیر روانشناسی-فلسفی داره؟لوکشین اخر متال گیر2 که تو شهره چطور؟;)
به همین ترتیب ایا کسی می تونه ادعا کنه که تو RE موقع کشتن سالازار دلش به حالش سوخته؟اما اگه کسی بگه موقع کشتن ادی در سایلنت هیل2 بخاطر کشتن یک انسان بیگناه غمگین شده چطور؟
ایا شما می تونید به من ثابت کنید که یکی از لوکشینهای RE فی المثل دفتر روزنامه در رزیدنت اویل3 جای تحلیل روانشناسی-فلسفی داره؟:sick:اما به نظرتون من می تونم ثابت کنم که مدرسه در سایلنت هیل1 جای تحلیل داره یا نه؟

ولی Homecoming یک بازی لنگ در هوا بود و بین سنت و مدرنیزه گیر کرده بود،‌ هرچند من معتقد به منطق متافیزیکی نیستم و اعتقاد دارم همیشه شق ثالثی وجود داره، ولی این حالت سوم (مخلوط سنت و مدرنیزه) نیاز به پردازش خیلی خیلی بالا داره که Homecoming فاقد این بود و اگه بگیم یه لکه ننگ بوده، شاید زیاد بی‌راه نرفته باشیم.

این عامل سنت و مدرنیزه که فرمودید به وضوح در سایلنت هیل 4 وجود داشت(دنیای مترو-دنیای ساختمانها)و هیچ ضربه ای به بازی وارد نکرد...
هر محیطی که در سایلنت هیل وجود داره بر اساس تصور ذهنی فردی که دنیای دیگر رو بوجود اورده شکل گرفته و سنت و مدرنیزه بودن محیط رو باید از احساسات شخصی که اون محیط رو بوجود اورده جستجو کرد و ربطی به اینکه بخاطر عدم تطابق بین دو عنصر سنت و مدرنیزگی
بازی درست پرداخته نشده نداره.
==============================================
دوستان من عرض کردم که به گروه خاصی توهین نکردم ولی اگه کسی ناراحت شده عذرخواهی می کنم
اگه هم گفتم کسی از اعضای محترم هیئت تحریریه هیچ کدوم از shها رو بازی نکرده هم عذر می خوام...چون عزیزان رو در تاپیک هواداران بازی ندیده بودم این سوتفاهم برام پیش اومد...
بعلاوه قبول کنید که در پست دوم تاپیک چیزی گفته شد که تا حالا هیچ منبعی در مورد بازی نگفته و در نتیجه بقیه هم از روی اون پست حرف زدند

آخرین ویرایش:
بحث رو از دیدگاه خودم تموم می کنم فقط یک نکته رو متذکر می شم که صفحه اصلی سایت و بخش مقاله ها رو همه می توانند ببینند نه عده ای بخصوص (اعضای پرمیوم) و اگر کمی دقت به خرج می دادید می تونستید راهنمای سایلنت هیل : ریشه ها رو مطالعه بفرمائید.

خودم کاملا این موضوع رو می دونم دوست عزیز...اما هنگامی ببینم که در جایی داره در حق یه بازی زیادی ظلم می شه و حرفهای مغایر با واقعیت گفته می شه وظیفه ی خودم می دونم که از بازی دفاع کنم
این کاره شما میتونی انجام بدی اما بدون توهین کردن به بقیه
خوشحالم که تو این سایت از معدود کسایی هستم که تونستم از سری سایلنت هیل لذت ببرم و باهاش زندگی کنم...
برای شما هم متاسفم
شما این اجازه رو نداری که به بقیه اعضا به خاطر اینکه با نظر شما موافق نیستن توهین کنی
هر کسی سلیقه خودشو داره و دلیل نداره چون شما عاشق یک بازی هستی همه هم کشته مردش باشن. در مورد اینکه یک بازی خوبه یا بده هر شخصی نظر خودشو داره و اون نظر هم محترمه. بحثی هم اگه قراره باشه باید منطقی و با احترام به شخص متقابل باشه نه اینکه هرچی دوست داری بار طرف بکنی چون با نظر شما موافق نیست
لازم هم نیست برای کسی تاسف بخوری کسی به تاسف شما نیاز نداره
موفق باشی

اما هنگامی ببینم که در جایی داره در حق یه بازی زیادی ظلم می شه و حرفهای مغایر با واقعیت گفته می شه وظیفه ی خودم می دونم که از بازی دفاع کنم
حیف که از برکت وجود این استرالیایی‌ها نسخه PAL به تاخیر افتاد وگرنه من خودم از مدافعین حقوق بشر سایلنت‌هیل هستم. دفترمون هم توی خیابان اشفیلده:biggrin1:

حالا اینجاس که پای منم وسط کشیده میشه:دی

david hayter

هر کسی به هر حال به اصطلاح با یه بازی زندگی میکنه براش عزیزه . ولی بهتر تمام این لذت و علاقه تو خود آدم بمونه تا اینکه بیرون ریخته بشه و انتقاد 4 نفر دیگه رو همراه داشته باشه . چون ناخاسته چیزیای رد وبدل میشه که باعث رنجش متقابل میشه. آدم خودشم متوجه نمیشه گاهی اوقات.

بعدشم اصلا نباید از کسی انتظار داشت به صرف خوب بودن یه بازی از نظر من دیگران هم همون نظر رو داشته باشن. دقیقا مثل یه امتحان میمونه یکی 10 میشه یکی 15 یکی 19 هر کسی هم به اندازه خودش راضی کنار میره همونطوری که تعداد کسایی که 19 میگیرین توی یه کلاس کمه. تعداد کسایی که مثل جناب عالی به این بازی علاقه دارن تو این جمع کمه . چرا چون جایه دیگه 19 رو میگیره
همون جور که خودت با س.ه زندگی میکنی یه نفر دیگه هم با یه بازیه دیگه مثلا رزیدنت ایول :دی سلام علیکم:دی زندگی می کنه . پس جالب نیس 4 تا دیگه رو خراب کنیم واسه خاطر یکی.

شخصا هنوز تو کمای شماره دومش با اینکه سالها میگذره و اعتقادم اینه که هیچ کدوم به پای اون نمیرسه اما این فقط یه نظر شخصیه مثل نظر خودت در مورد بازی های دیگه و این بازی .

هیچ وقتم به این بازی امتیاز جالبی داده نشده مثل سبک ادونچر که دیگه به حسابش نمیارن.

BI0HAZARD
رچقدرم یه سایلنت هیل خوب باشه، یه بازی با میانگین امتیاز 6.5/7 بوده و خواهد بود، همونطور که رزیدنت ایول 4 هرچقدر یه رزیدنت بد بوده باشه، امتیازش 9/9.5 خواهد بود.
اون 2.5 اخلاف رو بزار به حسابه هیجاناته متفاوتش همچنین قسمت چند نفرش :دی . بایدم امتیاز بیاره
نمونه اختلاف امتیاز رو تو همین انتخاب کاراکترای ایندوره دارین می بینین سرگرم کننده نه درگیر کننده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or