اینا رو ببین تا بیشتر هایپ بشینمیدونم این بازی طرفدار نداره یا به خاطر عرضه همزمان با بازی های بزرگ تر به چشم نمیاد ولی
دو روز دیگه عرضه میشه و تاپیکش 2 صفحه بیشتر صحبت نشده
مثل اینکه فقط من واسش هایپم
خدا کنه یه بازی مبارزه ای خفن ازش در بیاد گیم پلی ش هم طولانی باشه
حدودا ۱۰ ساعتی گیم پلی داره و پیشروی تو بازی هم مدل جالبی هست. بازی ۵ مرحله داره و شما با هر بار مردن سنت زیاد میشه و پیرتر میشی. در پایان هر مرحله یک سنی دارید که این سن به عنوان چک پوینت محسوب میشه. وقتی در مرحلهی بعدی بمیرید از چکپوینت شروع میشه و این باعث میشه که شما مثلا اگر تو پایان مرحله ۲ سنتون هفتاد سال باشه اصلا خودتون نخواهید مرحله سه رو شروع کنید چون سنتون خیلی بالاست و احتمالا تا قبل از رسیدن به مرحله ۵ و آخر بازی از پیری بمیریدکرک شد
الان من چجوری این همه پول بدم واسه بازی کرک شده
نمیذارن حمایت کنیم اصلی بخریم
معلوم نشد چقدر گیم پلی داره؟ اگه ارزش خرید بالایی داشته باشه بخریم
ممنون که تعداد مراحل رو اسپویل کردی![]()
ممنون که تعداد مراحل رو اسپویل کردیحدودا ۱۰ ساعتی گیم پلی داره و پیشروی تو بازی هم مدل جالبی هست. بازی ۵ مرحله داره و شما با هر بار مردن سنت زیاد میشه و پیرتر میشی. در پایان هر مرحله یک سنی دارید که این سن به عنوان چک پوینت محسوب میشه. وقتی در مرحلهی بعدی بمیرید از چکپوینت شروع میشه و این باعث میشه که شما مثلا اگر تو پایان مرحله ۲ سنتون هفتاد سال باشه اصلا خودتون نخواهید مرحله سه رو شروع کنید چون سنتون خیلی بالاست و احتمالا تا قبل از رسیدن به مرحله ۵ و آخر بازی از پیری بمیرید
برای همین بازی خیلی رو تکرار مراحل تاکید داره که مثلا چندبار یک مرحله و باس آخرش رو میرید تا در نهایت تو یک دور اون مرحله رو با کمترین سنی که میتونید تموم کنید.
کلا این ایده سن خیلی تاثیر مهم و جالبی تو گیم پلی داره

بله داستان داره. درباره انتقام هست.بچه ها این بازی داستان هم داره؟ من هر چی trailer دیدم همش مشت زنی بود![]()
مقایسه کن با من که کلاً از سوپرایز متنفرم، یعنی مور مور میشم سوپرایز بشمکلا تایم یک بازی یا تعداد مراحل اسپویل حساب نمیشن (یه چیزی شبیه تایم فیلم هست). تو مطالب قبل عرضه و حتی همینطور تو نقد ها هم هست.
همین نقدهای سیفو رو نگاه کنی خیلی هاشون مستقیم تعداد مراحل رو گفتن بدون اینکه هیچ هشدار اسپویلی بدن.
حالا یه خاطره هم بگم یکی از رفیقام که همه چیزو اسپویل میدونست داشت یه بازی اپن ورد میرفت وقتی دیدم تو یه محیطی هست بهش گفتم آخرین مرحله ای که اینجا رفتی چیه ناراحت شد که چرا پرسیدم مرحله رفتی یا نه شاید این فکر میکرد اونجا هیچ مرحله ای وجود نخواهد داشت در طول بازی![]()