Shinji Mikami و خاطرات تلخ کودکی !!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
directorshinjimikami-e1288276723717.jpg

درود .

همیشه دیده و لمس شده است مردان بزرگ همیشه با سختی به درجات و افتخارات بالا دست میابند در دنیای کارگردانی فیلم بی شک اسطوره این امر اقای Roman Polanski میباشد ولی در دنیای کارگردانی بازی اقای Shinji Mikami خالق بازی Resident Evil نیز دوران کودکی بدی را سپری نموده است
وی که در چندی پیش با استدیو خود Tango Gameworks رسما به شرکت Zenimax ملحق شد در طی مصاحبه ای با مجله Famitsu در مورد کودکیش گفت که پدرش مردی مریض و خشنی بود
و اینکه او را هر روز مورد ضرب و شتم قرار میداد و اینکه به خاطر احترام به پدرم و کمک به خانواده مجبور به ترک از دبیرستان شده است
وی از اینکه یک شب بدون انجام دادن تکالیف شبم خواستم به رخنتخواب بروم میگوید پدرم لگدی به من زد و من را از تختخواب در وسط شب بیرون کشید و به من گفت برو بیرون وی گفت که من در ان موقع با پیژامه و بدون کفش بودم و به من گفت برو پیش ماشین منتظر من باش و سپس با ماشین به تعقیب من امد و از خانه تا ساحلی که در انجا بود 5 الی 6 کیلومتر مرا دواند و بعد از رسید به ساحل پدرم بدون سخنی من را ول کرد و با ماشین برگشت و من با لباس خواب و بدون کفش راهی خانه شدم .

حال ایا پلیس در ان موقع شب که کودکی با پیژامه و بدون کفش که توسط مردی با ماشین در حال دوانیده شدن هست دستگیر نمیکند ؟

Source

آخرین ویرایش:
البته همیشه ام اینطوری نیستا دوستان جَو زده نشن:d
اینطور افراد با اینطور سختی ها معمولا به راه های بد و خلاف کشیده میشن بخاطر جامعه و کمبود محبت ولی توی اون زندگی سخت بزرگ شدن و به اینجا رسیدن جدا کاره هرکسی نیست
اونیکه شما میگین اصولا درمورد اعتیاد و مشروبات الکلی و اینجور چیزاست.
ولی استاد میکامی به نظر من بیشتر به خاطر کمبود محبت تو بچگیش آدم به این بزرگی شد.

این تاپیک چرا اینقد مثبت شده. همه دارن بحث روانشناسانه می کنن.:d

به مامانم بگم 12 امشب منو در حد مرگ بزنه بعد با ماشین بزارتم جاده خاوران اونوقت بهم بگه حالا خودت برگرد خونه شاید 7-8 سال دیگه بتونم با میکامی روی یه بازی کار کنم!:d
خودش خواسته به این جا برسه چه ربطی داره به این حرفا!زحمت کشیده خوب.

پ.ن:باباش زدتش از رختخواب انداختتش بیرون چرا؟
چون بچه بازیگوش تکلیفشو انجام نداده.خب منم جای باباهه بودم بیشترم میزدمش!
:d

عزیزان این حرفای که میزنید ماله شاگرد مکانیک و رستوران هستش ! نه کسی از روی هوش و ذکاوت و پیشرفت تونسته یه آدم بزرگی بشه . پس هر بچه ای که از باباش کتک میخوره بعدا خفن میشه ؟! بیچاره کوجیما !! معلوم نیست چه کارایی باهاش نشده :)) .

پ.ن : وقتی همه روان شناس میشن همین میشه دیگه :) .

• Like
Reactions: Captain Mitchell
اصلی ترین رکن برای تبدیل شدن به یک انسان بزرگ ، متقاعد شدن آن شخص به سوی پندارهای خوب است!
به نظرم بحث کتک و اینا ، فقط بچه رو از نظر روحی داغون میکنه، پدر مادر باید بچه رو متقاعد به عقاید درست کنند! طبق این حرف من اگر بشه بچه چیزی شبیه به انیشتین میشه!
حالا استاد میکامی ذات ــه درستی داشته که منحرف نشده، اما این امار ها واقعا محدوده!

مزاح کردی دیگه نه؟!
شاید برای ایشون یک رویه ی جاریست :d

میخوای دعوا راه بندازی 10 صحفه به هم توهین کنیم(شوخی کردم).یه خرده حرفت بوی توهین میداد

والا من بویی حس نکردم !

آخرین ویرایش:
اونیکه شما میگین اصولا درمورد اعتیاد و مشروبات الکلی و اینجور چیزاست.
ولی استاد میکامی به نظر من بیشتر به خاطر کمبود محبت تو بچگیش آدم به این بزرگی شد.

این تاپیک چرا اینقد مثبت شده. همه دارن بحث روانشناسانه می کنن.:d
خو منم همینو میگم دیگه
مامولا کسانی که مثل میکامی از پدر یا مادرشون فقط بدی میبینن و دچار کمبود محبت میشن معمولا پناه به مکان یا چیز میبرند که بهشون ارامش بده که الکل و مواد مخدر هم جزوشونه ممکنه خیلی اتفاقات دیگه بیوفته مثلا از کمبود محبت عقده ای بشه :dو در زندگی همین روال رو پیش بگیره یا حتی بر عکس ممکنه خیلی انسان خوب و رعوفی بشه
اگر قرار بود هرکس در کودکی از پدر یا مادرش کتک میخوره گُنده بشه که چند نسل قبل ما که کتک تو مشت پدر مادرا بوده و هر از گاهی مخصوصا پسرارو با درد زندگی اشنا میکردن!!الان باید نصفه بیشتر پدر بزرگ مادر بزرگای ما فیلسوفو دانشمندو و بازیساز حرفه ای:d باشن
البته بازیسنتر همینطوری شده معمولا اولین پست بعد از خبر هرچی باشه بقیه هم دنبالش پست میدن تا یه کسی بیاد مثلا برعکس کامنت اول حرف بزنه باز همه در ادامه اون پست. پست میدن بعدشم که شیر تو خرو قاراشمیش میشه و اخرشم قفل میشه میره پیکارش:d
ه خرده حرفت بوی توهین میداد
مگه توهین بو داره؟
اگه بود داشت که الان تمام اعضای انجمن خفه شده بودن:d

آخرین ویرایش:
شاید برای ایشون یک رویه ی جاریست :d
میخوای دعوا راه بندازی 10 صحفه به هم توهین کنیم(شوخی کردم).یه خرده حرفت بوی توهین میداد)x ولی بیخیال این چیزا جاش تو پیغام خصوصی.
shefer جان ما رشدمونو کردیم.بیشتر منظورم به افکار غلط بود,همین.
سختی کشیدن با شب روز کتک خوردن فرق داره.میکامی رو من خیلی دوست دارم و اون فقط یه نمونه از مشکلاتش رو گفت.
به هر حال اگه حرف بدی زدم عذرخواهی میکنم,ولی جدی تایپیک داره منحرف میشه.

من فکر میکنم شخصیت های RE رو بر حسب همین گذشتش ساخته :دی

پدرش مردی مریض و خشنی بود

اسپنسر

و اینکه او را هر روز مورد ضرب و شتم قرار میداد

آلبرت وسکر

از خانه تا ساحلی که در انجا بود 5 الی 6 کیلومتر مرا دواند

نمسیس

منظور من این بود که بگم همین سختی کشیدنه که باعث می شه آدم قدر زندگیش رو بیشتر بدونه نه این که پدرش کار خوبی می کرده!
یکی مثل ایشون واقعا سختی کشیده و یکی هم خورده و خوابیده و لی لی به لالاش گذاشتن
تاریخ نشون داده و اصلا منطق همین رو می گه که اگه کسی به سختی ها و مشکلاتش غلبه کنه و در زمان های سخت و دشوار صبر کنه موفق تر از آدمی هست که همه چی براش مهیا بوده و تا بحال خراش به پوستش نیفتاده

منظور من این بود که بگم همین سختی کشیدنه که باعث می شه آدم قدر زندگیش رو بیشتر بدونه نه این که پدرش کار خوبی می کرده!
یکی مثل ایشون واقعا سختی کشیده و یکی هم خورده و خوابیده و لی لی به لالاش گذاشتن
تاریخ نشون داده و اصلا منطق همین رو می گه که اگه کسی به سختی ها و مشکلاتش غلبه کنه و در زمان های سخت و دشوار صبر کنه موفق تر از آدمی هست که همه چی براش مهیا بوده و تا بحال خراش به پوستش نیفتاده
محمد جون معنی حرفات ساده تر میشه:
سختی بیشتر = مخ شدن بیشتر
خوردن و خوابین بیشتر = پـپـــه:d

محمد جون معنی حرفات ساده تر میشه:
سختی بیشتر = مخ شدن بیشتر
خوردن و خوابین بیشتر = پـپـــه:d

وحید همه چی رو نباید مثل فرمول ریاضی حساب کرد
سختی بیشتر زمانی جواب میده که فرد هم تحملش رو داشته باشه و همیشه مخا سختی نکشیدن

اگه باباش می دونست کارش چه نتیجه ای داره یه سه چهار کیلومتر بیشتر دنبالش می کرد الان جای میاموتو رو گرفته بود:d

تعداد پست بیربط در این تاپیک یه رکورد به حساب میاد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or