Shinji Mikami و خاطرات تلخ کودکی !!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
directorshinjimikami-e1288276723717.jpg

درود .

همیشه دیده و لمس شده است مردان بزرگ همیشه با سختی به درجات و افتخارات بالا دست میابند در دنیای کارگردانی فیلم بی شک اسطوره این امر اقای Roman Polanski میباشد ولی در دنیای کارگردانی بازی اقای Shinji Mikami خالق بازی Resident Evil نیز دوران کودکی بدی را سپری نموده است
وی که در چندی پیش با استدیو خود Tango Gameworks رسما به شرکت Zenimax ملحق شد در طی مصاحبه ای با مجله Famitsu در مورد کودکیش گفت که پدرش مردی مریض و خشنی بود
و اینکه او را هر روز مورد ضرب و شتم قرار میداد و اینکه به خاطر احترام به پدرم و کمک به خانواده مجبور به ترک از دبیرستان شده است
وی از اینکه یک شب بدون انجام دادن تکالیف شبم خواستم به رخنتخواب بروم میگوید پدرم لگدی به من زد و من را از تختخواب در وسط شب بیرون کشید و به من گفت برو بیرون وی گفت که من در ان موقع با پیژامه و بدون کفش بودم و به من گفت برو پیش ماشین منتظر من باش و سپس با ماشین به تعقیب من امد و از خانه تا ساحلی که در انجا بود 5 الی 6 کیلومتر مرا دواند و بعد از رسید به ساحل پدرم بدون سخنی من را ول کرد و با ماشین برگشت و من با لباس خواب و بدون کفش راهی خانه شدم .

حال ایا پلیس در ان موقع شب که کودکی با پیژامه و بدون کفش که توسط مردی با ماشین در حال دوانیده شدن هست دستگیر نمیکند ؟

Source

آخرین ویرایش:
کلا کتک خوردن جزئی از روند رشد هست.جای تعجب نداره حالا یه جا بیشتر یه جا کمتر

همین سختی هاست که از آدم مرد می سازه و الا با راحتی چیزی بدست نمیاد.

کسی که از اول زندگیش فقط بخوره و بخوابه، کلآ هیچی نمیشه ! :دی

نابرده رنج، گنج میسر نمی شود !

اگه باباهه اون موقع دست روش بلند نمیکرد، شاید الان استاد نبود ! :دی

تاریخ ثابت کرده اصولا آدم های بزرگ دوران کودکی سختی داشتن. استاد میکامی رفت جزو همین گروه.

اونی که میگن نا برده رنج گنج میسر نمیشود مربوط به وقتی هست آدم درس نخونه نه اینکه از پدر و مادرش کتک بخوره....
استاد هم که الان شده استاد به خاطر تلاش های خودشه نه کتک باباش

اونی که میگن نا برده رنج گنج میسر نمیشود مربوط به وقتی هست آدم درس نخونه نه اینکه از پدر و مادرش کتک بخوره....
استاد هم که الان شده استاد به خاطر تلاش های خودشه نه کتک باباش

اینجور افراد خود ساخته میشن ... چون میدونن نه میتونن رو مادر / پدر / فامیل حساب باز کنن و همه کارای مربوط به خودشون رو خودشون باید انجام بدن ... اما بجاش رنجی که میکشن باعث میشه هیچ وقت تو زندگی واقعا خوشحال نباشن ..

هستن افرادی که از پدر و مادرشون کتک نمیخورن و باز هم میدونن باید روی پای خودشون وایسن
تاپیک داره منحرف میشه....
مگه من گفتم نیستن ؟ تو گفتی کتک های باباش هیچ تأثیری نداشته گفتم تأثیر داشته باید دقت کنی ...

آخرین ویرایش:
حالا انگار مثلا بابا ئه نمیزدش ایده Resident Evil به ذهنش نمی رسید و استاد نمیدش :)) .

منم همین قصد رو دارم :دی به امید خدا بچم RE 9 یا 10 رو میسازه دیگه !

اینجور افراد خود ساخته میشن ... چون میدونن نه میتونن رو مادر / پدر / فامیل حساب باز کنن و همه کارای مربوط به خودشون رو خودشون باید انجام بدن ... اما بجاش رنجی که میکشن باعث میشه هیچ وقت تو زندگی واقعا خوشحال نباشن ..
هستن افرادی که از پدر و مادرشون کتک نمیخورن و باز هم میدونن باید روی پای خودشون وایسن
تاپیک داره منحرف میشه....

البته همیشه ام اینطوری نیستا دوستان جَو زده نشن:d
اینطور افراد با اینطور سختی ها معمولا به راه های بد و خلاف کشیده میشن بخاطر جامعه و کمبود محبت ولی توی اون زندگی سخت بزرگ شدن و به اینجا رسیدن جدا کاره هرکسی نیست
منم همین قصد رو دارم :biggrin1: به امید خدا بچم RE 9 یا 10 رو میسازه دیگه !
بهترین کامنت تاپیک :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ایده Nemesis معلوم شد از کجا اومده؟:d
RE3 رو این بابا ساخته بود اصلا؟:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or