Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
الان این NFS سبکش چیه؟شبیه سازه مثلا؟
بابا میخوای شبیه ساز بزنی یه چیزی در حد GT و FM تحویل ملت بده
نه 20 تا ماشین که نه میشه تیونینگ حسابی کرد و نه گیم پلی درست و درمونی داره!

درسته كه نسخه يك رو نميشه يك بازي عالي حساب كرد ولي اينو بخون و اينقدر هم قر نزن:d

تهیه کننده استودیو DICE کل بازی را زیر نظر دارد و رئیس EA هم نظارت مستقیمی روی ساخت بازی دارد و آنها قصد دارند از Forza Motorsport و Gran Turismo هم بالا بزنند. طراح ارشد بازی می گوید Shift سعی دارد هم طرفداران سبک Arcade را جذب خود کند و هم طرفداران شبیه سازی. EA انتظار دارد فروش بازی از دو بازی نام برده بالاتر برود و به موفق ترین بازی Simulator Racing در بازار تبدیل شود.

درسته كه نسخه يك رو نميشه يك بازي عالي حساب كرد ولي اينو بخون و اينقدر هم قر نزن:d

تهیه کننده استودیو DICE کل بازی را زیر نظر دارد و رئیس EA هم نظارت مستقیمی روی ساخت بازی دارد و آنها قصد دارند از Forza Motorsport و Gran Turismo هم بالا بزنند. طراح ارشد بازی می گوید Shift سعی دارد هم طرفداران سبک Arcade را جذب خود کند و هم طرفداران شبیه سازی. EA انتظار دارد فروش بازی از دو بازی نام برده بالاتر برود و به موفق ترین بازی Simulator Racing در بازار تبدیل شود.
از نظر من EA یه مشت بازی بی کیفیت تحویل ملت میده که جز گرافیک چیزی ندارن
شما ببین چرت گفتن رو تا کجا برده
آخه به نظرت خودت اینا 2 سال دیگه هم کار کنن میتونن چیزی مثل FM3 یا Gt5 بسازن؟خداییش؟
مثل اینکه یارو درانک بوده وقتی این حرفا رو میگفته
میخوایم از GT و FM جلو بزنیم=))

آخه به نظرت خودت اینا 2 سال دیگه هم کار کنن میتونن چیزی مثل FM3 یا Gt5 بسازن؟خداییش؟

یه مشت بازه بی کیفیت ؟! شما اصلا Bioware و Dice و Crytek و ... رو میشناسی ؟ ( کلا بازی های ورزشیش رو چی ؟! )
چرا Shift نتونه از GT بهتر یاشه ؟ میانگینه نمره های GT شد 8.6 . همچین چیزه شاخیم نبود !
قصد بی احترامی ندارم اما اون کلمه ای که قرمز کردم بیشتر در مورد شما صدق میکنه .

جدی ؟!؟!؟!‌ این الان جک بود دیگه ، نه ؟ /:) خوب با هم بهش میخندیم :))

شاید EA و استدیو های مرتبط باهاش تو نسخه های آخر NFS به خوبی کار نکرده باشه اما دیگه انقدرها هم عقب نیست که میگی ! هنوز سلطان بازیهای درایوینگ و ریسینگ NFS هست و مطمئن باش یه روزی روزهای خوش گذشته باز خواهند گشت.

از جك شما دوست عزيز نهايت استفاده رو كردم!
شما يا بازيهايي كه مربوط به EA ميشه رو باززي نكردي يا اين كه ........
در ضمن وقتي DICE بازي رو زير نظر گرفته پس ميشه خيلي به بازي اميد بست.اين رو هم داشته باش كه EA معمولا سرمايه گذاري خيلي خوبي رو روي بازيهاش ميكنه و يكي از بهترين شركتها محسوب ميشه.پس خواهشا اول پدركشتگي خودتو با شركت كنار بذار بعد در موردش نظر بده(البته قصدم بي احترامي نيست)
در ضمن واسه shift به نظرم پيشي گرفتن از gt كار خيلي سختي نميتونه باشه چون نمرات اين بازي اصلا قابل توجه نبود.به نظرم اگه shift قصد داره تا يك شاهكار بيرون بده بايد بيشتر با forza بجنگه كه نمره زير 9 من ازش نديدم!
در كل به نظر من كه اين نسخه از SHIFT ميتونه يك شروع فوق العاده رو داشته باشه

یه مشت بازه بی کیفیت ؟! شما اصلا Bioware و Dice و Crytek و ... رو میشناسی ؟ ( کلا بازی های ورزشیش رو چی ؟! )
چرا Shift نتونه از GT بهتر یاشه ؟ میانگینه نمره های GT شد 8.6 . همچین چیزه شاخیم نبود !
قصد بی احترامی ندارم اما اون کلمه ای که قرمز کردم بیشتر در مورد شما صدق میکنه .
کرایسیس جز گرافیک مضخرفی بیش نیست به نظرمن اونم روی PC
Dice رو قبول دارم
NFS هم که معلوم نیست صلا به کجا داره میره من اصلا به امتیاز سایت ها کاری ندارم و نظر شخصیمو میگم
شما وقتی میگی Shift از GT بهتره من باهات حرفی ندارم
ضمنا من به تو چیزی نسبت ندادم که میای حرفتو میزنی میگی قصد بی احترامی هم نداری!یکم خودتو کنترل کن
جدی ؟!؟!؟!‌ این الان جک بود دیگه ، نه ؟ /:) خوب با هم بهش میخندیم :))

شاید EA و استدیو های مرتبط باهاش تو نسخه های آخر NFS به خوبی کار نکرده باشه اما دیگه انقدرها هم عقب نیست که میگی ! هنوز سلطان بازیهای درایوینگ و ریسینگ NFS هست و مطمئن باش یه روزی روزهای خوش گذشته باز خواهند گشت.

این نظر شخصی منه
به نظرات هم احترام بذاریم بد نیست دوست من
من Dice رو قبول دارم
کرایسیس هم که راجع بهش گفتم
من کلا حالم از بازیهایی مثل کرایسیس که جز گرافیک چیزی ندارن به هم میخوره
NFS که جای خود دارد
حالا بگن بازی رو بهتر میکنیم حرفی نیست وقتی
با GT یا FM مقایسه میکنن خنده داره
از جك شما دوست عزيز نهايت استفاده رو كردم!
شما يا بازيهايي كه مربوط به EA ميشه رو باززي نكردي يا اين كه ........
در ضمن وقتي DICE بازي رو زير نظر گرفته پس ميشه خيلي به بازي اميد بست.اين رو هم داشته باش كه EA معمولا سرمايه گذاري خيلي خوبي رو روي بازيهاش ميكنه و يكي از بهترين شركتها محسوب ميشه.پس خواهشا اول پدركشتگي خودتو با شركت كنار بذار بعد در موردش نظر بده(البته قصدم بي احترامي نيست)
در ضمن واسه shift به نظرم پيشي گرفتن از gt كار خيلي سختي نميتونه باشه چون نمرات اين بازي اصلا قابل توجه نبود.به نظرم اگه shift قصد داره تا يك شاهكار بيرون بده بايد بيشتر با forza بجنگه كه نمره زير 9 من ازش نديدم!
در كل به نظر من كه اين نسخه از SHIFT ميتونه يك شروع فوق العاده رو داشته باشه
دوست عزیز من اکثر عناوین روز رو بازی میکنم
کلا از اکثر بازیهای EA خوشم نمیاد
واسه شماها که فقط به امتیاز بازی توجه میکنید و گرافیکشو میبینید این مهم نیست
ولی واسه من اون حسی هست که بازی به من میده
مثل همین Halo که با وجود امتیازات بالا بیشتر از 1 ساعت بازی نکردم
شماها وقتی میگید Shift از GT بهتره من باهاتون حرفی ندارم
لطفا نقل قول نکنید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: A-L-I
جناب aliatlas یه حرف غیر منطقی میزنی همه رو میندازی به جون هم! تو این که EA یه مدتی واقعا مزخرف تحویل ملت میداد حرفی نیست ولی الان خیلی وقت سیاست هاشو عوض کرده هنوز عالی نیست ولی خیلی بهتر شده دو شرکت Crytek و Bioware که با EA کار میکنن سند این حرف هست.
در ضمن شما وقتی میگی کرایسی جز گرافیک مضخرفی بیش نیست به نظرمن اونم روی PC
میشه فهمید تو چه دنیای هستی! این جمله تک تک کلماتش خنده دار هست! حالا میخواد نظر شخصی باشه یا نباشه.

دوست عزيز aliatlas من كاملا به نظر شما احترام ميذارم ولي شما هم قبول كن كه اصلا حرفت منطقي نيست
وقتي مياي ميگي عنواني مثل crysis جز گرافيك چيزي نداشت ديگه حرفي رو واسه گفتن نميذاري.گيم پلي اين بازي عالي بود.چند مورد رو ميخواي واست بگم.مثلا اين كه از وسايل نقليه ميشد به خوبي تو بازي استفاده كرد يا استفاده كردن از قطع درختان براي كشتن دشمنها و.....(نميشه اينجا بيشتر بگم چون با تايپيك ارتباطي نداره)
در ضمن EA پشت بازيهاي بزرگي مثل ME,DS,FIFA,...پس شما بايد قطعا با اين بازيها هم مشكل داشته باشيد(چون گفتيد كه من كلا حالم از بازيهاي EA به هم ميخوره)
NFS هم كه يك عنوان بزرگه كه حتي با وجود افت دو سه ساله اين بازي باز هم طرفدارن اين بازي صبر داشتند و جوابشون رو با HP از يك طرف گرفتند و به احتمال زياد با SHIFT 2 از طرف ديگر خواهند گرفت!

گفتم که من Dice رو واقعا قبول دارم
حرف از نظر شما غیر منطقی هست
راجع به کرایسیس نظر خیلی ها هم همینه
شما بخند تا دلت میخواد
اینقدر هم لازم نیست واسه تخلیه خودتون تیکه بندازید!
حرف داریم تا حرف وقتی میگی EA یه مشت بازی بی کیفیت تحویل ملت میده حرف کاملا غیر منطقی هست!
این همه بازی خوب EA تو این چند سال منتشر کرده که از نظر گیم پلی یا موارد دیگه عالی بوده فقط یه نگاه به بازیهای مثل FIFA - ME2 - Bad Company 2 - Dragon Age - Crysis - Dead Space 2 بندازی میبینی حرف عجیبی زدی!
کدوم خیلی ها؟! هرکسی بگه Crysis فقط گرافیک هست معلوم که اصلا Crysis رو بازی نکرده!
در ضمن با وجود اشخاصی مثل شما و اون پست های قشنگ نیازی به تیکه انداختن نیست!

دوستان لطفا یه اطلاعات جدیدی از خود بازی NFS SHIFT2 بذارید .
کاملا از تاپیک خارج شدید ، اینجا تاپیک EA و CRYSIS و ... نیست ، تاپیک SHIFT2 هست ....;)

دوستان لطفا یه اطلاعات جدیدی از خود بازی NFS SHIFT2 بذارید .
کاملا از تاپیک خارج شدید ، اینجا تاپیک EA و CRYSIS و ... نیست ، تاپیک SHIFT2 هست ....;)

حق با شماست دوست عزیز بنده شرمندتم :"> الکی بحث رو میکشن به نقاط حساس ما هم از دستمون در میره دیگه. ;)

فعلا چیزی که هی از این بازی میاد بیرون اسکیرین شات هست :d فعلا که نه خبری از تریلر بوده نه خبری از دمو ! اما همچنان منتظریم. :p

• Like
Reactions: A-L-I

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or