Shift 2 Unleashed | PC

Developer: Slightly Mad Studios
Publisher: EA
Genre: Racing / Cars
Platforms: PC - X360 - PS3 - Wii
Release date: 25 March
5 فروردین
ESRB: E​

1103237875.jpg

دنباله ی بازی تحسین بر انگیز Shift به جاده ها بازگشته تا تجربه ی فیزیکیترین بازی مسابقه ای تا به امروز را برایتان به ارمغان بیاورد.​

- در این بازی شما بحالتی کاملا واقعی, نبرد رانندگی را در تجربه ای بی همتا, احساس خواهید کرد و بصورتی فیزیکی و بیرحمانه, تجربه ی پشت فرمان بودن را, آنهم با سرعت 200 مایل بر ساعت خواهید فهمید !​

- فیزیک و جاذبه ای واقعی و تکاندهنده بر روی خودرو ها و جاده ها اعمال شده تا بهمراه قابلیتهای رانندگی در شب و دوربین کلاه کاسکتی جدید, حس برخورد, تصادف و آتش گرفتن را برای شما به ارمغان بیاورد.​

- وجود دوربین اول شخص قرار گرفته درون کابین خودرو بهمراه تکانهای شدید سر راننده, کوچکترین حرکت و شدت و برخوردی را به شما منتقل میکند.​

- Shift 2 Unleashed سبک Racing Simulator را برایتان دوباره معنی می کند (باوجود فیزیکی بینظیر و جاده ها و خودرو های واقعی)​

- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه​

- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه​

1089875843.jpg

1089876687.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: S.T Infamous
همون پیست باشه خیلی بهتره .
SHIFT 1 شاهکار بود . این یکی هم که مثل اینکه با این فیزیکی که ازش حرف می زنن خیلی وحشتناک تر از اولیش خواهد شد .

بی صبرانه منتظر این بازی هستم.>:d<

شیفت 1 که خوب بود این یکی هم احتمالا مشکلات نسخه قبل رو حل می کنه.
اگر یه nfs با گرافیک شیفت و تو جاده و شهر درست کنن هم شبیه ساز باشه و هم مثل nfs کلاسیک چه چیز ردیفی میشه:d( انشالا که میسازن)

1- این بازی, در واقع هفدهمین شماره از سری NFS محسوب میشه

2- در این بازی همانند بازی Hot Pursuit نیز از سیستم Autolog برای بازیهای آنلاین استفاده میشه

3- تعدادی ScreenShot جدید از بازی :
http://games.gamepressure.com/screenshots_list.asp?ID=9915

گرافیک عکس ها که خیلی بالا میزنه امیدوارم بازی همین طور باشه

نميدونم چرا ولي به اين بازي خيلي اميد دارم.عكسهايي هم كه ازش ديدم خيلي توپ بودند.
البته از نظر من نسخه اول بازي هم بازي خيلي خوبي بود ولي اگه ميخواد با بزرگان شبيه ساز تو اين زمينه بجنگه يك مقدار بيشتر بايد زحمت بكشه:)كه من خيلي اميد دارم كه اين اتفاق تو نسخه دوم بازي بيفته!

واقعا بهترین ماشیم ها را تو این تصاویر میشه دید
چند تا نکته جالب که تو این عکس ها میشه دیداین هست مثلا تو یاین عکس bmvماشین اسپرت شده فکر کنم قابلیت اسپرت کردن ماشین هم دوباره مثل سری های قبل توش گذاشته باشند و نرپردازی زیبای چراغ ها رو کف خیابان واقعا گرافیک زیبا کرده

آخرین ویرایش:
واقعا بهترین ماشیم ها را تو این تصاویر میشه دید
چند تا نکته جالب که تو این عکس ها میشه دیداین هست مثلا تو یاین عکس bmvماشین اسپرت شده فکر کنم قابلیت اسپرت کردن ماشین هم دوباره مثل سری های قبل توش گذاشته باشند و نرپردازی زیبای چراغ ها رو کف خیابان واقعا گرافیک زیبا کرده

دوست عزیز فکر میکنم اینها تیونینگهای محدود سبک درون پیستی هستند که تو شیفت یک هم شاهدش بودیم ، فکر نمیکنم خبری از تیونینگ در حد سری UnderGround یا MostWanted باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or