Shift 2 بهتر از GT , Forza!!!

به نظر شما کدام بهتر است؟

• Forza Motorspor3

رای‌ها: 103 42.4%
  • 5 Gran turismo

رای‌ها: 96 39.5%
  • NFS:Hot Pursuit

رای‌ها: 29 11.9%
  • NFS:Shift

رای‌ها: 15 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243

$Dante$

کاربر سایت
به روز رسانی سالانه شرکت EA چیز جدیدی نیست ولی در این سال انتشار دو need for speed
آن هم فقط به فاصله 4 ماه یک رکورد جدید برای این شرکت محسوب می شود.
جالب اینجاست که شیفت 2 اصلا مشابه تعقیب داغ نیست و در زمینه شبیه سازی مانند شیفت 1 ساخته شده و به گفته سازنگان در این بازی حتا بیشتر از شیفت 1 به شبیه سازی سعی شده.
سازنگان همچنین ادعا کرده اند که قصد دارند که دو بازی بزرگ این سبک یعنی Gran tourismo , Forza Motorsport را از میان بردارند.:))
به گفته ی EA ناشر بازی ، بازی آخرین مراحل ساخت و توسعه خودش رو پشت سر می زاره.
این بازی در ماه مارس امسال به بازار خواهد آمد.;)
منبع:
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedshift2/news.html?sid=6287024&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1&mode=previews

• Like
Reactions: Mr.Death
FORZA3 با کابل hd بازی کردم یادمه 10 دقیقه بیشتر نتونستم بازی کنم از بس کارتونی بود واقعا خیلی برام عجیبه که این بازی رو جزئ بازی های بزرگ میدونین!!!!!!!!

FORZA3 با کابل hd بازی کردم یادمه 10 دقیقه بیشتر نتونستم بازی کنم از بس کارتونی بود واقعا خیلی برام عجیبه که این بازی رو جزئ بازی های بزرگ میدونین!!!!!!!!

!!وقتی منتقده مینویسه بهترین بازی ریسینگ این نسل!!شما میگی با کابل HD بازی کردم کارتونی بود!!!برای بقیه هم خیلی جای تعجبه که شما میگی جز بازی های بزرگ نیست

پ.ن(پ.م) البته نظر شخصیت هست شاید خوشت نیومده از بازی:|

Arrre-you-kidding-me.jpg

!!وقتی منتقده مینویسه بهترین بازی ریسینگ این نسل!!شما میگی با کابل HD بازی کردم کارتونی بود!!!برای بقیه هم خیلی جای تعجبه که شما میگی جز بازی های بزرگ نیست

پ.ن(پ.م) البته نظر شخصیت هست شاید خوشت نیومده از بازی:|
این منتقد کی بوده واقعا:)) از بچه های BC بوده؟ خوب اون منتقد هم نظر شخصیش بوده ما هم به نظرش احترام میگذاریم:> بازیش از چند جهت میتونست خوب باشه ولی خیلی کارتونی بود اصلا خوشم نیومد نمیشه بگم بازی ضعیفی بود ولی به نظر من که چیزه شگفت انگیزی نبود که این قدر رای گرفته خدایی این نتایج نظر سنجی رو دیدم تعجب کردم:-o

عجیب ترین اتفاق تاریخ اینه که توی این فروم ForTza 3 بیشتر رای آورده!

خیلی دوستانه و راحت ازت درخواست میکنم که بگی چرا فکر میکنی رای آوردن forza عجیب ترین اتفاق تاریخه ؟!!!!!!!!

:d:dای خدااااااااااااااا FORZA3 بیشترین رای رو اورده :d وای عجب جکی شده این نظر سنجی من قول میدم اکثر اینا که رای دادن به FORZA اصلا GT بازی نکردن:d:d

قول نده ! هر وقت تونستی این حرفت رو ثابت کنی ، قول بده !

این منتقد کی بوده واقعا:)) از بچه های BC بوده؟ خوب اون منتقد هم نظر شخصیش بوده ما هم به نظرش احترام میگذاریم:> بازیش از چند جهت میتونست خوب باشه ولی خیلی کارتونی بود اصلا خوشم نیومد نمیشه بگم بازی ضعیفی بود ولی به نظر من که چیزه شگفت انگیزی نبود که این قدر رای گرفته خدایی این نتایج نظر سنجی رو دیدم تعجب کردم:-o

حالا بری میانگین امتیازاتشو ببینی بیشترم تعجب میکنی .

خیلی دوستانه و راحت ازت درخواست میکنم که بگی چرا فکر میکنی رای آوردن forza عجیب ترین اتفاق تاریخه ؟!!!!!!!!

قول نده ! هر وقت تونستی این حرفت رو ثابت کنی ، قول بده !
نمیخوام شخصی کنم این مسئله رو هم خوب نیست هم جاش اینجا نیست گرچه....:d

نه از بچه های سایت نبوده فقط این یارو شغلش اینه نظر شخصی که میده واسه همه قابل احترامه!!

پ.ن(پ.م)پست پشت هم نزن نقل قول کردن اموزشش تو سایت هست برو ببین

اره بابا همه اینا تحت تاثیر این امتیازات هستن معلوم نیست طرف کی هست شاید مکانیکی کسی بوده چه میدونم :d واقعا جای تحقیق داره که این یارو کی بوده حداقل برای من:|

در اینکه forza 3 انگشت کوچکه gt5 نیست شک نکن . اینا بازی نکردن نمیدونن به حرف این سایتها گوش میدن فقط و الا Forza هیچی نداره واقعاً فقط گرافیکش یکم رنگ های شادتری داره برای کم سن و سالها جذاب تر باشه و بتونه مخاطب های کم سن و سال رو به خودش جذاب کنه ! یه حقه قدیمیه و تو این جا هم جواب داده ;)

و الا Forza هیچی نداره واقعاً فقط گرافیکش یکم رنگ های شادتری داره برای کم سن و سالها جذاب تر باشه و بتونه مخاطب های کم سن و سال رو به خودش جذاب کنه ! یه حقه قدیمیه و تو این جا هم جواب داده ;)

به Turn 10 میگیم FM4 رو با رنگهای مرده بسازه تا شمای بزرگسال رو بتونن جذب کنن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or