Shift 2 بهتر از GT , Forza!!!

به نظر شما کدام بهتر است؟

• Forza Motorspor3

رای‌ها: 103 42.4%
  • 5 Gran turismo

رای‌ها: 96 39.5%
  • NFS:Hot Pursuit

رای‌ها: 29 11.9%
  • NFS:Shift

رای‌ها: 15 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243

$Dante$

کاربر سایت
به روز رسانی سالانه شرکت EA چیز جدیدی نیست ولی در این سال انتشار دو need for speed
آن هم فقط به فاصله 4 ماه یک رکورد جدید برای این شرکت محسوب می شود.
جالب اینجاست که شیفت 2 اصلا مشابه تعقیب داغ نیست و در زمینه شبیه سازی مانند شیفت 1 ساخته شده و به گفته سازنگان در این بازی حتا بیشتر از شیفت 1 به شبیه سازی سعی شده.
سازنگان همچنین ادعا کرده اند که قصد دارند که دو بازی بزرگ این سبک یعنی Gran tourismo , Forza Motorsport را از میان بردارند.:))
به گفته ی EA ناشر بازی ، بازی آخرین مراحل ساخت و توسعه خودش رو پشت سر می زاره.
این بازی در ماه مارس امسال به بازار خواهد آمد.;)
منبع:
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedshift2/news.html?sid=6287024&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1&mode=previews

• Like
Reactions: Mr.Death
نمی دونم چرا EA بجای ارائه یک محصول خوب بیشتر به فکر رقابته . مثلا همین MOH که آخر هم معلوم شد چی شد . یک چیز دیگه که شاید ربطی نداشته باشه , شیفت 1 فقط 3.8 گیگ بود ...

کلآ EA چند وقتی میشه از این حرفا میزنه ! یه جورایی راه زیرمجموعه های سونی رو در پیش گرفته :دی اونا قدرت و درصد و ... مطرح میکنن , زیرمجموعه های EA هم در حال له کردن رقبا هستن :دی Shift 1 که قرار بود هرچی ریسینگ از Forza 3 تا GT5 و Dirt رو نابود کنه. بعد نوبت Medal of Honor شد که میخواست CoD رو از بین ببره. هفته ای یه بار هم که Crysis 2 میاد Halo , Killzone , ... رو میترکونه :دی
البته اصلآ بعید نیست Shift 2 از نظر امتیاز بهتر از GT5 عمل کنه ولی به Forza 3 که ابدآ نمیرسه !

اي بابا دوستان مثل اين كه جز حرفهاي نااميد كننده مثل اينكه چيزه ديگه اي به ذهنشون نميرسه
فقط سه تا مسئله رو در مورد shift دقت كنيد
1.EA كم شركتي نيست.DICE هم پنبه نيست!
2.shift قبلي بعد از uc يكي از نااميد كننده ترين nfs ها اومد ولي اين يكي بعد از hp منتشر ميشه.كه نميتونه بي تاثير باشه
3.EA بعد از shift 1 ,,,ps حالا با تجربه تر و اگاه تر پاي به ميدون شبيه ساز ميزاره و قطعا از اشتباهات گذشته استفاده ميكنه

والا چی بگم بعد از most wanted دیگه nfs خوبی ندیدم ممکنه ولی باید وایساد و دید چی از آب در میاد ولی این کلمه که گفته رقیب gt و forza هست :)) جدا خنده داره ( شرمنده نتونستم جلوی خندم رو بگیرم )

دوست عزیز EA سیاستش رو دو ساله که عوض کرده!
سری NFS رو به دو بخش سیمولشن که همون Shiftـه و خیابانی یا آرکــید که آخری HP و شماره بعدیش معلوم نیست چــی هست!

شماره بعدی که مشخصه همین SHIFT 2 :d چه ربطی داره سیاستش و عوض کرده NFS و دو بخش کرده مثل اینکه بیان EVIL هم دو بخش کنن یکی داستان خودش و بخش دیگه داستانی که موجودات وحشتناک از کره دیگه اومدن ! پس بگیم هردو وحشتناک هستش :d اگه EA همون که PROSTREET و معرفی کرد با نام NFS بیرون نمیداد شاید وضعیت بهتر بود ! ( البته نظر شخصی من هستش نیاین ترورم کنین :d )
اره بازي خوبي بود ولي خيلي به نسخه دوم اميدوارم>:d<
فكر كنم يه چيز دندون شكن از اب دربياد:d

شما ميتوني هنوز با خاطره هايي كه داري حال كني!چون سبك اركيد NFS نابود نشده.فقط EA بازي رو به دوبخش اركيد و شبيه ساز تقسيم كرده.همين
حتي فكر كنم گفته بودن كه ديگه اول بازي شبيه سازشون اسم NFS رو نميارن.يعني چيزي به نام NFS:SHIFT نداريم بلكه بايد بگيم SHIFT!

اصل خبرش اينه:
تهیه کننده استودیو DICE کل بازی را زیر نظر دارد و رئیس EA هم نظارت مستقیمی روی ساخت بازی دارد و آنها قصد دارند از Forza Motorsport و Gran Turismo هم بالا بزنند. طراح ارشد بازی می گوید Shift سعی دارد هم طرفداران سبک Arcade را جذب خود کند و هم طرفداران شبیه سازی. EA انتظار دارد فروش بازی از دو بازی نام برده بالاتر برود و به موفق ترین بازی Simulator Racing در بازار تبدیل شود.

اون جمله قرمز و نمیبینم چون اگه NFS باز قدیمی بودی این حرف و نمیزدی !
از حرکت جدیدش خبری نداشتم که دیگه اسم NFS و یدک نمیکشه و الان که شنیدم خیلی خوشحال شدم ! این موضوع حتی میتونه به فروشش کمک بکنه ;) باید دید و منتظر ماند تا ببینیم چقدر در این کار موفق میشه :d وعده و وعید همیشگی یا عمل !

هرچقدر فكر ميكنم نميتونم هضم كنم كه GT5 از FM3 تو نظر سنجي بيشتر راي آورده باشه.

يعني Shift 2 كه سهله فكر نكنم تا مدتها لنگه FM3 عرضه بشه.

1 - بذار ببینم میتونی گرد و خاک کنی :d مثلا من خودم وقتی از GT5 بیشتر لذت میبرم توقع داری بیام به FORZA 3 رای بدم نگران نباش الان میان رای میدن میره بالا :d البته زیاد غیب گویی نگو الان بلای آسمانی نازل میشه :دی
ویرایش : دیدی رفت بالا :دی

چه ربطی داره سیاستش و عوض کرده NFS و دو بخش کرده مثل اینکه بیان EVIL هم دو بخش کنن یکی داستان خودش و بخش دیگه داستانی که موجودات وحشتناک از کره دیگه اومدن ! پس بگیم هردو وحشتناک هستش :d

باز من ميگم حرف تو چه ربطي داشت:d
يعني ميخواي بگي ناراحتي از اين كه يك بازي شبيه ساز قلدر ديگه به اين اين سبك بازيها اضافه بشه/:)در ضمن فكر كنم سازنده ها متفاوت باشن.يعني سبك شبيه ساز واسه خودش يك تيم سازنده داره و سبك اركيد هم يك تيم داره.پس با اين حساب روي هر دو سبك ميتونن خوب كار كنند.
حالا بازم ميخواي غر بزني:d

اون جمله قرمز و نمیبینم چون اگه NFS باز قدیمی بودی این حرف و نمیزدی !

نه بابا چي چي ميگي:|من خودم يكي از طرفدارهاي سبك اركيد NFS هستم و از بچگي هم دارم بازيش ميكنم.منظورم از اون جمله كه قرمز كرده بودي اين بود كه اين سبك بازي نابود نشده و هنوز ميتونيم خاطراتي كه باهاش داشتيم رو با شماره هاي بعدي زنده كنيم.همين!

من واقعا نمیدونم بعضی از دوستان چجوری shift رو در زمره بازیهای سیمولیشن قرار میدن!!
این بازی یک عنوان کاملا ارکیده و فعلا برای رسیدن به forza و GT5 راه زیادی داره تازه اونم با تغییر سبک نه چیزای دیگه.
من نمیدونم واقعا چه اصراریه که EA دست تو همه چی ببره!

کلا با این حرکت جدید EA اصلا حال نمیکنم!خیلی دیگه دارن ادعاهای الکی میکنن.
MOH قرار بود رقیب بسیار جدی COD باشه!
Dead Space 2 قرار بود پیشرفتش نسبت به نسخه قبل در حد پیشرفت آنچارتد 2 نسبت به 1 باشه!
Shift 2 قراره این 2 تارو بترکونه و Crysis قراره همه رو بکنه تو قوطی و ....
با این حرفها فکر کنم EA فقط داره خودشو ضایع میکنه.جالبه هی تکرارشم میکنن این حرفها رو!

اونجاییش خنده داره که این چند وقته کلا ea تو کار ترکوندنه:dهرچی بازی بود این ea ترکوند:))حالا نوبت به gt , forza رسیده.:))خدایی فقط به درد خنده میخوره:))

يعني ميخواي بگي fifa11,,ds2,,crysis2,, و البته خيليهاي ديگه كه تو اين چند وقت ea منتشر كرده بد بودن؟:o
تازه از نظر من خيلي كار جالبي هم ميكنه كه هميشه در حال كري خوندنه چون اينطوري رقابت بيشتر ميشه و در نتيجه محصولات با كيفيت تر!

من كلا shift 1 حساب نمي كنم نه اركيد بود نه سيموليشن

فيزيك خوشحالشم كه مي زدي از پشت به ماشين بلند مي شد پرتاب مي شد گوياي رقابتش بود

کلآ EA چند وقتی میشه از این حرفا میزنه ! یه جورایی راه زیرمجموعه های سونی رو در پیش گرفته :دی اونا قدرت و درصد و ... مطرح میکنن , زیرمجموعه های EA هم در حال له کردن رقبا هستن :دی Shift 1 که قرار بود هرچی ریسینگ از Forza 3 تا GT5 و Dirt رو نابود کنه. بعد نوبت Medal of Honor شد که میخواست CoD رو از بین ببره. هفته ای یه بار هم که Crysis 2 میاد Halo , Killzone , ... رو میترکونه :دی
البته اصلآ بعید نیست Shift 2 از نظر امتیاز بهتر از GT5 عمل کنه ولی به Forza 3 که ابدآ نمیرسه !

باحال اومدي جنبه نداره يه ذره تو اين نسل ازش تعريف كردن خودشو گم كرد:d

باز سوني از 4 تا يكي نزديك به واقعيت مي شه حداقلم يه عمره چنتا از بهترين استديوهاي بازي زير دستشن بازم مثل ea جو گير نمي شه

خب تجربه ي اول بوده شيفت قبلي !
چه دليلي داره از لحاظ كيفيت يا كميت بخواد با فورزا يا جي تي مقايسه بشه !
والله من تا جاييكه يادمه جي تي تا شماره 3 هيچيش شبيه سيموليشن نبود با اينكه قديميه
بذاريد دو شماره بگذره همه چي براشون جا بيوفته بعد ببينيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or