Shift 2 بهتر از GT , Forza!!!

به نظر شما کدام بهتر است؟

• Forza Motorspor3

رای‌ها: 103 42.4%
  • 5 Gran turismo

رای‌ها: 96 39.5%
  • NFS:Hot Pursuit

رای‌ها: 29 11.9%
  • NFS:Shift

رای‌ها: 15 6.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243

$Dante$

کاربر سایت
به روز رسانی سالانه شرکت EA چیز جدیدی نیست ولی در این سال انتشار دو need for speed
آن هم فقط به فاصله 4 ماه یک رکورد جدید برای این شرکت محسوب می شود.
جالب اینجاست که شیفت 2 اصلا مشابه تعقیب داغ نیست و در زمینه شبیه سازی مانند شیفت 1 ساخته شده و به گفته سازنگان در این بازی حتا بیشتر از شیفت 1 به شبیه سازی سعی شده.
سازنگان همچنین ادعا کرده اند که قصد دارند که دو بازی بزرگ این سبک یعنی Gran tourismo , Forza Motorsport را از میان بردارند.:))
به گفته ی EA ناشر بازی ، بازی آخرین مراحل ساخت و توسعه خودش رو پشت سر می زاره.
این بازی در ماه مارس امسال به بازار خواهد آمد.;)
منبع:
http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedshift2/news.html?sid=6287024&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1&mode=previews

• Like
Reactions: Mr.Death
نتونستم کامل بخونم اما بنظر من :
NFS با اینکار زیر سوال میره ! الان میریزین سرم برای چی این حرف و میزنی , جوابتون و تو چند جمله کوتاه میدم :
خاطرات ما طرفداران این بازی بر اساس تعقیب و گریز در خیابان بوده و خواهد بود نه بازی در سبک GT یا FORZA ! اگه EA واقعا علاقمند هست تو این سبک بازی عرضه کنه خوب با سابقه درخشانش میتونه IP جدید معرفی کنه ! نه بخواهد هر سال یک شماره NFS عرضه کنه

مثال : PROSTREET رالی , UNDERCOVER خیابانی , SHIFT رالی , HP خیابانی ( هر چند UC در حد NFS نبود )

NFS با اینکار زیر سوال میره ! الان میریزین سرم برای چی این حرف و میزنی , جوابتون و تو چند جمله کوتاه میدم :
خاطرات ما طرفداران این بازی بر اساس تعقیب و گریز در خیابان بوده و خواهد بود نه بازی در سبک GT یا FORZA ! اگه EA واقعا علاقمند هست تو این سبک بازی عرضه کنه خوب با سابقه درخشانش میتونه IP جدید معرفی کنه ! نه بخواهد هر سال یک شماره NFS عرضه کنه

مثال : PROSTREET رالی , UNDERCOVER خیابانی , SHIFT رالی , HP خیابانی ( هر چند UC در حد NFS نبود )
دوست عزیز EA سیاستش رو دو ساله که عوض کرده!
سری NFS رو به دو بخش سیمولشن که همون Shiftـه و خیابانی یا آرکــید که آخری HP و شماره بعدیش معلوم نیست چــی هست!

• Like
Reactions: Electronic Arts
چشم قول می دم دیگه تکرار نشه!!!
ولی فکر کنم بدجوری با شیفت حال کرده باشی.

اره بازي خوبي بود ولي خيلي به نسخه دوم اميدوارم>:d<
فكر كنم يه چيز دندون شكن از اب دربياد:d

شما ميتوني هنوز با خاطره هايي كه داري حال كني!چون سبك اركيد NFS نابود نشده.فقط EA بازي رو به دوبخش اركيد و شبيه ساز تقسيم كرده.همين
حتي فكر كنم گفته بودن كه ديگه اول بازي شبيه سازشون اسم NFS رو نميارن.يعني چيزي به نام NFS:SHIFT نداريم بلكه بايد بگيم SHIFT!

EA گفته NFS از FMS و GT بهتره یا گیم اسپات یا خود شما اینجوری فک میکنی؟:دی

اصل خبرش اينه:
تهیه کننده استودیو DICE کل بازی را زیر نظر دارد و رئیس EA هم نظارت مستقیمی روی ساخت بازی دارد و آنها قصد دارند از Forza Motorsport و Gran Turismo هم بالا بزنند. طراح ارشد بازی می گوید Shift سعی دارد هم طرفداران سبک Arcade را جذب خود کند و هم طرفداران شبیه سازی. EA انتظار دارد فروش بازی از دو بازی نام برده بالاتر برود و به موفق ترین بازی Simulator Racing در بازار تبدیل شود.

• Like
Reactions: Pythonistas
کلا عرضه ی شیفت رو میشه یک زنگ خطری یرای رقبا دونست. شاید شیفت در مراحل اولیه خودش رو هم تراز با رقبا نکرده باشه اما از تجربه ای که توی این چند ماه اخیر از EA دیدیم بعید نیست که خطر جدی برای این دو عنوان باشه.

همون Shift هم بین Arcade و Sim گیر کرده بود اما من خودم خیلی باهاش حال کردم مخصوصا پیست HazyView Eight فقط یه لطفی کنن یه دستی به سر و روی فیزیک ماشین ها بکشن تا فکر نکنیم داریم ماشین کاغذی میرونیم .
اما فکر کنم یکم گنده گویی کردن !

هرچقدر فكر ميكنم نميتونم هضم كنم كه GT5 از FM3 تو نظر سنجي بيشتر راي آورده باشه.

يعني Shift 2 كه سهله فكر نكنم تا مدتها لنگه FM3 عرضه بشه.

اصل خبرش اينه:
EA انتظار دارد فروش بازی از دو بازی نام برده بالاتر برود و به موفق ترین بازی Simulator Racing در بازار تبدیل شود.
احمقانه ترین و مضحک ترین و .... هرچی ترین حرفی بود که تا حالا شنیدم یه سازنده بزنه!
فروش بهترین نسخه و پرفروش ترین نسخه NFS روی همه پلتفرم ها به اندازه کم فروش ترین نسخه بازی GT نمیرسه اون وقت Shift 2 که نسخه اولشم هیچ حرف خاصی برای گفتن نداشت میخواد پرفروش ترین و موفق ترین بشه!:))
این بازی خودشم بکشه نمیتونه حتی از فورزا بیشتر بفروشه چه برسه به GT!
نسخه اولشم یکی از بدترین بازیای سیمولی بود که کرده بودم.از فیزیک داغون بازی گرفته تا تعداد ماشین های بازی که وقتی فهمیدم چندتا ماشین داره خندم گرفت!کلا تنها بازیی که از گرفتنش رو PS3 به شدت پشیمون شدم!

• Like
Reactions: ArianUndead
سلام
منم نظرم ميدم
من هرسه عنوان بازي كردم از لحاظ سيموليشن كه از نظر من اول فورزا بعد گرند توريسمو و شيفت
اما سواله نظر سنجي كدام بازي بهتره از نظر من بازي برايه من بهتره كه بيشترين حال بهم بده و بازي نيد فور اسپيد شيفت انتخاب كردم چون واقعا بهم حال داد و يسري اشكالات كوچك داشت كه انشاالله تويه شيفت2 حل بشه

جالبه !!
دوستان چقدر با اعتماد به نفس ميگن بازي هيچي نيست و حرفي برا گفتن نداره و فروش نميكنه !!!
نكنه شماها از اينده اومدين و بازي رو ديدين و بازي كردين و فروشش رو ديدين كه اينطوري ميگين؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or