Shenmue : Town ژاپنی تایید شد

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SHePArd

کاربر سایت
shenmue.jpg

بله!یک Shenmue جدید!اما این Shenmue 3 نیست.گریه ام گرفته!
Shenmue : Town دیشب برای ژاپن تایید شد.و البته برای Yahoo! Japan هم به صورت شبکه ای در زمستان سال جاری قابل فروش خواهد بود.
این شماره,شماره ی سوم این بازی خواهد بود.اما شرط نمیبندیم که این آخرین Shenmue باشد.
همچنین گفته شده Atlus برای نسخه ی Mobage-town ,سه شخصیت را وارد بازی میکند.

منبع

برای اسم تاپیک شرمنده. اومدم بزنم " برای ژاپن تایید شد " ,موضوع رو ارسال نمیکرد.

برای منی که این بازی بهترن بازی عمرم بود خیلی تلخه که شنمو تحت مرورگر وب بیاد مسخرست
shenmue 2 کنسول xbox کجایی که یادت بخیر
اگر برای ps3 یا x360 میومد حاضر بودم 300000 تومن بخرمش و بازیش کنم
به اون دوران خوب فکر میکنم گریم میگیره:-s

طرفدارای این بازی واقعا گریه میکنند
راستی متنش جالبه نگاه :
Yes, there is a new Shenmue. No, it’s not ShenmueYes, there is a new Shenmue. No, it’s not Shenmue 3. Am cry 3. :((

فکر کنم سگا بد ترین ضربه ی احساسی ممکن رو به طرفداران سری وارد کرد.
کسانی که اولش بی خبر میان تو نت و یهو می بینن "Shenmue Town" تایید شد و از خوشحالی گریه شون می گیره و چند ثانیه تو شوک می مونن. بعد که میان متن خبر رو میبینن... دلشون می خواد یا خودشون رو بکشن یا دفتر سگا رو آتیش بزنن.

• Like
Reactions: VahiD_ST
کلا Sega شرکت عجیبیه ! یه سری بازی میزنه که ارزش ۱ دقیقه بازی کردن رو هم نداره بعد از دستش درمیره بازیایی مثل Shenmue رو میزنه و با این که خیلی عالی میشن کمترین توجه رو میکنه! نمونش همین VC که اینهمه فروش کرد و منتقدین چراغ سبز نشون دادن بعد اومد نسخه بعدیشو رو PSP زد !!!
سالانه این همه هزینه میکنه نمیاد یه عنوان محبوب مثل اینو درست ادامه بده :frown:

• Like
Reactions: гадюка
امیدوارم سگا یکم به ابراز احساسات طرفدارانش پاسخ بده ... نه اینکه نامردی کنه و سالانه یدونه یاکوزا بده بیرون ... هرچند من اون رو هم دوس دارم ، اما خوب ،این کجا و اون کجا ...
بازم منتظر میمونیم ... حداقل این خبر نشون میده سگا یادشه یه IP به اسم شنمو داره !
لعنت به سگا
ng3vfvad0ozc6kw6fps.gif

به به ... ! طرفدارای شنمو رو نیگا !!! ماشاا... ، ماشاا...
کیوان خان تبریک ! :biggrin1:
ممنون فرهود جان ... امامیبینی که ، چیز دندون گیری نیست! :(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or