Shenmue : Town ژاپنی تایید شد

• Thread starter Thread starter SHePArd
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SHePArd

کاربر سایت
shenmue.jpg

بله!یک Shenmue جدید!اما این Shenmue 3 نیست.گریه ام گرفته!
Shenmue : Town دیشب برای ژاپن تایید شد.و البته برای Yahoo! Japan هم به صورت شبکه ای در زمستان سال جاری قابل فروش خواهد بود.
این شماره,شماره ی سوم این بازی خواهد بود.اما شرط نمیبندیم که این آخرین Shenmue باشد.
همچنین گفته شده Atlus برای نسخه ی Mobage-town ,سه شخصیت را وارد بازی میکند.

منبع

برای اسم تاپیک شرمنده. اومدم بزنم " برای ژاپن تایید شد " ,موضوع رو ارسال نمیکرد.

از نظر من این بازی مثل یه پیش غذاست واسه غذای خوشمزه اصلی :d
اشتباه نکن! پیش غذا یعنی Collection از نسخه 1 و 2( HD) بدن بیرون! اونم واسه x360! بعد از انتشار هم بگن Shenmue 3 در دست ساخت بوده سال دیگه عرضه میشه! :x یعنی میشه خدا؟;;)=(( در این صورت بنده با سگا آشتی میکنم!

اشتباه نکن! پیش غذا یعنی Collection از نسخه 1 و 2( HD) بدن بیرون! اونم واسه x360! بعد از انتشار هم بگن Shenmue 3 در دست ساخت بوده سال دیگه عرضه میشه! :x یعنی میشه خدا؟;;)=(( در این صورت بنده با سگا آشتی میکنم!
من این شایعه رو تو یه فروم چند وقت پیش خوندم ... بهر حال هرچی باشه این بار قضیه یکم جدی تر از آوردن ریو هازوکی توی رالی مسخره ی سگاست !!!

من این شایعه رو تو یه فروم چند وقت پیش خوندم ... بهر حال هرچی باشه این بار قضیه یکم جدی تر از آوردن ریو هازوکی توی رالی مسخره ی سگاست !!!
جدی میگی؟! یعنی اینقدر زود سگا میخواد باهاش کنار بیام؟! ایول ! کاشکی یه چیز دیگه از خدا میخواستم! کم کم شایعه میشه بعد به واقعیت تبدیل میشه!:d

یعنی تحت مرورگر وب میاد؟ اشتباه نشده؟!!! چرا اخه؟!!!)x

mobage-town ژاپن از معروفترین ارائه دهنده های بازی روی موبایل هست - جدیدا یاهو ژاپن با DeNA Co صاحب این سرویس قرارداد بسته که بشه از طریق یاهو روی PC هم اون بازی رو انجام داد - یعنی هم از طریق موبایل هم از طریق PC میشه بازی کرد ( تحت شبکه اینترنت )

اینجور که داری پیش میری تا زمان عرضه Shenmue 3 فکر کنم کیوون روز و شب خواب نداری!
اگه ناراحتی میخوای خودم شماره 3 رو بسازم بهت بدم؟:d

اینجور که داری پیش میری تا زمان عرضه Shenmue 3 فکر کنم کیوون روز و شب خواب نداری!
اگه ناراحتی میخوای خودم شماره 3 رو بسازم بهت بدم؟:d
منو تو که هیچی وحید ، پول ماکرو هم نمیرسه خرج بازی رو بده تا ساخته شه !!!
پیتر مور یادمه از واژه "وحشتناک" برای خرج و هزینه های ساخت این بازی نام برده بود ... دم یه TGS بود باهاش مصاحبه کرده بودن ... گفته بود یه بازی ژاپنی رو میخواد انحصاری کنه ، همه رفتیم تو فضا آخر معلوم شد بازیه نینجا گایدن 2 بوده !
نه شنمو 3 !!!

منو تو که هیچی وحید ، پول ماکرو هم نمیرسه خرج بازی رو بده تا ساخته شه !!!
پیتر مور یادمه از واژه "وحشتناک" برای خرج و هزینه های ساخت این بازی نام برده بود ... دم یه TGS بود باهاش مصاحبه کرده بودن ... گفته بود یه بازی ژاپنی رو میخواد انحصاری کنه ، همه رفتیم تو فضا آخر معلوم شد بازیه نینجا گایدن 2 بوده !
نه شنمو 3 !!!
عیب نداره خودم یه جوری از زیر ساختش در میام.:d غمت نباشه.
فقط تو مراحل ساخت پشتمو خالی نکنید.:d

عیب نداره خودم یه جوری از زیر ساختش در میام.:d غمت نباشه.
فقط تو مراحل ساخت پشتمو خالی نکنید.:d
پس منم کمکت میکنم
من بیشتر طراح قسمت بانوان رو دوست دارم :d
اولین عکس از بازی shenmue 3 منتشر شد .تصاویر مربوط به نسخه ps3 هست :
خواهر ryo با چادر ملی
fcdddd12e30a49378858.jpg

گفته شده بازی انحصاری ps3 هست چون حجم بازی 50 گیگ هست و فقط توی بلوری جا میشه >:d<
جدا گرافیکش خوبه ها

• Like
Reactions: SHePArd
mobage-town ژاپن از معروفترین ارائه دهنده های بازی روی موبایل هست - جدیدا یاهو ژاپن با DeNA Co صاحب این سرویس قرارداد بسته که بشه از طریق یاهو روی PC هم اون بازی رو انجام داد - یعنی هم از طریق موبایل هم از طریق PC میشه بازی کرد ( تحت شبکه اینترنت )
آهان!!
1775465335wan.gif

در هر صورت ما که نمیتونم بازیش کنیم!
1775465362wan.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or