SharpEmu | KytyPS5 | PS5 Emulator

این بازیو فک کنم با دسته اکسباکس بری ب خودت ظلم کردی.

من جفت دسته هارو دارم موتور ویبره اکسباکس مث پیکور میمونه در مقابل دوالسنس.
جدا ازین جایرو هم ک نداره...
منم نصف دسته های معروف داشتم یا دارم
هاپتیک فیدبک دوال سنس برای انحصاری های خودش انصافا خوبه اما...
اما حس واقعی نداره یعنی شوک دسته زیادی حالت ریز و تیز داره
برای همینم فقط انحصاری هاش که دیتیل خیلی بیشتری دارن حس بهتری می دن اما بازم اون مدل سنگینی ویبره سمت چپ بهت نمی دن
برای همینم توی بازی های دیگه من شوک ایکس باکس ترجیح می دم حس ضربه واقعی تر منتقل می کنه
گذشته از اینا دسته های جدید معروف چینی خیلی این مدل شوک دسته ایکس باکس بهتر قوی تر و سریع ترش کردن
من شوک این دسته های جدید چینی به همشون ترجیح می دم اصلا دسته های جدید چینی یک سر و گردن از همه دسته های الیت اینا بهترن خیلی ها هنوز نمی شناسن اما مدل های معروفش لولی جدیدی از لذت بازی ارائه می ده

منم نصف دسته های معروف داشتم یا دارم
هاپتیک فیدبک دوال سنس برای انحصاری های خودش انصافا خوبه اما...
اما حس واقعی نداره یعنی شوک دسته زیادی حالت ریز و تیز داره
برای همینم فقط انحصاری هاش که دیتیل خیلی بیشتری دارن حس بهتری می دن اما بازم اون مدل سنگینی ویبره سمت چپ بهت نمی دن
برای همینم توی بازی های دیگه من شوک ایکس باکس ترجیح می دم حس ضربه واقعی تر منتقل می کنه
گذشته از اینا دسته های جدید معروف چینی خیلی این مدل شوک دسته ایکس باکس بهتر قوی تر و سریع ترش کردن
من شوک این دسته های جدید چینی به همشون ترجیح می دم اصلا دسته های جدید چینی یک سر و گردن از همه دسته های الیت اینا بهترن خیلی ها هنوز نمی شناسن اما مدل های معروفش لولی جدیدی از لذت بازی ارائه می ده

البته منم بخاطر بازی های معمول میگم ویبره دوالسنس خیلی بهتره. وگرنه ساپورت رسمی دوال سنس که خیلی خیلی کم پیدا میشه و مهم نیس.

ولی تو بازی های دیگه مثلا RDR بنظرم دوالسنس بهتر بود.
یا تو بازی های ریسینگ که یه ویبره مداوم ولی کمی نیازه که حرکت ماشین رو آسفالت رو منتقل کنه. شاید سلیقه ایه ولی بطور کلی میگم دسته سری ایکس نسبت به ۳۶۰ پیشرفت خاصی نکرده رامبلش. (صرفا ارگونومی بهتر شده).

اون دسته های ترد پارتی هم ک میگی من برند Gamesir میخواستم بخرم ولی دیدم بطرز عجیبی دارن گرون میدن تو ایران ینی اصن با قیمت دلاریش جور در نمیومد. برا همین یه دسته سری x تولید ۲۰۲۰ گرفتم بصرفه تر بود.

ASTRO BOT رسید به 60 فریم و کاملا قابل بازی شد . قابلیت سیو و موشن سنسور دسته ها اضافه شد.

همونجور که قبلاً گفتم PS5 کامپایلر از رگ گردن نزدیک تر . پروژه AnyPS5 به تازگی به منظور پورت کامل PS5 به PC شروع به کار کرده .باید دید با چه سرعت میتونه اولین بازی PS5 رو به صورت Native واسه PC کامپایل کنه

GitHub - boykopovar/AnyPS5: Convert PS5 executables to run natively on Linux and Windows

آخرین ویرایش:
https://wccftech.com/playstation-5-emulation-milestone-unreal-engine-5-silent-hill-2-igpu/

ی فورک جدید از KytyPS5 به نام KytyPlus تونسته Silent Hill 2 Remake رو ی لپتاپ ضعیف با 512 مگ رم و کارت گرافیک داخلی بوت کنه و بدن مشکل تا Intro بره. نکته حائز اهمیتش اینه که تونسته بدون نیاز به Firmware بوتش کنه که رسماً کار سونی واسه شکایت از شبیه ساز ها در آینده رو غیر ممکن میکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or