SharpEmu | KytyPS5 | PS5 Emulator

این بازیو فک کنم با دسته اکسباکس بری ب خودت ظلم کردی.

من جفت دسته هارو دارم موتور ویبره اکسباکس مث پیکور میمونه در مقابل دوالسنس.
جدا ازین جایرو هم ک نداره...
منم نصف دسته های معروف داشتم یا دارم
هاپتیک فیدبک دوال سنس برای انحصاری های خودش انصافا خوبه اما...
اما حس واقعی نداره یعنی شوک دسته زیادی حالت ریز و تیز داره
برای همینم فقط انحصاری هاش که دیتیل خیلی بیشتری دارن حس بهتری می دن اما بازم اون مدل سنگینی ویبره سمت چپ بهت نمی دن
برای همینم توی بازی های دیگه من شوک ایکس باکس ترجیح می دم حس ضربه واقعی تر منتقل می کنه
گذشته از اینا دسته های جدید معروف چینی خیلی این مدل شوک دسته ایکس باکس بهتر قوی تر و سریع ترش کردن
من شوک این دسته های جدید چینی به همشون ترجیح می دم اصلا دسته های جدید چینی یک سر و گردن از همه دسته های الیت اینا بهترن خیلی ها هنوز نمی شناسن اما مدل های معروفش لولی جدیدی از لذت بازی ارائه می ده

منم نصف دسته های معروف داشتم یا دارم
هاپتیک فیدبک دوال سنس برای انحصاری های خودش انصافا خوبه اما...
اما حس واقعی نداره یعنی شوک دسته زیادی حالت ریز و تیز داره
برای همینم فقط انحصاری هاش که دیتیل خیلی بیشتری دارن حس بهتری می دن اما بازم اون مدل سنگینی ویبره سمت چپ بهت نمی دن
برای همینم توی بازی های دیگه من شوک ایکس باکس ترجیح می دم حس ضربه واقعی تر منتقل می کنه
گذشته از اینا دسته های جدید معروف چینی خیلی این مدل شوک دسته ایکس باکس بهتر قوی تر و سریع ترش کردن
من شوک این دسته های جدید چینی به همشون ترجیح می دم اصلا دسته های جدید چینی یک سر و گردن از همه دسته های الیت اینا بهترن خیلی ها هنوز نمی شناسن اما مدل های معروفش لولی جدیدی از لذت بازی ارائه می ده

البته منم بخاطر بازی های معمول میگم ویبره دوالسنس خیلی بهتره. وگرنه ساپورت رسمی دوال سنس که خیلی خیلی کم پیدا میشه و مهم نیس.

ولی تو بازی های دیگه مثلا RDR بنظرم دوالسنس بهتر بود.
یا تو بازی های ریسینگ که یه ویبره مداوم ولی کمی نیازه که حرکت ماشین رو آسفالت رو منتقل کنه. شاید سلیقه ایه ولی بطور کلی میگم دسته سری ایکس نسبت به ۳۶۰ پیشرفت خاصی نکرده رامبلش. (صرفا ارگونومی بهتر شده).

اون دسته های ترد پارتی هم ک میگی من برند Gamesir میخواستم بخرم ولی دیدم بطرز عجیبی دارن گرون میدن تو ایران ینی اصن با قیمت دلاریش جور در نمیومد. برا همین یه دسته سری x تولید ۲۰۲۰ گرفتم بصرفه تر بود.

ASTRO BOT رسید به 60 فریم و کاملا قابل بازی شد . قابلیت سیو و موشن سنسور دسته ها اضافه شد.

همونجور که قبلاً گفتم PS5 کامپایلر از رگ گردن نزدیک تر . پروژه AnyPS5 به تازگی به منظور پورت کامل PS5 به PC شروع به کار کرده .باید دید با چه سرعت میتونه اولین بازی PS5 رو به صورت Native واسه PC کامپایل کنه

GitHub - boykopovar/AnyPS5: Convert PS5 executables to run natively on Linux and Windows

آخرین ویرایش:
https://wccftech.com/playstation-5-emulation-milestone-unreal-engine-5-silent-hill-2-igpu/

ی فورک جدید از KytyPS5 به نام KytyPlus تونسته Silent Hill 2 Remake رو ی لپتاپ ضعیف با 512 مگ رم و کارت گرافیک داخلی بوت کنه و بدن مشکل تا Intro بره. نکته حائز اهمیتش اینه که تونسته بدون نیاز به Firmware بوتش کنه که رسماً کار سونی واسه شکایت از شبیه ساز ها در آینده رو غیر ممکن میکنه !

ASTRO BOT رسید به 60 فریم و کاملا قابل بازی شد . قابلیت سیو و موشن سنسور دسته ها اضافه شد.

همونجور که قبلاً گفتم PS5 کامپایلر از رگ گردن نزدیک تر . پروژه AnyPS5 به تازگی به منظور پورت کامل PS5 به PC شروع به کار کرده .باید دید با چه سرعت میتونه اولین بازی PS5 رو به صورت Native واسه PC کامپایل کنه

GitHub - boykopovar/AnyPS5: Convert PS5 executables to run natively on Linux and Windows
هنوز ویدیو هایی که از این بازی هست با فریم خیلی پایینه. جایی گفته شده که ۶۰ فریم قابل بازیه؟

اون دسته های ترد پارتی هم ک میگی من برند Gamesir میخواستم بخرم ولی دیدم بطرز عجیبی دارن گرون میدن تو ایران ینی اصن با قیمت دلاریش جور در نمیومد. برا همین یه دسته سری x تولید ۲۰۲۰ گرفتم بصرفه تر بود.
اره گیمسیر g7 pro حرف نداره من 2 تاش ازش دارم. دیگه چون تک میاد قیمتش خیلی بالاتر می افته اما ارزشش داره به مراتب از دسته الیت بهتره. دسته گولی کیت tt max هم دارم اون دقیقا هاپتیک فید بک 5 داره اما می گم اون حالت تیزیش که داره زیاد نمی پسندم البته 3 تا حالت ویبره داره یکیش هاپتیک هست. tt max هم بهترین برای بازی های دوربین 2d هست که دیپد لازمه

این شبیه ساز از شبیه ساز ps4 هم داره جلو می زنه داستان چیه :D

• Like
Reactions: Changed_Man 50
سال 2040 در انتظار اینکه سازنده شبیه ساز PS7 عنوان Shadow of Colossus Remake برای PC پورت کنه
IMG_20260924_162806.jpg
مایه تأسفه که شاهکار Fumito Ueda هنوز رو PC در دسترس نیست و به عنوان بی هویتی مثل Astro Bot اهمیت میدن و تلاش می‌کنند تا پورتش کنن رو PC (با احترام به طرفداران این عنوان)

• Like
Reactions: Iman Shadow
سال 2040 در انتظار اینکه سازنده شبیه ساز PS7 عنوان Shadow of Colossus Remake برای PC پورت کنه
View attachment 423337
مایه تأسفه که شاهکار Fumito Ueda هنوز رو PC در دسترس نیست و به عنوان بی هویتی مثل Astro Bot اهمیت میدن و تلاش می‌کنند تا پورتش کنن رو PC (با احترام به طرفداران این عنوان)
اونکه به تازگی روی نسخه های اخیر Shadps4 قابل اجرا شده.
نهایتا تا چندماه دیگه کاملا فیکس میشه.
تاپیک را اشتباه آمدی :D

اونکه به تازگی روی نسخه های اخیر Shadps4 قابل اجرا شده.
نهایتا تا چندماه دیگه کاملا فیکس میشه.
تاپیک را اشتباه آمدی :D
تاپیک را اشتباه نیامده ام
اتفاقا برای عناوین PS4 باید به شبیه ساز PS5 امید داشت، سرعت پیشرفتشون غیر قابل قیاسه
SHOC هم خیلی وقته قابل اجرا شده و تا چند وقت پیش تا منو بوت میشد ولی الان تا ویدیو intro با کلی texture failure و.. سرعت پیشرفتش لاکپشتیه و به PS4 Shad آدم بخواد امید داشته باشه نهایت مثل میم بالا میشه که فرستادم، چندسال جون کندن تا Bloodborne رو با کمترین نقص ران کنن الان عناوین PS5 تو ۱-۲ ماه کامل قابل بازی میشن و بقیه تایم صرف بهینه سازی شون داره میشه، پس احتمال اینکه شبیه ساز PS5 بتونه در زمان خیلی کمتری یک عنوان PS4 بصورت مطلوب اجرا کنه بیشتر از شبیه ساز Shad PS4

View attachment 423337
پروسه دیکامپولیشن بازی های سوییچ و ps5 همین الانشم شروع شده فکر نکنم که انقدر طول بکشه.

تاپیک را اشتباه نیامده ام
اتفاقا برای عناوین PS4 باید به شبیه ساز PS5 امید داشت، سرعت پیشرفتشون غیر قابل قیاسه
SHOC هم خیلی وقته قابل اجرا شده و تا چند وقت پیش تا منو بوت میشد ولی الان تا ویدیو intro با کلی texture failure و.. به PS4 Shad آدم بخواد امید داشته باشه نهایت مثل میم بالا میشه که فرستادم، چندسال جون کندن تا Bloodborne رو با کمترین نقص ران کنن الان عناوین PS5 تو ۱-۲ ماه کامل قابل بازی میشن و بقیه تایم صرف بهینه سازی شون داره میشه، پس احتمال اینکه شبیه ساز PS5 بتونه یک عنوان PS4 بصورت مطلوب اجرا کنه بیشتر از Shad PS4
نه کاملا اینگیم شده بازی.

سرعت Kyty بالاست ولی دقیقا مثل چندماه اول Shad داره پیش میره.
بلادبورن همون چندماه اول کاملا قابل بازی و تموم کردن بود به اضافه بازیهای دیگه، کی گفته چندسال طول کشیده؟

ولی قابل بازی بودن یه چیزه... اجرای بدون نقص و یک به یک مثل کنسول اصلی یا حتی بهتر یه چیز دیگست.

خب حتما شبیه سازهای PS5 به دلیل جدیدتر بودن پلتفرم و تعداد بالای کدنویسهایی که داوطلبانه تو توسعه شبیه ساز دخیل میشن در حال حاضر بیشتره ...
ولی خب به این هم باید توجه کنی که Shadps4 خیلی خیلی منابع سیستمی کمتری میخواد برای اجرای بازیهای خودش.

حرفم اینه که حتی اگه Kyty یه روزی بتونه بازیهای PS4 رو هم در حد عالی اجرا کنه باز Shad برای این کار به اون اولویت اول رو داره.

این ویدیوهایی که از اجرای بازیها روی Kyty میبینی عملا روی 80-70 درصد (حتی شاید هم بیشتر) از سیستمهای ملت قابل اجرا نیست.

• Like
Reactions: m.a.t
بازی های اوئدا رو شبیه ساز PS3 هم قابل بازیه

حالا اون ریمیک شدو آف کلاسس نمیدونم چقدر با اصلی فرق کرده

من Ico رو شبیه ساز PS2 دارم اونم خوبه.

راه های رسیدن به خدا بسیاره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or