SharpEmu | KytyPS5 | PS5 Emulator

astro bot و demons souls remake با فریم مطلوب کاملا قابل بازی شدن :D :D

یه چیزی که واسه من عجیبه اینه که تو شبیه سازای قبلی حتی rpcs3 که سالها روش کار کردن هنوزم افکت های پیچیده مثل نورپردازی و آتیش و دود خروجی بدون مشکل ندارن اجبارا خیلی چیزا رو غیرفعال میکنیم. این چطور تنها مشکلش فریم ریته؟ تصویر دقیقا خود ps5 ـه. هیچ باگ و گلیچی وجود نداره :|

• Like
Reactions: Dante _Sparda
یه چیزی که واسه من عجیبه اینه که تو شبیه سازای قبلی حتی rpcs3 که سالها روش کار کردن هنوزم افکت های پیچیده مثل نورپردازی و آتیش و دود خروجی بدون مشکل ندارن اجبارا خیلی چیزا رو غیرفعال میکنیم. این چطور تنها مشکلش فریم ریته؟ تصویر دقیقا خود ps5 ـه. هیچ باگ و گلیچی وجود نداره :|
احتمالا بخاطر معماری ps5 هست که خیلی بیشتر از کنسول های قبلی به پی سی نزدیک شده برای همین شبیه سازیش هم راحتتره. معماری ps3 رسما سرطان بودش:دی

درسته :D تا اونجا که من در جریانم سخت افزار PS3 و پردازنده ی cell شاهکارش در اون زمان :D صدای سازنده های گیم برای پورت روی کنسولش رو هم در آورده بود ' چه برسه به شبیه سازی کردنش روی PC . فشار عجیبی که به CPU برای اجرای بازیاش وارد میشد باعث میشه بازیا رو بدرستی نتونه اجرا کنه و هنوزم برای اجرای بازیاش بصورت بی نقص به CPU های چند هسته ای و گرون قیمت نیازه . اما ps4 و 5 تا حدود زیادی سخت افزارشون به PC شبیه هستش و خیلی پیچیدگی خاصی ندارن .

عجب وضعیتی شده! :دی
توی حالت قبلی، با توجه به ارزون بودن پورت‌ها حداقل یه پولی هرچند اندک نصیب سونی می‌شد ولی الآن دیگه...

ba5617_26b1d5yr.jpg

درود
جایی هست بشه استروبات رو دانلودو خودمون تست کنیم؟

چنتا سورس ایرانی دیدم لینکاشو گذاشتن ' همچنانم کار میکنه :D کافیه ( astro bot دانلود ) رو سرچ کنید . چنتای اول سایتای با پدر مادری ان :D

عجب وضعیتی شده! :دی
توی حالت قبلی، با توجه به ارزون بودن پورت‌ها حداقل یه پولی هرچند اندک نصیب سونی می‌شد ولی الآن دیگه...

ba5617_26b1d5yr.jpg

اندک پول رو واقعا موافق نیستم :D من نمیدونم توقع سونی از فروش عناوینش روی PC چقدر بوده . طمع داشته یا نه !! اما قطعا فروش 2/3 ملیونی برای عناوینی که تا حالا تخفیف بالای 40 درصد رو به عمرشون ندیدن نمیتوه عدد پایینی باشه . تازه با اختلاف چندسال از رلیز نسخه ی کنسولی !!

احتمالا بخاطر معماری ps5 هست که خیلی بیشتر از کنسول های قبلی به پی سی نزدیک شده برای همین شبیه سازیش هم راحتتره. معماری ps3 رسما سرطان بودش:دی
درسته :D تا اونجا که من در جریانم سخت افزار PS3 و پردازنده ی cell شاهکارش در اون زمان :D صدای سازنده های گیم برای پورت روی کنسولش رو هم در آورده بود ' چه برسه به شبیه سازی کردنش روی PC . فشار عجیبی که به CPU برای اجرای بازیاش وارد میشد باعث میشه بازیا رو بدرستی نتونه اجرا کنه و هنوزم برای اجرای بازیاش بصورت بی نقص به CPU های چند هسته ای و گرون قیمت نیازه . اما ps4 و 5 تا حدود زیادی سخت افزارشون به PC شبیه هستش و خیلی پیچیدگی خاصی ندارن .
میفهمم، درسته یه بخش زیادیش به خاطر CELL بوده منتها مثلا شبیه ساز ps4 هم راحت دو سه سال طول کشید بلادبورن روش مثل آدم اجرا شه. چند ماهه واقعا یه تجربه درست حسابی داره میده. ولی این از همون اول انگار بدون مشکل اجرا شده فقط فریم خوب نمیده.

من حتی شک دارم همون مشکل فریم هم داشته باشه :)) یارو دستی محدودش کرده پروسش زمان بر به نظر بیاد :D

جدا از بحث سخت افزار ps3 که دوستان گفتن، این پیشرف شدید بیشتر نتیجه وجود AI هست وگرنه همین مشکل پرفورمنس هم مدت ها طول میکشید حل بشه پیشرفت هیچ شبیه سازی تا حالا در این حد نبوده.
کلا این مدت پیشرفت خیلی شدیدی تو زمینه کرک بازیا و جیلبریک کنسولا و شبیه سازا داشتیم بیشتر بخاطر AI بوده. شدیدا کارارو سریع کرده خصوصا تو پروژه های کوچیک.

به خاطر شباهت معماری کنسولا به PC ما اینجا چیزی به نام شبیه ساز دیگه نداریم صرفا یک سری ابزار داریم که کد های دستگاه رو واسه PC ترجمه (Translate) میکنه . نمونه مشابهش میشه به ابزاری که ولو داره واسه اوردن بازیای ویندوز به لینوکس و اندروید توسعه میده اشاره کرد. هم سرعت کار بالاتر ـه همم سر بار CPU به شدت کمتر ـه . البته یـ چیز دیگه هم هست PS5 دقیقا سخت افزار اپگرید شده PS4 ـه پس طبیعیه وقتی PS4 شبیه سازش اون همه راه رو رفته شبیه ساز PS5 سریع تر به نتیجه برسه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or