SharpEmu | KytyPS5 | PS5 Emulator

God of War: Sons of Sparta با AnyPS5 به صورت Native بدون شبیه ساز کاملا قابل بازی شد . گفته میشه بازی به شکل پیش فرض آیکون های کیبورد و ماوس رو هم تو خودش داره . یعنی یـ زمانی قرار بوده برای PC هم منتشر بشه
چند روز پیش دیدم یه عده افتادن به اینکه دوتا بازیو بکنن تو همدیگه. اسپایدرمن رو مستقیم کرده بودن تو بتمن ارخام نایت. اول فکر کردم ماده و گفتم خب چیز خاصی نیست. کپشن رو خوندم و بیشتر دقت کردم دیدم مستقیم تمام مکانیزمای اسپایدرمنه و یه ماد ساده نیست با این سرعتی که دارن با ai کار انجام میدن دیگه شبیه ساز منسوخ شده رسما بازیارو decompile میکنن بعد مستقیم پورت native میکنن با تمام ایکونا و پشتیبانی کامل.
تو دوره عجیبی هستیم

چند روز پیش دیدم یه عده افتادن به اینکه دوتا بازیو بکنن تو همدیگه. اسپایدرمن رو مستقیم کرده بودن تو بتمن ارخام نایت. اول فکر کردم ماده و گفتم خب چیز خاصی نیست. کپشن رو خوندم و بیشتر دقت کردم دیدم مستقیم تمام مکانیزمای اسپایدرمنه و یه ماد ساده نیست با این سرعتی که دارن با ai کار انجام میدن دیگه شبیه ساز منسوخ شده رسما بازیارو decompile میکنن بعد مستقیم پورت native میکنن با تمام ایکونا و پشتیبانی کامل.
تو دوره عجیبی هستیم
حالا بازی کردن Native بازیای PS5 بماند . ملت واسه نسخه جیلبریک کنسول شبیه ساز PC هم ساختن . چهار روز دیگه بازیا PC هم پورت میشن به PS5 !!!!!
بالاتر هم گفتم رسما و شرعا وارد عصر هوش مصنوعی شدیم واقعا سرعت پیشرفت زیاد ـه !!!

پ.ن : در مورد این تلفیق کردن بازیا یـ چیز رو بگم :
این مدل تو هم کردن بازیا صرفا به شکل Brute Forces ـه یعنی خیلی فرق داره با خود ماد کردن بازیا در کل خیلی جالبه . کاری میکنه که دو تا بازی به صورت هم زمان با هم تلفیق بشن . باید هردو به شکل موازی رندر بشن بعد AI میاد لاجیک بازیا رو با هم تلفیق میکنه و خروجی میده . فعلا به درد میم و کلیپ تو اینترنت میخوره تا بازی کردن

معماری PS5 دقیقا شبیه یک PC استاندارد هستش (Zen2 + RDNA2)
این یعنی ساخت پورت مستقیم از بازیهای PS5 برای PC کاملا در دسترسه و نیازی به شبیه سازی پردازنده ندارن.
ولی هنوز کتاب‌خونه‌های زیادی هست که باید از نو نوشته بشن و متاسفانه خیلی هم پیچیده هستن ( مثلا DualSense, فایل منیجر, سیستم صدا, api های گرافیکی مخصوص هر بازی و...)

شانسی که هست الآن Ai خیلی میتونه به تیم های توسعه این برنامه ها کمک کنه که سریعتر پیش برن (مثلا در حالت عادی سالها طول می‌کشید الآن شده ماه ها یا حتی هفته ها)
تفاوت مدل اجرای native و امولاتور هم زمین تا آسمونه! درکل امولاتور ها به سخت افزار های قدرتمندتری نیاز دارن و بعضا ممکنه رو بعضی از سیستم ها باوجود سخت افزار قدرتمند هم بهینه اجرا نشن. ولی در حالتی که سیستم به کدهای بومی دسترسی پیدا میکنه، بار پردازشی نسبت به امولاتور سنگین پایین میاد در نتیجه روان تر و با سخت افزار‌ به مراتب ضعیف تر هم اجرا میشه (مشکلات رایج امولاتور ها مثل ایرادات صدا و گلیچ شدن تصویر و کرش های ناگهانی رو هم نداره دیگه)

• Like
Reactions: ravi
حالا بازی کردن Native بازیای PS5 بماند . ملت واسه نسخه جیلبریک کنسول شبیه ساز PC هم ساختن . چهار روز دیگه بازیا PC هم پورت میشن به PS5 !!!!!
بالاتر هم گفتم رسما و شرعا وارد عصر هوش مصنوعی شدیم واقعا سرعت پیشرفت زیاد ـه !!!

پ.ن : در مورد این تلفیق کردن بازیا یـ چیز رو بگم :
این مدل تو هم کردن بازیا صرفا به شکل Brute Forces ـه یعنی خیلی فرق داره با خود ماد کردن بازیا در کل خیلی جالبه . کاری میکنه که دو تا بازی به صورت هم زمان با هم تلفیق بشن . باید هردو به شکل موازی رندر بشن بعد AI میاد لاجیک بازیا رو با هم تلفیق میکنه و خروجی میده . فعلا به درد میم و کلیپ تو اینترنت میخوره تا بازی کردن
بیشتر شبیه شوکیس هست. تو حالت فعلی درسته هیچ ارزشی نداره ولی با دیدن همین میشه متوجه شد یکی که وقت و انرژی و خلاقیت و دانششو داشته باشه چه شاهکارایی میتونه از توش دربیاره. تو همین چیزی که نشون داده شد صد برابر بهتر از ماد هایی که تو این همه سال میساختن دراومده حالا همون دولوپرایی که ماد میساختن با کمک ai و چیزی که اینجا دیدیم بیان بسازن خروجی شاهکار میشه جذابیتش برای من از اون نظر بود

• Like
Reactions: K I 1 1 E R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or