Share کردن بازی های PlayStation Network

سلام و خسته نباشید من و دوستم uncharted 2 رو با هم آنلاین بازی میکنم خیلی هم حال میده اون رفته psn cart گرفته و رفته DLC MAP و امکانات دیگه رو گرفته و تا 4 دفعه میتونه بگیره به من user و passwordesh رو داده که منم برم DLC MAP ها رو بگیرم ولی وقتی میخوام user و password اونو بدم به من پیغام میده که شما قبلا یک اکانت باز کردید نمیتونید از اکانت دیگه استفاده کنید میشه منو دقیق راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که از اکانت دوستم استفاده کنم و اونا رو بگیرم خیلی ممنون میشم

با تشکر محمود.ق
مواظب باشید که دوباره روی user خودتون user و pass دوستتون رو وارد نکنید چون ممکنه بن بشه و وا ویلا کی بیاد از بن در بیاره حالا

سلام
دوستان من میخوام یکی از این 2 بازی زیر رو بگیرم اما پول 1 دونشو دارم.اگه شما یکی از ان دوتا رو دارید و اون یکی رو هم می خواید بگید من اون یکی رو بخرم بعد باهم شیر کنیم
فقط از دارا بودن دفعات دانلود اطمینان داشته باشید لطفا
flower
heavy wepone

اگه شرایط دیگه ای هست pm me لطفا
ممنون

سلام دوستانِ من تو استور می‌شه بازی کامل رو خرید؟؟یعنی‌ همهٔ بازی باشه مثل اینکه ما بعضی‌ پس۳ می‌خریم بازی کامل هست مثل اون می‌شه ؟ya فقط ۲ مرحله از بازی وجود دارد؟؟مپ پک جدید بلک اپس رو اگه بخوام با پس۳ دانلود کنم نیاز به وپن دارم؟؟

سلام دوستانِ من تو استور می‌شه بازی کامل رو خرید؟؟یعنی‌ همهٔ بازی باشه مثل اینکه ما بعضی‌ پس۳ می‌خریم بازی کامل هست مثل اون می‌شه ؟ya فقط ۲ مرحله از بازی وجود دارد؟؟مپ پک جدید بلک اپس رو اگه بخوام با پس۳ دانلود کنم نیاز به وپن دارم؟؟
بعضی از بازیا الان کاملشون تو Store هست ! به اونایی که 2تا مرحله داره (مثلا) ، میگن دمو (DEMO) !
نه نیازی به چیز پی ان نیست !

سلام

من بازی ندارم:d ولی DLC های 1 و 2 بازی Mortal Kombat (لباسهای کلاسیک 7 کارکتر و کارکتر اسکارلت) رو دارم.
و دنبال دو بازی Flower و Fat Princess هستم.

اگه کسی خواست pm بزنه و بگه تا باهم تعویض کنیم. :)

من بازی Lara Croft رو دارم . با بازی های پشنهادی شما عوض میکنم

من سری های قبلی تام رایدر رو بازی میکردم تو کامپیوتر.
لارا کرافت اسم شخصیت اصلی تام رایدر بودش.
الان شما منظورت از این لارا کرافت همون تام رایدره؟
من حاضرم این بازی رو باهاتون شیر کنم!
فعلا هم چند تا بازی بیشتر ندارم :
COD 4
infamous 1
killzone 2
motorstorm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or