Share کردن بازی های PlayStation Network

شر کردن کاملا قانونی هست چرا که تو خود اطلاعات بازی هنگامی که می خواین بازی رو بخرید نوشته که شما می تونید این بازی رو روی 5 تا ps3 acctive کنید و مشکلی نداره;)

یکی مبگفت کاملا قانونی ِ. میشه منبع بدید؟!

شر کردن کاملا قانونی هست چرا که تو خود اطلاعات بازی هنگامی که می خواین بازی رو بخرید نوشته که شما می تونید این بازی رو روی 5 تا ps3 acctive کنید و مشکلی نداره;)
شرمنده مثل اینکه من اشتباه کردم . ببخشید.

توضیح دقیق روش share کردن

سلام و خسته نباشید من و دوستم uncharted 2 رو با هم آنلاین بازی میکنم خیلی هم حال میده اون رفته psn cart گرفته و رفته DLC MAP و امکانات دیگه رو گرفته و تا 4 دفعه میتونه بگیره به من user و passwordesh رو داده که منم برم DLC MAP ها رو بگیرم ولی وقتی میخوام user و password اونو بدم به من پیغام میده که شما قبلا یک اکانت باز کردید نمیتونید از اکانت دیگه استفاده کنید میشه منو دقیق راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که از اکانت دوستم استفاده کنم و اونا رو بگیرم خیلی ممنون میشم

با تشکر محمود.ق

تو خود PS3 یک یوزر دیگه بسازید (توی XMB تا آخر برید سمت چپ و اونجا میتونید بسازید ) از اونجا برید تو یوزر جدیدتون و جایی که می خواید برید برای ثبت نام بزنید با یوزر دیگه ای وارد میشید! و یوزر و پسورد رو وارد کنید!
فقط توجه داشته باشید ریجن های بازیتون یکی باشه! و مثل اینکه توی دفترچه یک کدی هست (صفحه ی اول یا دومش) که اون کد هم باید مثل هم باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or