Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
خیلی بازیه غولیه واقعا حال کردم باهاش فقط یه مشکلی که داره اینه که باید کل مرحله رو بری تا سیو کنه ! اگه لحظه آخرم بمیری باز برمیگرده از اول !
روی Hard واقعا سخت میشه اونم بدون سیو :|

خیلی بازیه غولیه واقعا حال کردم باهاش فقط یه مشکلی که داره اینه که باید کل مرحله رو بری تا سیو کنه ! اگه لحظه آخرم بمیری باز برمیگرده از اول !
روی Hard واقعا سخت میشه اونم بدون سیو :|

دقیقا رو hard اصلا سیو نمیکنه تا آخر بازی. حتی روی normal هم اگه از بازی خارج بشی باید مرحله رو از اول بری.

یکی از جالب ترین و سرگرم کننده ترین بازی هایی بود که توی این چند وقت بازی کردم !
فقط خیلی اعصاب خورد کن میشه خیلی وقتا ، خیلی دشمن ها سگ جونن ! :دی

لینک های سایت ویوا دانلود واقعآ بد بودند و 12٪ برای من ارور داد که هاست وجود ندارد!!!)x
پیشنهاد می کنم از لینک های زیر استفاده کنید! خودم هم دارم از این لینک هاس استفاده می کنم
شامل 4 پارت 370 MB و 1 پارت 128 MB

دانلود از سرور های وطن دانلود هست و کاملآ مطمئن هم هست

لینک های دانلود

آقا مطمئنی ؟؟ آخه من تازه میخواستم از همین ویوا دانلود دانلود کنم.
اینی که گذاشتی پارت 3ش رو شروع نمیکنه واسه من.

سلام
بله دوست عزیز مطمئنم ویوا دانلود هاستش هاست معتبری نیست به این دلیل بعضی اوقات وقطعی و ... داره که نمیشه دانلود کرد
پارت سوم چک کردم کاملآ درست هست!!

دوست عزیز پسورد این فایل کرک چیه؟؟؟لینکهای 200 مگی همین صفحه رو بگیرم با کرک هستند؟؟؟پسورد ندارن؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or