Shank | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سردست (گوشت گاو و گوسفند)
===================
Category: Action 2D Platformer
Developer: Klei Entertainment
Publisher: EA
Platforms : PC - PS3 - 360
Release Date: Fall 2010
پاییز 89

shank.jpg

shank-media_09-04.jpg

shanksept7.jpg

Shank یک بازی پلتفرمر دوبعدیست که در آن شاهد نبردهایی وسیع و هیجان انگیز خواهیم بود.​

تصاویر موجود از بازی , نوید یک بازی دوبعدی با کیفیتی زیبا را می دهد که شخصیتهای کارتونی موجود در آن , بصورتی اغراق شده و کاریکاتور مانند ظاهر شده اند که بار طنز آنرا افزایش داده اند.​

شخصیت بازی علاوه بر سلاح های گرم , از سلاح های سرد مانند چاقو و اره برقی نیز استفاده میکند.​

تریلرهای بازی :
http://shankgame.com/category/video/

وبسایت رسمی :
http://shankgame.com/

آخرین ویرایش:
اقا ما یه جای بازی گیر کردیم :دی

یه باس هستش که یارو 4 برابر ما هیکل داره ! توی یه محیط بسته هستش و دو تا تیکه گوشت بزرگ هم از سقف اویزونه :دی

کسی میدونه باید چیکار کرد ؟ :دی

آخرین ویرایش:
سلام
بله دوست عزیز مطمئنم ویوا دانلود هاستش هاست معتبری نیست به این دلیل بعضی اوقات وقطعی و ... داره که نمیشه دانلود کرد
پارت سوم چک کردم کاملآ درست هست!!
برای منم پارت سوم رو دانلود نمیكنه :-s
شما چجوریه كه مشكلی نداره؟ :d
فعلا پارت چهارم رو میزنم اما خدا كنه یوقت به خاطر این پارت 3 همه رو حذف نكنن :(

اقا ما یه جای بازی گیر کردیم :دی

یه باس هستش که یارو 4 برابر ما هیکل داره ! توی یه محیط بسته هستش و دو تا تیکه گوشت بزرگ هم از سقف اویزونه :دی

کسی میدونه باید چیکار کرد ؟ :دی

به اون گوشتا تیر بزن بیان پایین بعد که خواست قلاب بندازه یه جایی وایسا که گوشتا بین تو و قلاب اون باشن ، قلابش گیر میکنه به گوشتا بعد راحت بزنش !
خدایی یه موقع هایی انقد رو اعصاب میره ALT+F4 میکنم پاک :))

از وطن دانلود بازی رو نگیرید پارت 4 کلا خرابه. دانلود میشه اما خرابه
جدا؟ خوب شد دوتاش بیشتر دانلود نكردم :d
میگم چرا این پارت 4 خیلی كند جلو میره (!) :d من از همین لحظه قید دانلود از سایت‌های ایرانی رو زدم ;)>:d<

امروز بازیرو گرفتم و یه مرحلشو بازی کردم به نظر نکات ضعف و قوت بازی اینه (البته با یه مرحله نمیشه زود قضاوت کرد):

خوب:
گرافیک هنری و زیبا
اکشن نفس گیر و پر زد و خورد
میان پرده های بامزه از نظر هنری

بد:
صداگذاری و موسیقی عمق چندانی ندارد
میان پرده های خشک و بی روح

من باس اولو رد کردم بعدشم یه ذره رفتم جلو ، بعد از بازی اومدم بیرون حالا برگشتم سیوی وجود نداره واسه برگشتن باید از اول شروع کنم ، این چشه؟:(

من باس اولو رد کردم بعدشم یه ذره رفتم جلو ، بعد از بازی اومدم بیرون حالا برگشتم سیوی وجود نداره واسه برگشتن باید از اول شروع کنم ، این چشه؟:(

فک کنم رو هارد داری میری هاردش سیو حالیش نیست ، به کله باید تا تهش بری ! :دی

از اساتید محترم خواهش دارم اون دو کرکی که در صفحه های پیش رو سرورهای fileserver و hotfile آپلود شده رو در جای دیگه آپلود کنن چون اصلا دانلود نمیشه . ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or