ShadPS4 | PS4 Emulator

آقا من چند نسخه از shad رو تست زدم با qt اجرا میکنم ورژن ۱ که واسه اروپا هست اوکیه با نایتلی و ریدبک بدون مشکل اجرا میشه اما با کلید f10 اف پی اس بازی رو چک کردم کمترین حالت ۱۶ و بیشترین ۲۵ هست واسه همینه که دلچسب نمیشه بازی کرد
متاسفانه هرکاری میکنم بعد از اپدیت به ۱.۲۸ که واسه امریکا هست بازی برام اجرا نمیشه که ببینم با تیک ۶۰ فریم اوکی میشه یا نه ..
نکته مهم اینکه از تسک منیجر موقع اجرای بازی چک کردم ببینم از چی بیشتر کار میکشه که پردازنده ۱۰۰ بود و گرافیک ۳۵ درصد
احتمالا این شبیه ساز پردازنده قوی میخواد و فکر کنم اون اف پی اس پایین برای سی پی یو باشه
دوستان اگر کسی تنظیمات خاصی انجام داده که توی درایوکلاب fps خوبی گرفته ممنون میشم بگه

آقا من چند نسخه از shad رو تست زدم با qt اجرا میکنم ورژن ۱ که واسه اروپا هست اوکیه با نایتلی و ریدبک بدون مشکل اجرا میشه اما با کلید f10 اف پی اس بازی رو چک کردم کمترین حالت ۱۶ و بیشترین ۲۵ هست واسه همینه که دلچسب نمیشه بازی کرد
متاسفانه هرکاری میکنم بعد از اپدیت به ۱.۲۸ که واسه امریکا هست بازی برام اجرا نمیشه که ببینم با تیک ۶۰ فریم اوکی میشه یا نه ..
نکته مهم اینکه از تسک منیجر موقع اجرای بازی چک کردم ببینم از چی بیشتر کار میکشه که پردازنده ۱۰۰ بود و گرافیک ۳۵ درصد
احتمالا این شبیه ساز پردازنده قوی میخواد و فکر کنم اون اف پی اس پایین برای سی پی یو باشه
دوستان اگر کسی تنظیمات خاصی انجام داده که توی درایوکلاب fps خوبی گرفته ممنون میشم بگه
دقیقا مشکل از سی پی یوته.
کارت گرافیکت برای Shad زیاد هم هست.

خب ببین همینکه بین 16 تا 25 میگیری یعنی اینکه نهایت فریمی که میتونی بگیری همینه.
اون پچ رو هم روشن کنی باز همین فریم رو میگیری ، پچ فقط فریم رو آنلاک میکنه که بره روی 60.
باعث نمیشه که فریم بیشتری بگیری.

• Like
Reactions: alimohajery
چه سیستمی میخاد ؟ کسی تونسته بازی خفن اجرا کنه ؟ بازی انحصاری ! لست آف و مرد عنکوبتی و غیر؟
خیلی از بازیها رو میشه اینگیم شد ولی تجربه خوب از بازیها بلادبورن که عالی میشه اجرا کرد.
دیگه درایوکلاب خوبه.
لست گاردین هم خوبه.
Gow 3 remastered خوبه.
Gravity Rush ها خوبن.
Ratchet and Clank
و تعدادی دیگه...

برای باقی انحصاریها هنوز زوده ولی پیشرفتهای خیلی زیادی داشتن.
Tlou ، Infamous و... اجرا میشن ولی باگ گرافیکی و تصویری دارن.
بازیهای کوچکتر که چپ و راست اجرا میشن.
=======
حداقل سیستم هم یه Cpu با 6 هسته و 2.5 ghz ولی ترجیحا بهتر خب نتیجه بهتره.
اگه از این رایزنهای AMD باشه که عالیه.

کارت گرافیک هم از خانواده 10 انویدیا (1050 و...) یا حتیکمتر هم قابلیت اجرای بعضی از بازیها رو دارن.
حداقل 8 گیگ vram داشته باشن ، با 4 گیگ هم میشه ولی خیلی مشکل میخورن.

رم حداقل 8 گیگ ولی 16 به نظرم باید باشه.
==========
این ویدئو رو ببین که تو بازیهای مختلف تست کرده.
مشخصاتش هم خیلی معمولی و حتی تاریخ گذشتست.
Cpu Ryzen 5 5600
GPU 1660
و 16 گیگ رم

=============
برای روش نصبش هم که یوتوب پر از این ویدئوهاست.
بر اساس تاریخ جدیدترینش رو پیدا کن و تمام.
مثل این:

خیلی از بازیها رو میشه اینگیم شد ولی تجربه خوب از بازیها بلادبورن که عالی میشه اجرا کرد.
دیگه درایوکلاب خوبه.
لست گاردین هم خوبه.
Gow 3 remastered خوبه.
Gravity Rush ها خوبن.
Ratchet and Clank
و تعدادی دیگه...

برای باقی انحصاریها هنوز زوده ولی پیشرفتهای خیلی زیادی داشتن.
Tlou ، Infamous و... اجرا میشن ولی باگ گرافیکی و تصویری دارن.
بازیهای کوچکتر که چپ و راست اجرا میشن.
=======
حداقل سیستم هم یه Cpu با 6 هسته و 2.5 ghz ولی ترجیحا بهتر خب نتیجه بهتره.
اگه از این رایزنهای AMD باشه که عالیه.

کارت گرافیک هم از خانواده 10 انویدیا (1050 و...) یا حتیکمتر هم قابلیت اجرای بعضی از بازیها رو دارن.
حداقل 8 گیگ vram داشته باشن ، با 4 گیگ هم میشه ولی خیلی مشکل میخورن.

رم حداقل 8 گیگ ولی 16 به نظرم باید باشه.
==========
این ویدئو رو ببین که تو بازیهای مختلف تست کرده.
مشخصاتش هم خیلی معمولی و حتی تاریخ گذشتست.
Cpu Ryzen 5 5600
GPU 1660
و 16 گیگ رم

=============
برای روش نصبش هم که یوتوب پر از این ویدئوهاست.
بر اساس تاریخ جدیدترینش رو پیدا کن و تمام.
مثل این:
Shadow of colossus remake وضعیتش چطوریه؟

Shadow of colossus remake وضعیتش چطوریه؟
افتضاح :D
=======
هربازی رو خواستی چک کنی این صفحه رو یه نگاه بنداز.
shadps4 compatibility

جلوی بازیها اگه نوشته بود Playable یعنی خوبه و قابل بازی.
اگه نوشته بود ingame یعنی وارد بازی میشه با کلی مشکل و...
باقی هم که وضعیتشون داغونه.

در حال حاضر حدود 130 تا بازی قابل بازی کردنه و مابقی تو لیست انتظار هستن:

Screenshot 2026-07-18 001701.png

افتضاح :D
=======
هربازی رو خواستی چک کنی این صفحه رو یه نگاه بنداز.
shadps4 compatibility

جلوی بازیها اگه نوشته بود Playable یعنی خوبه و قابل بازی.
اگه نوشته بود ingame یعنی وارد بازی میشه با کلی مشکل و...
باقی هم که وضعیتشون داغونه.

در حال حاضر حدود 130 تا بازی قابل بازی کردنه و مابقی تو لیست انتظار هستن:

View attachment 414159

چک کردم لنتی حتی بوت هم نمیشه! :D
ولی این امولاتور یادمه فقط بلادبورن رو اجرا میکرد، کی انقد پیشرفت کرد؟
gravity rush 2 رو زده ingame، اگه روی سیستم های معمولی playable بشه جواهریه برا خودش.
بقیه بازیها یا مولتی هستن یا بعدا برای pc منتشر شدن. بلادبورن, gravity rush 2, KZ Shadowfall و Infamous Second son رو کامل Playable کنه تقریبا 95 درصد جامعه گیمری رو خوشحال میکنه! :D

چک کردم لنتی حتی بوت هم نمیشه! :D
ولی این امولاتور یادمه فقط بلادبورن رو اجرا میکرد، کی انقد پیشرفت کرد؟
gravity rush 2 رو زده ingame، اگه روی سیستم های معمولی playable بشه جواهریه برا خودش.
بقیه بازیها یا مولتی هستن یا بعدا برای pc منتشر شدن. بلادبورن, gravity rush 2, KZ Shadowfall و Infamous Second son رو کامل Playable کنه تقریبا 95 درصد جامعه گیمری رو خوشحال میکنه! :D
برای gravity rush یه نسخه دستکاری شده هست که بازی رو بهتر از نسخه اصلی اجرا می کنه. GR2fork اسمشه و انگار وضعش بهتره.

برای gravity rush یه نسخه دستکاری شده هست که بازی رو بهتر از نسخه اصلی اجرا می کنه. GR2fork اسمشه و انگار وضعش بهتره.
دمت گرم.
الآن رددیت طرفو چک کردم، مثل اینکه همین دو ماه پیش یه آپدیت بزرگ گرفته و بازی عملا fully playable شده.
اگه برای بازیهای دیگه هم فورک های جدای shadps4 ساخته میشد، عالی میشد.

1000037291.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ce7en44 and m.a.t
دمت گرم.
الآن رددیت طرفو چک کردم، مثل اینکه همین دو ماه پیش یه آپدیت بزرگ گرفته و بازی عملا fully playable شده.
اگه برای بازیهای دیگه هم فورک های جدای shadps4 ساخته میشد، عالی میشد.

View attachment 414246
اصولا برای بازیهای خاص که امکانش باشه و از طرف کمیونیتی جذابیت وجود داشته باشه این نسخه های انشعابی وجود داره.
بلادبورن هم بیشتر مراحل توسعش رو با همین شکل پیش بردن که بعدش به نسخه اصلی اضافه میشد.

من ساکورا وارز 2019 رو باهاش تموم کردم ولی اگه auto-save نداشت گاوم زاییده بود. لعنتی جاهای خاصی یهویی کرش می‌کرد. ببینیم این Gravity Rushها کی کامل اوکی می‌شن :-?

نسخه جدید GR2Fork منتشر شد و طبق گفته خودش کلیه مشکلات باقی مونده هم رفع شدن. قابلیت آنلاین هم اضافه شده
فیکس‌هایی که توی این نسخه بودن و با چارچوب توسعه کد اصلی تضاد نداشتن رو به اونجا هم انتقال دادن اما هک هایی که انجام شده نه.
در نتیجه تا حد خوبی روی نسخه اصلی هم میشه Gravity Rush ها رو انجام داد.

توضیحات بیشترش اینجاست:
https://www.reddit.com/r/emulation/comments/1v6pxq0/v60_gr2fork_online_performance_boosts_stability/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or