ShadPS4 | PS4 Emulator

این شبیه ساز هم بیشتر از اینکه PS4 Emulator باشه تبدیل به تلاش برای پورت Bloodborne شده
ای کاش رو بقیه عناوین مثل Shadow of Colossus هم تمرکز میذاشت
روند همه شبیه سازها اینطوره.
همیشه بازیهایی زودتر توسعه پیدا میکنن که درخواست براشون بیشتره.

مثلا شبیه ساز Wii U که اومده بود اولین بازی Zelda BOTW بود که روزانه و ساعتی بهبود پیدا میکرد.

اما Shad همین الان غیر از بلادبورن خیلی از بازیها رو به خوبی اجرا میکنه.
مثل درایوکلاب ، gravity Rushها ، Ratchet & Clank ،The Last Guardian ،GOW 3 Remastered و تا حد زیادی Infamous
اینها بازیهای بزرگتر بودن ، کلی بازی دیگه رو هم به خوبی اجرا میکنه ، مثل الدن رینگ ، دارک سولز ها و کلی بازیهای ثردپارتی دیگه رو.

اولین نسخه Shadps4 که میتونست بلادبورن رو اجرا کنه کمتر از 2سال پیش اومد ، هنوز 2سال نشده که اینهمه بازی نزدیک به اجرای بدون نقص داره و کلی بازی اینگیم.

جان برکفهای بلادبورن این پروژه رو دریابید.

BB Reborne

عملا انگاری خود فرام سافتور اومده بازی رو ریمستر نسل نهمی کرده و اتمسفر بازی رو هم به سمت ایده اصلی استودیو برده (Project Beast) و دارک ترش کرده.
چقد خوبه خصوصا نور پردازی بازی تو ریمستر قبلی که دادن بافتا خیلی تیز و لبه داربود اینجا انگار قشنگ پالیش شده، میتونی لینک بایپس اخرین نسخه لاسلسم بزاری اینجا دیگه من چک نکردم ببینم بعد وصل شدن نت ببینم اپدیت داده یا نه اصلا ،ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
چقد خوبه خصوصا نور پردازی بازی تو ریمستر قبلی که دادن بافتا خبلب تیر و لبه داربود اینجا انگار قشنگدپالیش شده، میتونی لینک بایپس اخرین نسخه لاسلسم بزاری اینجا دیگه من چک نکردم ببینم بعد وصل شدن نت ببینم اپدیت داده یا نه اصلا ،ممنون
Lossless Scaling 3.2.2 (Build 19655272)
LS_19655272.rar
pass:
cs.rin.ru
=============
آره این خیلی تروتمیزه,
Vram بالا داشته باشی باز واقعا زیبا میشه.

Lossless Scaling 3.2.2 (Build 19655272)
LS_19655272.rar
pass:
cs.rin.ru
=============
آره این خیلی تروتمیزه,
Vram بالا داشته باشی باز واقعا زیبا میشه.
سپاس عالی اره تنها باگ همین shad هم از اول همون استارتر و دراپای وی رم بود که میبست اپو که حلش کردن اونم ،من حالا تو‌کف اوردرم که 4k اجراش کنم ازون خبری نشده ؟

ماکان این ماده ۴ تا تکسچر پکه همشون باید دانلود بشن یا اونیکی ها اپدیت شده پکه صفره ؟
خودت نصب کردی قشنگ جواب میده ؟ بابا bb لانچر اجرا کردیش دیگه؟

آخرین ویرایش:
سپاس عالی اره تنها باگ همین shad هم از اول همون استارتر و دراپای وی رم بود که میبست اپو که حلش کردن اونم ،من حالا تو‌کف اوردرم که 4k اجراش کنم ازون خبری نشده ؟

ماکان این ماده ۴ تا تکسچر پکه همشون باید دانلود بشن یا اونیکی ها اپدیت شده پکه صفره ؟
خودت نصب کردی قشنگ جواب میده ؟ بابا bb لانچر اجرا کردیش دیگه؟
منظورم برای VRam این ماده بود.

تمام فایلهای تو بخش main رو باید دانلود کنی ، فکر کنم 14 تاست.
فقط برای حجم تقسیم کرده و هم اینکه بشه بر اساس سلیقه انتخاب کرد.
اون reshade هم بگیر حتما که شبیه به ویدئو بشه.

فقط انتظار تاریک بودن فضا رو داشته باش ، یه دستت همش باید torch/lantern باشه.
از عمد این کار رو کرده ، البته اگه خواستی میتونی کمی روشنایی رو بیشتر کنی ، پیش فرض این ماد روی 5 گذاشته.

نه هنوز ، امشب میخوام دانلود کنم.
بدبختی اینکه جا ندارم ، باید BB PC Remaster رو حذف کنم.
اینکه حجمش از اونم بیشتره:(

• Like
Reactions: Nike-90
منظورم برای VRam این ماده بود.

تمام فایلهای تو بخش main رو باید دانلود کنی ، فکر کنم 14 تاست.
فقط برای حجم تقسیم کرده و هم اینکه بشه بر اساس سلیقه انتخاب کرد.
اون reshade هم بگیر حتما که شبیه به ویدئو بشه.

فقط انتظار تاریک بودن فضا رو داشته باش ، یه دستت همش باید torch/lantern باشه.
از عمد این کار رو کرده ، البته اگه خواستی میتونی کمی روشنایی رو بیشتر کنی ، پیش فرض این ماد روی 5 گذاشته.

نه هنوز ، امشب میخوام دانلود کنم.
بدبختی اینکه جا ندارم ، باید BB PC Remaster رو حذف کنم.
اینکه حجمش از اونم بیشتره:(
اره میدونم دقیقا فضا رو خیلی دارک کرده و این ریشید ها گاهی خیلی بازی رو نویزی و ارتیفکت مانند میکنه اما بعضیاشم شاهکاره ، خیلی جالبه اساس کار لاسلس کلا با شبیه سازا خیلی سازگاره و معجزه میکنه خودشونو میکشن هزار جور اپتی اسکلرو dlss و fsr اپدیت میکنن این با یه کلیک همشونو میشوره میبره و جدای از فریم دوبل اصلا بازیو زنده میکنه !
در مورد جا هم اره یه مشکله واقعا من چنتا هارد از ۵۰۰ گیگ تا ۲ ترا اون زمان که هارد ۶۰ هزار تومن بود گرفتم دارم ولی بازم پاسخگو نیس :D حالا ارشیوم نمیکنم چیزی جواب همین بازیای روزم نمیده !!!

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or