ShadPS4 | PS4 Emulator

فقط اینکه تو نسخه های جدید shad نیاز نیست که بری تو فایل config.
نسخه qt رو دانلود کن که قبلش باید لانچر اصلی رو دانلود کنی و از داخلش نسخه qt رو نصب کنی.

بعد از داخل امولاتور روی بازی راست کلیک کن و کاستوم کانفیگ رو بزن.
اونجا از تب اکسپریمنتال میتونی readbacks رو فعال کنی.

کلا چون درایوکلاب فعلا نیاز به فعال کردن readbacks داره و این گزینه فریم بازی رو خیلی میخوره.
برای همین خیلی بهینه نیست.
اما یکی دوتا بیلد اختصاصی از Shad هم هستن که بازی رو خیلی بهتر اجرا میکنن ولی خب هنوز به نسخه 12 آپدیت نشدن.
اگه به روز شدن اینجا لینک میدم.

درود بر همه.
خب من دوباره شبیه ساز و بلادبورن را دانلود کردم و خوشبختانه بالاخره شبیه ساز به یه مرحله ای رسیده که بتونه بلادبورن را همونطوری که باید ران کنه. قبلا مشکلی که من داشتم این بود که افکت های بازی و نورپردازیش درست نبود و موقع بازی کردن، اون اتمسفر مخوف و معروف بلادبورن را نمیشد حس کنی.
با این حال نسخه فعلی کماکان مشکل vertex explosion را داره (به خاطر یمکی از میان افزارهایی که فرام سافت برای ساخت حرکات چهره استفاده کرده) که باید برای رفعش از ماد استفاده کرد که خب نصب بسیار راحتی داره.

من این فایل گیم dodi رو دانلود کردم ولی با نسخه جدید shadps4 که جایگزین میکنم برنامه باز نمیشه باید چکار کنم
از خوده برنامه هم اپدیت نمیشه

بعد اینکه نصب کردی و فایل ها اکسترکت شدن فقط کافیه نسخه جدید دانلود کنی و آدرس جایی که بازی اکسترکت کردی بهش بدی که بشناسه

البته اصولا باید با جایگزین کردن فایل های نسخه جدید کار کنه ولی کار هم نکرد همین روش که گفتم انجام بده

بعد اینکه نصب کردی و فایل ها اکسترکت شدن فقط کافیه نسخه جدید دانلود کنی و آدرس جایی که بازی اکسترکت کردی بهش بدی که بشناسه

البته اصولا باید با جایگزین کردن فایل های نسخه جدید کار کنه ولی کار هم نکرد همین روش که گفتم انجام بده
همون برنامه نسخه جدیدش اصلا برام اجرا نمیشه فقط همون فایلی که همراه dodi بود اجرا میشه

من این فایل گیم dodi رو دانلود کردم ولی با نسخه جدید shadps4 که جایگزین میکنم برنامه باز نمیشه باید چکار کنم
از خوده برنامه هم اپدیت نمیشه
برای ران کردن بازی اول ورژن جدید شبیه ساز را نصب و یه بار اجرا کن.
بعد shadps4 ورژن Dodi را اجرا کن و بازی را بیار توی لیست (اگه نیست).
بعد ببندش و برو نسخه جدید را اجرا کن. بازی میاد توی لیست و میتونی اجراش کنی.

• Like
Reactions: m.d.makan
برای ران کردن بازی اول ورژن جدید شبیه ساز را نصب و یه بار اجرا کن.
بعد shadps4 ورژن Dodi را اجرا کن و بازی را بیار توی لیست (اگه نیست).
بعد ببندش و برو نسخه جدید را اجرا کن. بازی میاد توی لیست و میتونی اجراش کنی.
من مشکلم اینه که همون ورژن جدید شبیه سازه برام اجرا نمیشه

• Like
Reactions: Oakenshield
من مشکلم اینه که همون ورژن جدید شبیه سازه برام اجرا نمیشه
از اول shadps4 رو دانلود کن و تو یک آدرس جدید اکسترکتش کن و هیچ فایلی رو داخلش نریز.
اجراش کن اگه نشد یعنی یه چیزی کم داره.
ببین پکیج ++VC آپدیت هست ، برای محکم کاری از soft98 آخرین نسخه رو دانلود کن و بزار همش نصب بشه.
Bot Verification

غیر از این وقتی این مشکل پیش میاد که فایل config.toml قدیمی روی سیستمت باشه و بخوای امولاتور نسخه جدید رو اجرا کنی.
اون رو که پاک کنی حل میشه و امولاتور خودش نسخه جدید رو میسازه.
که گفتم آدرسش کجاست.
تو اون پکیجی که از dodi گرفتی احتمالا کنار فایل اجرایی خود امولاتور باشه.

برای همین گفتم که امولاتور رو تو یک فولدر جدید اکسترکت کنی که خودش امکان داشته باشه که فایل کانفیگ جدید رو بسازه.
تو ویندوزت یه سرچ کن ببین باز کجاها وجود داره ، از اونجا هم پاکش کن.

از اول shadps4 رو دانلود کن و تو یک آدرس جدید اکسترکتش کن و هیچ فایلی رو داخلش نریز.
اجراش کن اگه نشد یعنی یه چیزی کم داره.
ببین پکیج ++VC آپدیت هست ، برای محکم کاری از soft98 آخرین نسخه رو دانلود کن و بزار همش نصب بشه.
Bot Verification

غیر از این وقتی این مشکل پیش میاد که فایل config.toml قدیمی روی سیستمت باشه و بخوای امولاتور نسخه جدید رو اجرا کنی.
اون رو که پاک کنی حل میشه و امولاتور خودش نسخه جدید رو میسازه.
که گفتم آدرسش کجاست.
تو اون پکیجی که از dodi گرفتی احتمالا کنار فایل اجرایی خود امولاتور باشه.

برای همین گفتم که امولاتور رو تو یک فولدر جدید اکسترکت کنی که خودش امکان داشته باشه که فایل کانفیگ جدید رو بسازه.
تو ویندوزت یه سرچ کن ببین باز کجاها وجود داره ، از اونجا هم پاکش کن.
ممنون درست شد این مادهاشو چطوری نصب کنم

• Like
Reactions: Oakenshield

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or