ShadPS4 | PS4 Emulator

• Like
Reactions: m.d.makan
مقایسه گرافیک خروجی Shadps4 vs PS5 Pro در بازی Driveclub

DRIVECLUB | PC (shadps4) VS PS5 PRO ENHANCED | 4K 60FPS​

==========
مشخصه که یک سری افکت تو shad حذف شده و اجرا نمیشه ولی انصافا خیلی خیلی نزدیک شدن.
هر روز به نسبت دیروز پیشرفت شبیه ساز آدم رو سورپرایز میکنه.

خب گویا درایو کلاب هم استیبل شده .

درایوکلاب عالی اجرا میشه.
DC.jpg

روی نسخه Nightly فقط تو تنظیمات قسمت Debug گزینه Readbacks رو فعال کنین و تو بخش پچها تیک 60 فریم رو بزنین و تمام.
مورد بعدی اینکه فایلهای Sys Modules که Decrypt شده باشه برای این بازی نیازه( پک 500 مگی فریمور 11)
اگه ندارین از اینجا بگیرین و بریزید تو پوشه user\sys_modules:
https://www.mediafire.com/file/ordkeg7b27w62rb/11.00_sys_modules.zip/file

درایوکلاب عالی اجرا میشه.
View attachment 387315

روی نسخه Nightly فقط تو تنظیمات قسمت Debug گزینه Readbacks رو فعال کنین و تو بخش پچها تیک 60 فریم رو بزنین و تمام.
مورد بعدی اینکه فایلهای Sys Modules که Decrypt شده باشه برای این بازی نیازه( پک 500 مگی فریمور 11)
اگه ندارین از اینجا بگیرین و بریزید تو پوشه user\sys_modules:
https://www.mediafire.com/file/ordkeg7b27w62rb/11.00_sys_modules.zip/file
مرسی ، باید دانلود کنم ، ولی خدایی عجب نتیجه خفنی داده انگار تک دمو گرافیکیه ! محشره باورش سخته این یه بازی نسله ۸ ته فقط این یوتوبرای بنده خدا نمیدونم چرا losses scaling نمیزنن تنگ کار ! یعنی رو شبیه سازا معجزه میکنه :D مخصوصا نسخه جدیدش !!! ارتیفکت و گوستینگو خیلی قشنگ پالیش میکنه و لتنسی به شدت پایین اومده !!
دیتاشو ندارم خیلی وقته تو فکرم بود دانلود کنم فرصتش نمیشد . دیگه وسوسم کردی این هفته برم تو کارش :D
فقط نسخه کاملشو بگیرم dlc هاشو انلاک میکنه راحت دیگه مشکلی که نداره ؟

مرسی ، باید دانلود کنم ، ولی خدایی عجب نتیجه خفنی داده انگار تک دمو گرافیکیه ! محشره باورش سخته این یه بازی نسله ۸ ته فقط این یوتوبرای بنده خدا نمیدونم چرا losses scaling نمیزنن تنگ کار ! یعنی رو شبیه سازا معجزه میکنه :D مخصوصا نسخه جدیدش !!! ارتیفکت و گوستینگو خیلی قشنگ پالیش میکنه و لتنسی به شدت پایین اومده !!
دیتاشو ندارم خیلی وقته تو فکرم بود دانلود کنم فرصتش نمیشد . دیگه وسوسم کردی این هفته برم تو کارش :D
فقط نسخه کاملشو بگیرم dlc هاشو انلاک میکنه راحت دیگه مشکلی که نداره ؟
من سیستمم خب قدیمیه و نهایتا 25 فریم میگیرم ولی با lossless روی 60 قفل میکنم که خیلی خیلی خوب میشه.
همونطور که گفتی اصلا هیچ باگ گرافیکی و... نداره و اینپوت لگ هم خیلی بالا نمیره.

آره نسخه کامل بگیر ، پچ آنلاک DLC رو هم داره.
Screenshot 2025-07-27 221242.jpg
Screenshot 2025-07-27 221313.jpg

فقط من از دانلودها گرفتم نوشته بود 1.28 ولی نصبش که کردم Shad اون رو 1.0 شناخت.
دوباره آپدیت 1.28 رو که 18 گیگ بود از P30day گرفتم و نصب کردم اکی شد.
اگه میخوای بگیری از همون P30day بگیر که دوباره کاری نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or