Driverclub - shadPS4 v0.9.1 WIP
View attachment Driverclub - Shadps4 V0.9.1 Wip.mp4احتمالا تا آخر تابستون که به نسخه های 11 یا 12 از Shad برسیم میشه با گرافیک خیلی بیشتر و بدون حذفیجات درایوکلاب رو اجرا کرد.
همین صحنه پریدن تو اب رو ps4 افت فریم میگرفتکاملا مشخصه پروژه بعدی تیم و طرفدارها برای به ثمر رسوندنش لست گاردینه.
بازی خیلی خیلی سریع داره پیشرفت میکنه و با این نسخه آخر 0.10.1 حتی سریعتر هم شده :
View attachment 385850
View attachment 385849
آخرین تستی که من ماه پیش دلشتم، بعضی کات سین تا خود به خود اسکیپ میشن و بعضی متن ها نمایش داده نمیشندوستان کسی Gravity rush remastered تست کرده؟ وضعیت چطوریه الان
درایوکلاب عالی اجرا میشه.خب گویا درایو کلاب هم استیبل شده .
مرسی ، باید دانلود کنم ، ولی خدایی عجب نتیجه خفنی داده انگار تک دمو گرافیکیه ! محشره باورش سخته این یه بازی نسله ۸ ته فقط این یوتوبرای بنده خدا نمیدونم چرا losses scaling نمیزنن تنگ کار ! یعنی رو شبیه سازا معجزه میکنهدرایوکلاب عالی اجرا میشه.
View attachment 387315
روی نسخه Nightly فقط تو تنظیمات قسمت Debug گزینه Readbacks رو فعال کنین و تو بخش پچها تیک 60 فریم رو بزنین و تمام.
مورد بعدی اینکه فایلهای Sys Modules که Decrypt شده باشه برای این بازی نیازه( پک 500 مگی فریمور 11)
اگه ندارین از اینجا بگیرین و بریزید تو پوشه user\sys_modules:
https://www.mediafire.com/file/ordkeg7b27w62rb/11.00_sys_modules.zip/file
من سیستمم خب قدیمیه و نهایتا 25 فریم میگیرم ولی با lossless روی 60 قفل میکنم که خیلی خیلی خوب میشه.مرسی ، باید دانلود کنم ، ولی خدایی عجب نتیجه خفنی داده انگار تک دمو گرافیکیه ! محشره باورش سخته این یه بازی نسله ۸ ته فقط این یوتوبرای بنده خدا نمیدونم چرا losses scaling نمیزنن تنگ کار ! یعنی رو شبیه سازا معجزه میکنهمخصوصا نسخه جدیدش !!! ارتیفکت و گوستینگو خیلی قشنگ پالیش میکنه و لتنسی به شدت پایین اومده !!
دیتاشو ندارم خیلی وقته تو فکرم بود دانلود کنم فرصتش نمیشد . دیگه وسوسم کردی این هفته برم تو کارش
فقط نسخه کاملشو بگیرم dlc هاشو انلاک میکنه راحت دیگه مشکلی که نداره ؟