ShadPS4 | PS4 Emulator

• Like
Reactions: m.d.makan
مقایسه گرافیک خروجی Shadps4 vs PS5 Pro در بازی Driveclub

DRIVECLUB | PC (shadps4) VS PS5 PRO ENHANCED | 4K 60FPS​

==========
مشخصه که یک سری افکت تو shad حذف شده و اجرا نمیشه ولی انصافا خیلی خیلی نزدیک شدن.
هر روز به نسبت دیروز پیشرفت شبیه ساز آدم رو سورپرایز میکنه.

خب گویا درایو کلاب هم استیبل شده .

درایوکلاب عالی اجرا میشه.
DC.jpg

روی نسخه Nightly فقط تو تنظیمات قسمت Debug گزینه Readbacks رو فعال کنین و تو بخش پچها تیک 60 فریم رو بزنین و تمام.
مورد بعدی اینکه فایلهای Sys Modules که Decrypt شده باشه برای این بازی نیازه( پک 500 مگی فریمور 11)
اگه ندارین از اینجا بگیرین و بریزید تو پوشه user\sys_modules:
https://www.mediafire.com/file/ordkeg7b27w62rb/11.00_sys_modules.zip/file

درایوکلاب عالی اجرا میشه.
View attachment 387315

روی نسخه Nightly فقط تو تنظیمات قسمت Debug گزینه Readbacks رو فعال کنین و تو بخش پچها تیک 60 فریم رو بزنین و تمام.
مورد بعدی اینکه فایلهای Sys Modules که Decrypt شده باشه برای این بازی نیازه( پک 500 مگی فریمور 11)
اگه ندارین از اینجا بگیرین و بریزید تو پوشه user\sys_modules:
https://www.mediafire.com/file/ordkeg7b27w62rb/11.00_sys_modules.zip/file
مرسی ، باید دانلود کنم ، ولی خدایی عجب نتیجه خفنی داده انگار تک دمو گرافیکیه ! محشره باورش سخته این یه بازی نسله ۸ ته فقط این یوتوبرای بنده خدا نمیدونم چرا losses scaling نمیزنن تنگ کار ! یعنی رو شبیه سازا معجزه میکنه :D مخصوصا نسخه جدیدش !!! ارتیفکت و گوستینگو خیلی قشنگ پالیش میکنه و لتنسی به شدت پایین اومده !!
دیتاشو ندارم خیلی وقته تو فکرم بود دانلود کنم فرصتش نمیشد . دیگه وسوسم کردی این هفته برم تو کارش :D
فقط نسخه کاملشو بگیرم dlc هاشو انلاک میکنه راحت دیگه مشکلی که نداره ؟

مرسی ، باید دانلود کنم ، ولی خدایی عجب نتیجه خفنی داده انگار تک دمو گرافیکیه ! محشره باورش سخته این یه بازی نسله ۸ ته فقط این یوتوبرای بنده خدا نمیدونم چرا losses scaling نمیزنن تنگ کار ! یعنی رو شبیه سازا معجزه میکنه :D مخصوصا نسخه جدیدش !!! ارتیفکت و گوستینگو خیلی قشنگ پالیش میکنه و لتنسی به شدت پایین اومده !!
دیتاشو ندارم خیلی وقته تو فکرم بود دانلود کنم فرصتش نمیشد . دیگه وسوسم کردی این هفته برم تو کارش :D
فقط نسخه کاملشو بگیرم dlc هاشو انلاک میکنه راحت دیگه مشکلی که نداره ؟
من سیستمم خب قدیمیه و نهایتا 25 فریم میگیرم ولی با lossless روی 60 قفل میکنم که خیلی خیلی خوب میشه.
همونطور که گفتی اصلا هیچ باگ گرافیکی و... نداره و اینپوت لگ هم خیلی بالا نمیره.

آره نسخه کامل بگیر ، پچ آنلاک DLC رو هم داره.
Screenshot 2025-07-27 221242.jpg
Screenshot 2025-07-27 221313.jpg

فقط من از دانلودها گرفتم نوشته بود 1.28 ولی نصبش که کردم Shad اون رو 1.0 شناخت.
دوباره آپدیت 1.28 رو که 18 گیگ بود از P30day گرفتم و نصب کردم اکی شد.
اگه میخوای بگیری از همون P30day بگیر که دوباره کاری نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or