من کاملا متوجه صحبتهای شما که بیشتر به درد دل شبیه هست هستم . منتها اینهمه توضیح دادم فقط اچیومنت رو استخراج کردید از حرفام ؟
سعی میکنم یبار دیگه ساده بیان کنم که متوجه منظورم بشید . بنده لزوما برای گرفتن اچیومنت بازی نمیخرم ' که اگه تفکرم این بود با 2500 ساعت انجام gears 5 تهش 30 درصد اچیومنتاشم تو استیم نگرفتم . حتی TF2 که بصورت روزانه و هفتگی هم انجامش میدم اصن حتی نگا نکردم ببینم لیست اچیومنتاش چی هس . پس حرفاتون راجب من صدق نمیکنه . منم مث خیلیای دیگه بازی رو میخرم که در مرحله اول ازش لذت ببرم . اما خب اگه یه عنوانی باشه که با یه مقدار تلاش و وقت گذاشتن ببینم میتونم از پس 100 کردنش برمیام چرا که نه ؟ حتما اقدام میکنم .
در جواب قسمت دوم حرفتون باید بگم کاملا درسته . مهم خود بازی و اون پکیجی هس که به گیمر ارایه میده . حالا کرک باشه یا اورجینال و یا حتی از طریق شبیه ساز در دسترس کاربر قرار بگیره . منم سخت نمیگیرم ' اتفاقا خیلی وقته شل کردم
در جواب حرف ماکان گفتم ترجیح میدم بازی مورد علاقه م رو از طریق استیم انجام بدم که لذتش برام چندین برابره . اما اگه ببینم که سونی در آینده نزدیک برنامه ای برای پورتش روی PC نداره طبیعتا منم مث خیلیاتون دست بکار میشم و از این طریق بازی رو انجام میدم . 4/5 تا از عناوین تاپ PS3 رو هم دانلود کردم و اتفاقا خیلی خوب هم اجرا شدن اما نهایت بعد از چند دقیقه رهاشون کردم . چون از طریقی غیر از استیم انجامش دادم دلچسب نبود . رفته تو خونم دیگه کاریش نمیشه کرد . تنها بازی که تونستم مقاومت کنمو تمومش کردم تو این 2/3 سال اخیر luigi mansion 3 بود که فوق العاده بود و دیدم هیچ جوره را نداره بیاد رو استیم
طبیعیه که وقتی تو یه تاپیکی که مخصوص شبیه ساز و اجرای بازی از طریق لینک دانلود هست صحبت از بازی اورجینال میشه کاربرای اونجا هجمه به این گونه پستها وارد میکنن
اما قبلش بد نیس ببینیم فحوای کلام چیه تا دچار عذاب وجدان نشیم
در آخر باید بگم که اگه پاش بیوفته از خیلی از شبیه ساز بازای اینجا شبیه ساز باز ترم
( جواد خیابانی )