Shadow of the Beast انحصار جدید سونی

benjohn

کاربر سایت
پیشکسوتان به خوب بیاد میاورند که در روزگاران بسیار دور که Psygnosis که یه استودیوی بازی سازی انگلیسی بود بازی را با عنوان Shadow of the Beast ارائه کرده بود که بشدت مورد استقبال منتقدین و گیمرها قرار گرفت
اکنون پس از سالها استودیوی Psygnosis توسط سونی خریداری شده و تحت نام SCE Liverpool فعالیت میکند
گویا در نمایشگاه GC دیروز کمپانی معظم سونی خبر از ریمیک مجدد این بازی و ارائه انحصاری آن برروی PS4 میدهد
در این بازی که در دنیای بیگانه ای به نام Karamoon رخ میدهد باید در نهایت غول بی شاخ و دمی را به نام Maletoth از پای در آورید

shadow_of_the_beast_ps4.0_cinema_640.0.jpg

لازم به توضیح است که کار ساخت بازی توسط Heavy Spectrum انجام میپذیرد اما متاسفانه اطلاع چندانی از چند و چون بازی در دسترس نیست

آخرین ویرایش:
والا من خودم با توجه به اینکه اصل این بازی رو روی آمیگا 500 بازی کردم و سبک و سیاقش رو میدونم حدسم اینه که به احتمال 99 در صد بازی قرار جای خالی God of War رو پر کنه اینم برای کسایی که از نبود HnS روی PS4 نگران بودن
اینم یه عکس INgame

shadow-of-the-beast.jpg

درسته PS4 نمیخرم ولی از ایده ی بازیش و گرافیک و اتمسفرش خوشم اومد.حسِ دنیای مرده به آدم دست میده:dشخصیت اول بازیش هم هیولاست?
ویرایش:الان عکسو دیدم انسانه:d

وقتی که دیروز تریلرش رو دیدم، واقعاً از جو و کلاً شخصیت اصلی بازی خیلی خوشم اومد.
سبک بازی چیه؟
HnS ـه یا فایتینگ؟
من SotB 2 رو توی SEGA GEN بازی کرده بودم که HnS بود و البته زیاد اون نسخه به دلم ننشست:دی

من اولین بار این بازی نسخه اولش را روی Amiga 500 بازی کردم.فقط می توانم بگم یکی از بازی های شاهکاری بود که در زندگیم بازی کردم.وقتی این خبر را دیدم دیوانه شدم.
یعنی PS4 به طرز وحشیانه ای classic Gamer ها را ترکونده هرکی این بازی را قبلا تجربه کرده باشه الان توی شوک قرارداره بدون شک این کنسول را خواهد خرید.
:bighug:PS4 :bighug:

بازی معمولی بود تا اونجایی که Spell زد و دوتا سایه (؟) اومد:dیعنی عاشق بازیهای Mage دار هستم من:d
این یکی از 4 تا بازی خوب دیشب برای من بود ، اگه نگم بهترینشون :دی
HnS باز هم برن حالش رو ببرن :دی
آها پس SCE Liverpool ایشونن :دی
برای شما بهترین بود برای بعضیا "ریمیک فسیل" :d

Shadow of the Beast remake announced as PS4-exclusive • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net

همین لینکی که گذاشتی در کل اصلا هیچ نقدی نکرده فقط خبر داده که انحصاری جدید تو راهه و خیلی مشتاقن بیشتر بدونن حالا این فسیل رو شما از کجا در آوردی جای سوال داره
مگه من گفتم توش نوشته ریمیک فسیل؟:-/

آخرین ویرایش:
بازی معمولی بود تا اونجایی که Spell زد و دوتا سایه (؟) اومد:dیعنی عاشق بازیهای Mage دار هستم من:d

برای شما بهترین بود برای بعضیا "ریمیک فسیل" :d

Shadow of the Beast remake announced as PS4-exclusive • News • PlayStation 4 • Eurogamer.net

همین لینکی که گذاشتی در کل اصلا هیچ نقدی نکرده فقط خبر داده که انحصاری جدید تو راهه و خیلی مشتاقن بیشتر بدونن حالا این فسیل رو شما از کجا در آوردی جای سوال داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or