Shadow of the Beast انحصار جدید سونی

benjohn

کاربر سایت
پیشکسوتان به خوب بیاد میاورند که در روزگاران بسیار دور که Psygnosis که یه استودیوی بازی سازی انگلیسی بود بازی را با عنوان Shadow of the Beast ارائه کرده بود که بشدت مورد استقبال منتقدین و گیمرها قرار گرفت
اکنون پس از سالها استودیوی Psygnosis توسط سونی خریداری شده و تحت نام SCE Liverpool فعالیت میکند
گویا در نمایشگاه GC دیروز کمپانی معظم سونی خبر از ریمیک مجدد این بازی و ارائه انحصاری آن برروی PS4 میدهد
در این بازی که در دنیای بیگانه ای به نام Karamoon رخ میدهد باید در نهایت غول بی شاخ و دمی را به نام Maletoth از پای در آورید

shadow_of_the_beast_ps4.0_cinema_640.0.jpg

لازم به توضیح است که کار ساخت بازی توسط Heavy Spectrum انجام میپذیرد اما متاسفانه اطلاع چندانی از چند و چون بازی در دسترس نیست

آخرین ویرایش:
عرض به حضور موبارکتون که من دیشب که داشتم مراسم و این بازی رو میدیدم خیلی به این فکر نمیکردم که برای بقیه این بازی چیه کیه :دی
برای اکثریت از جمله من هم مهم نبود :d
ولی ظاهرا" ریمیک فسیل بودن برای بعضیا خیلی مهمه:d
سطحی ترین ایرادی که به یه بازی میشه گرفت همین فسیل بودنشه:d

شایذ بعضی ها نفهمن که با چه بازی فوق العاده ای طرف هستند. این بازی جزو TOP 10 بازیهایی هست که توی عمر 20 ساله گیمر بودنم بازی کردم.
همین الان هم میتونید نسخه کلاسیک اون رو تجربه کنید.
این سه گانه روی آمیگا عرضه شده با امولیتور Winuae و نسخه راحتتر اون از سایت Download FS-UAE | FS-UAE Amiga Emulator و دانلود فایل ADF ای بازی میتونید از این شاهکار لذت ببرید.اگر یک ریمیک خوب ببینیم یک بازسازی بزرگ رو خواهی دید.

اکنون پس از سالها استودیوی Psygnosis توسط سونی خریداری شده و تحت نام SCE Liverpool فعالیت میکند
SCE Studio Liverpool که بسته شده! خبرش هم دقیقا یک سال پیش (22 آگوست 2012) منتشر شد. این بازی رو هم Heavy Spectrum Entertainment Labs میسازه که قبلا دوتا بازی برای PlayStation Mobile منتشر کرده.

بازی هم گویا دانلودیه، پس نباید توقع زیادی ازش داشت.

SCE Studio Liverpool که بسته شده! خبرش هم دقیقا یک سال پیش (22 آگوست 2012) منتشر شد. این بازی رو هم Heavy Spectrum Entertainment Labs میسازه که قبلا دوتا بازی برای PlayStation Mobile منتشر کرده.

بازی هم گویا دانلودیه، پس نباید توقع زیادی ازش داشت.
من هیچ جای متن نگفتم که SCE Liverpool داره بازی رو میسازه لطفا تخیلات خودتونو وارد متن نکنید من فقط گذشته ی بازی رو گفتم توی متنی که من ترجمه کردم صحبتی از سازنده نشده حالا ظهر که از سر کار برگشتم یه کم اطلاعات تکمیلی هم اضافه میکنم

من هیچ جای متن نگفتم که SCE Liverpool داره بازی رو میسازه لطفا تخیلات خودتونو وارد متن نکنید من فقط گذشته ی بازی رو گفتم توی متنی که من ترجمه کردم صحبتی از سازنده نشده حالا ظهر که از سر کار برگشتم یه کم اطلاعات تکمیلی هم اضافه میکنم
:arrowd:
میشه بگید این به چه معنیه ؟!
وقتی اسم سازنده رو نیاوردید و یه همچین چیزی هم توی متن نوشتید توقع دارید خواننده چه برداشتی از مطلب داشته باشه؟!

اتفاقا توی متنی که شما به عنوان منبع قرار دادید سازنده بازی ذکر شده:
The downloadable game is being developed by Heavy Spectrum Entertainment Labs, which has published Bullion Blitz and Puzziball for PlayStation Mobile
منبع

پ.ن: لحنتون رو هم درست کنید. کسی تخیلاتش رو وارد متن نکرده، شما متن رو جوری نوشتی که برداشت غلطی ازش صورت میگیره.

آخرین ویرایش:
:arrowd:

میشه بگید این به چه معنیه ؟!
وقتی اسم سازنده رو نیاوردید و یه همچین چیزی هم توی متن نوشتید توقع دارید خواننده چه برداشتی از مطلب داشته باشه؟!

اتفاقا توی متنی که شما به عنوان منبع قرار دادید سازنده بازی ذکر شده:

منبع

پ.ن: لحنتون رو هم درست کنید. کسی تخیلاتش رو وارد متن نکرده، شما متن رو جوری نوشتی که برداشت غلطی ازش صورت میگیره.
خیلی روشن گفتم سونی اعلام کرده و خبر از ساخت بازی داده
اون تیکه هم شما کوت کردی مال تاریخچه بازیه
در ضمن من اصلا قصد توهین نداشتم و از سو تفاهم بوجود اومده عذر خواهی میکنم بعضی وقتا از نوشته برداشت غلطی میشه بازم عذر میخوام
پست اول هم ویرایش شد و سازنده بازی رو هم ذکر کردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or